Gość: wojciech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 16:27 Witam, czy ktoś z Państwa mógłby polecić mi interesującą stronę z ćwiczeniami gramatyki łacińskiej online. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borgia nie no... gdzie łacina - a gdzie niemiecki? Nie ma IP: *.iesy.net 22.12.07, 17:16 takiego numeru - bym powiedziała... :( falsch verbunden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki.p richtig verbunden, rektyjko IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.07, 17:27 przeciez ja jestem ekspertem od laciny - ale mam swoja cene... J. Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p man siehe und staune: 22.12.07, 19:50 Potrzeba identyfikacji ze MNA posuwa sie u naszego slodkiego debilka tak daleko, ze zaczyna nazywac osoby trzecie zgodnie z nadanymi im przeze MNIE na forumowym chrzcie imonami... Brawo ! Weiter so ! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki.p jestem lustrem w którym IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.07, 21:19 zobaczysz jakim jesteś żałosnym. Swoją drogą, Niemcy mówią 'man sEhe und staune', natomiast można powiedzieć 'sIEhe da!' kapiszi? Możesz zawsze się u mnie zapytać, przecież czuję niemiecki! J. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: jestem lustrem w którym 22.12.07, 21:58 Gość portalu: jecki.p(krüpelige Kopie) napisał(a): > Możesz zawsze się u mnie zapytać, przecież czuję niemiecki! Czuć to tu jedynie smród, który po sobie zostawiasz. Kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p powyzsze do naszego 22.12.07, 22:09 upierdliwego debilka. Do ja.nusza zas: Oczywiscie, ja.nusz! Definitywnie niedorozwiniety instrumencik... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki.p Damit du es ein für allemal kapierst: IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.07, 22:31 siehe = Imperativ (siehe da...) sehe = Konjunktiv (man sehe...) wiec nie ma z Twoim czasem - nigdy.kropka Damit wäre auch das ganz grundsätzliche Problem umrissen, mein Lieber: Für die recht klägliche Substanz deiner Beiträge ist Deine Klappe einfach zwei Nummern zu groß. Deshalb werd' ich Dir weiterhin von Zeit zu Zeit den Spiegel vorhalten, mach ich doch gerne. J. Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Man siehe und staune !!! 23.12.07, 09:39 - to ci dopiero upierdliwy debilek. :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klugscheißer Re: Damit du es ein für allemal kapierst: IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.07, 13:54 Wo hast du das abgeschrieben? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.LATINA Re: łacina IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.07, 14:00 pro Latein.de - vorausgesetzt Du verstehst auch deutsch, obwohl ... nicht unbedingt.. Vivat Linqua Latina! Odpowiedz Link Zgłoś