Dodaj do ulubionych

Francja elegancja

01.07.04, 11:50
Atrykuł powinien mieć tytuł "POLSKA BURACTWO!!!!"
Koleś kupuje bika bierze laske na wakacje a potem w hotelu upija cole z
lodówki BUA CHA CHA : ))))) I na dodatek jeszcze się tym chwali, jak to
oszukał ludzi.
Nic tylko pogratulować buractwa.
Ukłony też dla redaktorów, którzy promuja takich wieśków.
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: maria Re: Francja elegancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:38
    • Gość: myszka Re: Francja elegancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:40
      świetnie to opisaliście, dużo rzeczowych informacji,pozdrawiam serdecznie
    • Gość: nd Re: Francja elegancja IP: *.icpnet.pl 21.09.04, 19:10
      masz rację- co za burek:) prostowanie kapsla hehe, ale że "nową" dwunastkę to
      nie zapomniał się pochwalić. Żenada...
    • Gość: Miednica Re: Francja elegancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:51
      Sam jestes burakiem (pseldomotocyklista) poprostu nie dam sie okradac przez
      niemcow

pozdrawiam Grzesiek.
      • Gość: Hiszpan Re: Francja elegancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:41
        Grzesiek nie przesadzaj, przy cenie hotelu, czy tym bardziej motocykla cena
        Coli jest pomijalnie niska... Nawet w hotelu! Jak nie stać mnie na hotelowa
        Colę to jej nie piję i tyle!
        Poprzednicy wg mnie maja jednak rację takie zachowanie jest nie fair i źkle
        świadczy o gościach...
      • Gość: Lysout Re: Francja elegancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:43
        To już nie chodzi o te kapsle, ale niezachowanie ciszy nocnej, to na zachodzie
        po prostu brak kultury, a śpiewanie "daj mi tę noc..." do 3 nad ranem, to
        okazanie jakim się jest wieśniakiem i burolem. Potem inne narody mają o nas
        takie zdanie jak mają.....
        Bez komentarza
        • Gość: joanna kowalska Re: Francja elegancja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 15:46
          Jak czytam ta wasza dyskusje to chce mi się śmiać . Ludzie wy chyba nigdy nie
          byliście za granicą . Polacy to według was buraki . Zobaczylibyście kiedyś jak
          zachowują się na wakacjacch Anglicy , Niemcy czy Amerykanie to byscie zdębieli.
          Uczepiliście się tego kapsla jakby to co najmniej chodziło o papieża . Uważam ,
          że jak kogoś niemcy wyzywaja od polskich świń , szumowin i złodzieji. To można
          im śpiewać i do rana. Nie wiem czy jest wam przykro , że nie byliście nigdy na
          takiej wyprawie i czepiacie się szczegułów ale polecam trochę dystansu do
          rzeczywistości.
          • Gość: joanna kowalska Re: Francja elegancja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 15:49
            A dla purysty jezykowego powstawialam w ramach cwiczen troszkę błędów
            ortograficznych , interpunkcyjnych i stylistycznych pozdrawiam i życze więcej
            luzu
    • sly69 Re: Francja elegancja 22.09.04, 09:14
      Świetna wyprawa, fajnie opisana.
      Aż się chce jechać...

Ale kapsel i cisza nocna - bez komentarza...
    • Gość: Midnica Re: Francja elegancja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 13:31
      Kurwa ludzie za cole trzeba bylo zaplacic zgadzam sie ale powinni informowac ze
      za takie zeczy pozostawione w lodowce trzeba placic to raz a dwa to to ze nie
      zachowywalismy sie glosno na kempinku (niestety)redakcja pociela caly artykol
      (+dodala pare zlotych mysli) i powychodzily z tego powodu straszne bzdury :(
      To tyle na ten temat
      pozdrawiam.
      • kawasaki500 Re: Francja elegancja 22.09.04, 14:03
        kolego nie kurwuj i nie wyzywaj uczestników forum, bo dajesz kolejne dowody
        swego chamstwa i buractwa. Przez takich wieśków jak ty, wszyscy Polacy maja złą
        opinię w świecie. Bujaj się tani złodzieju od prostowanych kapsli a przy okazji
        popracuj nad ortografią...
        • Gość: Miednica Re: Francja elegancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:07
          kawasaki500(wielki uczestniku forum bua ha ha..) :-) nigdy niczego nie ukradlem
          a przeklinanie i bledy to juz moja sprawa p.s- jak kogos nie znam to nie pisze
          ze jest zlodziejem,burakiem itp.
    • Gość: Karolina Pladzyk Re: Francja elegancja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 16:00
      a tak dla rozluźnienia klimatu . Zapłaciliśmy za tą coca colę :) bo
      stwierdziliśmy , że nie będziemy się wygłupiać . Do głowy mi nie przyszło , że
      takie zdanie wywoła tyle problemów jak pisałam artykuł. Co do Niemców to nie
      tylko nam zaszli za skórę na tym kempingu , i nie tylko my im dokuczaliśmy .
      Nie wiem czemu tak im współczujecie to był parka smarkaczy , której sie w
      głowach pomieszało.
      Pozdrawiam i dziękuje za uwagi.
      Karolina
      • Gość: Lysout Re: Francja elegancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 16:25
        Fajnie, że tak nie kurwujesz jak Twój facet...... :)
      • Gość: Radek Re: Francja elegancja IP: *.2015.com 22.09.04, 21:49
        > a tak dla rozluźnienia klimatu . Zapłaciliśmy za tą coca colę :) bo
        > stwierdziliśmy , że nie będziemy się wygłupiać .

I dobrze bo zamykanie otwartej coli zeby nie placic to byla wiocha.

Co do obrazliwych tekstow Niemcow to was popieram, bydlo trzeba tepic, lepiej
        IMO jednak bylo po prostu zadzwonic po policje skoro para byla uciazliwa nie
        tylko dla was, jesli to jeszcze bylo we Francji policja by ich bardzo chetnie
        postraszyla, Francuzi Niemcow nie lubia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka