Dodaj do ulubionych

Enduro dla każdego

IP: 81.190.155.* 09.10.04, 20:55
Siemanko!!!! Słuchajcie. Mam simsona ,ktory stoi w piwnicy.Gadalem juz z
rodzicami,czy bym mogł na nim jezdzic.Dopiero w czerwcu, juz nie moge sie
doczekac.Simsona, trzeba zabrac na przegląd,zarejestrowac to juz bedzie
trocze kasy. Wolałbym sobie juz kupic jakiegos skutera, ale taki sprzet
kosztuje. Bede musiał nauczyc sie prowadzic takiego simsona.
Obserwuj wątek
    • Gość: misiekQ Re: Enduro dla każdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:05
      no wiesh ja będe miał karte moto rowerową dopiero wiosną a w waka cje chce
      kupić enduro chyba aprille rx 50
      czy to dobry wybor dla 15 latka??
      • dadi0 Re: Enduro dla każdego 16.10.04, 20:05
        Zależy czy nową czy starą i ile masz kasy??
        Jak masz dużo kasy to podobno dobrajest Gilera RCR 50 ten motorek ma seryjnie
        8,5KM :)
        • Gość: Artur Re: Enduro dla każdego IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 17.10.04, 18:22
          Polecam Ci Derbi Sende zajebisty motorek i tez ma ok 9KM jeździ sie nim
          zajebiście polecam
      • Gość: Grzesiek Re: Enduro dla każdego IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:05
        ku.. naucz sie jezdzic najpier rowerem a nie za motory sie bierzesz,polecilbym ci na poczatek jakas motorynke!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Michal Re: Enduro dla każdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:08
        HEHE jak ja mialem 15 to kupilem sobie mz etz 250 ale przedtem mialem
        motorynke i jakis czeski smigacz:)
        hihi radze Tobie bys kupil jakies cos taniego(motorynka tak na pol roczku)
        a pozniej wlannie mz 150x ma ok 15km. i jest bardzo lekka:)
    • Gość: Kolec Re: Enduro dla każdego IP: 5.5.* / 80.58.3.* 04.12.04, 20:34
      Mialem cos podobnego ale z tylnim kolem od Jawy TS 350. Przod MZ 250 + kolo 19
      WFM i opona zuzlowa.
      • Gość: Bartek Re: Enduro dla każdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:36
        ja znam kolesia który jak miał 14 lat jeździł YZ 125 . Rok 2004 przejeździł Ktm
        exc 400 i teraz od Mikołaja dostał nowiuteńką Huske te 250 . Ale ja tobie
        polecam na początek motorynke STELLE. To taka trochę większa motorynka . Fajny
        sprzęt . Jak się wprawisz można nią bez problemu robic stoppie i pomykac na
        gumce ile chcesz. Ja niestety swoją złamałem bo podpatrzyłem paru gości na ktm-
        ach jak skaczą i też zacząłem skakac i się złamała . Szkoda . Od tamtej pory
        zaraziłem się ENDURO i tak mi pozostało . Taki ździebko drogi nałóg .
        • marcinyamaha Re: Enduro dla każdego 11.01.05, 17:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka