Dodaj do ulubionych

prosze o rade!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:54
bardzo prosze szanownych forumowiczow o rade otoz chcialbym na wiosne kupic
jakies jezdzenie ale problem tkwi w tym ze ze wzgledu na zdrowie bede mial
problem ze zrobieniem prawka a zreszta nie mam jeszcze żadnego doswiadczenia
w jezdzeniu na motocyklach i chcialbym zaczac od jakiejs 50ccm sęk w tym ze
mam prawie 190cm wzrostu przy ok.70 kg wagi i boje sie ze nie znajde
odpowiedniego moto do mojego wzrostu prosze o rade co mi radzicie? ktora z
popularnych 50 moze byc dla mnie dobra apa 50rs honda nsr 80 yamaha tzr 50
czy jeszcze jakis inny np enduro tak zebym nie wygladal jak na motorynce:) z
gory dzienx i pozdro dla wszystkich maniakow jednosladow:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Derbi Re: prosze o rade!!!! IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 07.11.04, 19:01
      Cześć
      ja jeżdze Derbi Senda R mam 183cm wzrostu i wyglądam normalinie, jest to mocna
      50 ma ok 9KM jestem z niej zadowolony. Na wiosne idzie na sprzedaż.
      Pozdrawiam
    • Gość: jagiel Re: prosze o rade!!!! IP: *.80-202-81.nextgentel.com 07.11.04, 21:34
      polecam moja Aprilie Tuareg Rally 50ccm
      zobacz na forum i jakby co zostaw e-mail

pozdrowienia:))
      jagiel
      • Gość: Krystek Re: prosze o rade!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:38
        dzieki za oferty ale poki co nie mam jeszcze kasy na motocykl na razie chcialem
        tylko wiedziec jak sie ma sprawa ze wzrostem
    • Gość: DEMON Re: prosze o rade!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:15
      ENDURO jest ogólnie najlepszym motocyklem ponieważ jest stworzone na wszystkie
      drogi.Weź pod uwagę że to POLSKA!!! Wszędzie bagna i pola bo lasy NIESTETY
      wycinamy i jest już ich mało!!
      No chyba że mieszkasz w mieście i nigdy nie zjedziesz z asfaltu to kup
      przecinaka tzn.jakąś 125 najlepiej aprilia rs125(większa od konkurencji) jeżdzi
      ok.160km/h a wystarczy dowód aby ją prowadzić- kat.A1.
      Zazwyczaj Enduro mniej się psują od pozostałych motorów a przecież i tak są
      intensywniej eksploatowane, dziwne?!?
      • odanek Re: prosze o rade!!!! 08.11.04, 01:01
        > No chyba że mieszkasz w mieście i nigdy nie zjedziesz z asfaltu to kup
        > przecinaka tzn.jakąś 125 najlepiej aprilia rs125(większa od konkurencji)jeżdzi
        >
        > ok.160km/h a wystarczy dowód aby ją prowadzić- kat.A1.

Ale tylko wtedy kiedy znajdziesz jakas "wykatkowa" ktora w "wyjatkowy" sposob
        jest zarejestrowana na motorower...bo normalnie aprilia rs 125 kwalifikuje sie
        na motocykl ze wzgledu na moc 34KM
        • Gość: DEMON Re: prosze o rade!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 07:29
          Wystarczy tylko na stacji kontroli pojazdów "udowodnić" że motorek ma 15KM i
          już mamy kat.A1.
          A jak to zrobisz to już twój problem...
          A np.NSR 125 R 15KM różni się od NSR 125 R 28KM jedynie zamienionymi kilkoma
          kabelkami(przykładowy opis- www.gmx.kim.net.pl/nsr/odblok.php )
          • odanek Re: prosze o rade!!!! 08.11.04, 19:00
            Tak ale warto o tym wspominac bo potem ktos kupi odblokowana wersje i bedzie
            mial problem zeby jezdzic...no ale to tak na marginesie:)
            • Gość: Krystek Re: prosze o rade!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:31
              spoko dzieki za rade do kupna jeszcze duzo czasu ale zastanawiam sie nad jakims
              enduro cos w stylu apki mx fakt faktem drogi mamy do d*** a czasem mozna
              poszalec w lesie itp a na drodze tez nie powinno byc zle pozdro for all:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka