prc1 21.11.04, 10:37 Zastanawiam sie nad zamówieniem prenumeraty ŚM, ale mam jedno pytanie: jeżeli normalnie ŚM wychodzi ok. 20 każego miesiąca, to kiedy będzie przychodzić pocztą numer na dany miesiąć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJ Re: Do Szymona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:42 Właśnie, też jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
hun660 Re: Do Szymona 22.11.04, 08:29 A ja zrezygnowałem bo nie dostawałem wszystkich numerów. To wina poczty lub listonosza. Więcej mnie kosztowały reklamacje, niż dodatkowy zakup egzemplarzy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.dziawer Re: Do Szymona 24.11.04, 12:49 Czołem Nie będę robił za pośrednika, bo jeszcze bym coś pomerdał. ;) Kompetentną odpowiedź uzyskasz tu: prenumerataczasopism@agora.pl Pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Sroka Re: Do Szymona IP: *.stacje.agora.pl 24.11.04, 14:40 Witam, egz. w prenumeracie wysyłane są z reguły 4 dni wcześniej przed ich ukazaniem się w kiosku. Termin ten dotyczy tylko prenumeraty zamówionej bezpośrednio u wydawcy. Dział prenumeraty Agory Odpowiedz Link Zgłoś