Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:27 www.wfm.pl/wfm.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cień1100 Re: patrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:34 widzieliśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
blade_rr Re: patrzcie 09.01.05, 10:55 Motorki do bani ale zawsze to cos, jakis polski akcent w swiecie japoncow:) Ale najbardziej mi sie podoba wersja sport. Coz to za scig :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: patrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:04 dla mnie to obraza tego co bylo kiedys...sam mam WFM.wypasiony stary motocykl.a tu??!!niezla KUPA!!!nie wiem jak mozna nazwac taka popularna stara marka takie cos jak na tej stronie widzialem...co to sie dzieje?! ostatnio tez widzialem chyba skutera z napisem JUNAK!?nie wiem jak CI ludzie moga robic takie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: patrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:10 Taki z lat 50. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: patrzcie 09.01.05, 11:59 ja tam sprzedaje cebre i kupuje wersje sportowa jest taka sportowa ze az glowa peka kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: patrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:12 A może trzeba by im napisać że ten sprzęt nie ma przyszłości albo jakieś fotki podesłać żebo popracowali jeszcze. Fajnie jak by w Polsce znowu robili motocykle ale takie z prawdziwego zdarzenia. Chociaż ta WFMka do trialu jest całkiem niezła Odpowiedz Link Zgłoś