Dodaj do ulubionych

Do Szymona(redakcji) !!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:19
Drogi Szymonie,nie wiem jak często tu jesteś,ale jako,że jesteś "opiekunem"
tego forum pisze. Nie wiem,czy sam zauwazyłeś,ale na forum robi sie małe
zamieszanie. Jest kilka osób dla których wielką frajdą jest podszywanie sie
pod innych,z czego wychodza same nieporozumienia. Niestety atmosfera na forum
sie psuje i to bardzo.W związku z tym mam propozycje.Z pół roku temu,była
zasada,że jeżeli chciało się coś wpisać na forum trzeba było się
zalogować,niestety to się zmieniło.Na początku faktycznie było wygodniej,ale
wkradło się do nas chamstwo. Jeżeli nie można jakos zablokować IP tych
uzytkowników,to choc postarajcie sie wprowadzić zasade logowania. Mam
nadzieję,że choc pomyslisz o tym,bo już wszyscy powoli mamy dosyc niechcianych
osób. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: cień1100 Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:46
      jestem za !!!!!!
      • Gość: MJ Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:52
        Ale jak ktoś będzie chciał się podszywać to zaloguje się ile razy bedzie chciał
        i jako kto będzie chciał. Ja piszę same poważne rzeczy, ale się nie zaloguję.

Lepiej niech moderator patrzy na forum i wywala tych, którzy się sami proszą i
        przeklinają.

MJ
        • Gość: reggie Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:55
          MJ logując sie masz hasło,na które pewnie ciezko wpaśc,czyli nie bedzie
          sytuacjize np ktoś podszywa sie pod szynszyla i robi za niego gnój.
          • Gość: WRO-na Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:43
            jestem za mysla Reggie!ale w sumie Mj tez ma racje.moze w koncu Szymon powinien
            sie zainteresowac tym co sie pisze na tym forum.i w szczegolnosci tym jak sie
            pisze.mnie to przeraza jak ludzie moga tak na siebie najezdzac przez
            neta.jestescie tacy madrzy??(chodzi mi o kolesia ktory nadawal na kojota i o
            kolesia ktory podpisuje sie jakos prawnik)to spotkajcie sie na zywo a nie przez
            kompa wrzucacie na kogos.
            no i tym optymistycznym akcentem chcialbym zakonczyc moja wypowiedz:)mysle ze
            Szymon zareaguje na ten watek.

pozdrawiam

WRO-na
          • kollector Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! 16.01.05, 20:22
            wbrew pozorom nikt nie podszywał sie pod Szynszylla - ot Szynszyll pisał z
            mojego kompa
            • Gość: reggie Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:37
              To może szynszyl wytłumaczy,dlaczego Kojot zasłużył na taka obrazę????Takie
              problemy moglibyście załatwiać poza forum.To jak Kojot przeleciał babe
              szynszylowi czy co????? a może wymordował mu pół rodziny,za te słowa musiał
              zrobić cos strasznego,a skoro to zostało napisane na forum to może i zostanie
              wyjaśnione???
              • kollector !!!!! 16.01.05, 20:43
                Wybacz Renatko, ale nie wiem o co chodzi.
    • matej23 Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! 16.01.05, 21:19
      Oczywiście popieram myśl Reggie, bo sytuacja robi się nie do zniesienia. Kiedyś
      jak trzeba było się logować, było lepiej. Napisał Anarchi i 100% pewności, że
      to był on. A teraz???
      • kojotkurier Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! 16.01.05, 21:42
        te forum to istny burdel teraz mam jeszcze do tego wrzystkiego sobowtora ktory
        podpisuje sie vel ,,KOYOT,, dla jasnosci ja jeste kojot przez ,,j,,narazie
        pan ,,KOYOT,, nie napisal nic oblesnego i niech tak zostanie nie chcial bym
        jedynie nieporozumien na tym tle pozdrawiam kojot
      • kojotkurier Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! 16.01.05, 21:44
        a tak wogule o oco chodzilo szenszylowi bo juz chcialem go zbluzgac ale
        postanowilem zlac go poniewaz pomyslalem ze ignorancja bedzie lepszym
        rozwiazaniem dla tych ktozy nie wiedza co i gdzie to byl temat lingwisty
        pozdrawiam kojot
      • kojotkurier Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! 16.01.05, 21:45
        nie znam szymona ale nic chyba nie stracilem bo zeczywiscie to forum jest jak
        bezpanski pies -sam i brudny kojot
      • Gość: MJ Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:07
        To czemu raz niektórzy są zalogowani, innym razem występuja jako gość? W ten
        sposób można się podszywać do pewnego stopnia.
    • Gość: edwin Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 22:33
      reggie ma absolutna rację...
      ludzie chyba mają za mało benzyny we krwi i nie moga doczekać się wiosny pogoda jest taka że niby można jeździć a niby nie tak na granicy i ludziom nerwy puszczają jak ostatnio zauważyłem to jakoś wszsycy nerwowi się zrobili na jeżdżają na innych bez widocznej przyczyny...eh...

pozdrawiam
      edwin
    • kollector .. 16.01.05, 23:03
      O CZYM WY KUR*A PISZECIE?!

pojawiło sie sporo gó*na na 4um i zamiast olać jakies piz*y które tu mącą Wy
      dorabiacei do tego jakąś ideologią i drążycie temat!

jaka jest moja rada - odje*cie sie od Szymona (Dziawera) i przestańcie karmić
      trolle
      nie żywcie ich dopisując swoje przemyślenia pod debilnymi tekstami jakiegoś
      impotenta-prawnika, czy cierpiącego na zanik wzwodu lingwinisty z porażeniem
      mózgowym i rozległym wodogłowiem!
      • Gość: MJ Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:10
        A weź k*r*a nie obrażaj ludzi z porażeniem mózgowym innymi chorobami Kollector!
      • Gość: MJ Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:12
        A Lingwista miał rację!!!
        Mam ypiękny język i żal mi patrzeć jak ktoś go szarga bo mu sie spacji, altu i
        shiftu wcisnąć nie chce!!!!!
        Niechlujstwo i burdel!!!
    • Gość: Div Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 16.01.05, 23:39
      giegoWitam! Popieram Reggiego Faktycznie jest nie sympatycznie,ale byłem na
      forum samochodowym i powiem wam że tam również sątacy jak prawnik czy piękny i
      robią zadyme nie na temat.Pozdrawiam
      • Gość: cień1100 Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:47
        ...eeeee,Reggie to kobieta.
        • Gość: Div Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 16.01.05, 23:50
          Sory nie wiedziałem jestem tu od niedawna
          • Gość: WRO-na Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:33
            widze ze znowu sa rozne opinie na temat tego co sie dzieje na foru.moim zdaniem
            sa 2 wyjscia.albo olejemy to totalnie(tak jak mowil kollektor)albo w koncu
            Szymon cos zrobi na forum,zeby nie bylo takiego dymu.Div!co z tego ze na forum
            samochodowym tez jest taki dym.tu bylo wszystko ok i byloby dalej gdyby nie
            jakies frajery.wiec pomyslcie co robimy dalej,bo do jakiegos wniosku trzeba
            razem dojsc.

pozdrawiam

WRO-na
            • Gość: nibo Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:19
              olac frajerów, wrócic do logowania.
              pozdrawiam gryźli
    • szymon.dziawer Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! 17.01.05, 11:54
      > Drogi Szymonie,nie wiem jak często tu jesteś

Staram się zaglądać często, jednak zwykle robię sobie lekki "oddech" na
      weekend - tak więc często posty z piątku "po 16.00" muszą niejako siłą rzeczy
      czekać do pośmierdziałku.

> tego forum pisze. Nie wiem,czy sam zauwazyłeś,ale na forum robi sie małe
      > zamieszanie. Jest kilka osób dla których wielką frajdą jest podszywanie sie
      > pod innych,z czego wychodza same nieporozumienia.

Przecież nie ma z tym najmniejszego problemu. Zacznijcie się logować. Co za
      problem. Trwa to chyba ze 4 sekundy. A wtedy wiecie, że to piszecie Wy. Ja nie
      wiem dlaczego, ale nawet jak widzę znajomego nicka zalogowanego jako "gość" to
      podchodzę do niego z większym dystansem niż do osoby "wytłuszczonej".

Niestety atmosfera na forum
      > sie psuje i to bardzo.W związku z tym mam propozycje.Z pół roku temu,była
      > zasada,że jeżeli chciało się coś wpisać na forum trzeba było się
      > zalogować,niestety to się zmieniło.

Przecież logować się możecie zawsze. Nie musicie. Bo jakby nie patrzeć mamy
      demokrację. Ja jestem przeciwnikiem durnych zakazów, więc skoro jest możliwość
      pisania bez logowania - to bardzo dobrze. Jednak uważam, że wszyscy traktujący
      swoje bytowanie na forum poważnie powinni się logować i skończą się
      nieporozumienia/pomówienia/prob lemy.

> wkradło się do nas chamstwo. Jeżeli nie można jakos zablokować IP tych
      > uzytkowników,to choc postarajcie sie wprowadzić zasade logowania. Mam
      > nadzieję,że choc pomyslisz o tym,bo już wszyscy powoli mamy dosyc niechcianych
      > osób.

I na koniec tylko jedno. Nie zamierzam niczego, żednego posta ani użytkownika
      usuwać z forum ani blokować. Mamy wolnu kraj i nie o to chodzi, aby wprowadzać
      cenzurę. Każdy piszący powinien mieć wyrobioną w sobie autocenzurę, aby nie
      wstydzić się swoich wypowiedzi. Ja zawsze podpisuję się z imienia i nazwiska
      nie tylko na tym forum. A jeśli kogoś dany osobnik kogoś irytuje - wogóle można
      jego nie czytać albo ignorować jego wypowiedzi.
      Ja zwykle odpowiadam tylko na te wątki, które mnie interesują, na które znam
      odpowiedź lub na te, któe sa skierowane do mnie lub pod kryptonimem "Do
      Redakcji". Gdybym czytał całą twórczość forum, to po pierwsze prawdopodobnie
      bym zgłupiał, a po drugie "Świat Motocykli" wychodziłby jako kwartalnik. Przez
      całą swoją opiekę na forum chyba tylko dwukrotnie usunąłem post z forum i to na
      wyraźne życzenie forumowicza, który nie chciał, aby o jego "szatańskich"
      zamiarak zakupu moto dowiedziała się małżonka - więc było to wystarczająco
      uzasadnione.
      Pozdrawiam
      Szymon
    • spidi4 Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! 18.01.05, 01:02
      I w sumie racja, Ci co chca niech sie loguja i juz, a jak wchodzi tu aby zrobic
      sobie zabawe denerwujac innych to poprostu tego posta pominac jakby go nie
      bylo. Szybciej im sie znudzi i pojda na fora gdzie ludzie dadza sie podpuscic.

Pozdrawiam
      i bedzie dobrze ;)
      • Gość: kepasaparaspox Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 18.01.05, 01:15
        heloł. ja jakos ni h... nie moge sie zalogowac...juz ktorys dzien z rzedu i nie
        wiem dlaczego? na serwerze u was wszystko ok?
        pozdro 535
        • Gość: cień1100 Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:23
          Ja tak miałem kiedyś z forum,które "nie przechodzi kollektorowi przez palce".Też
          ni cholery nie mogłem się zalogować i w końcu dałem sobie spokój i dobrze:)
          • kollector Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! 18.01.05, 11:11
            Cień - usuń cookies i historie i pliki tymczasowe - powinno pomoc,
            w razie dalszych klopotów pisz na shrek@shrek.pl
            • Gość: cień1100 Re: Do Szymona(redakcji) !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:48
              Ale mi się tam nie za bardzo podoba i nie zaglądam tam zbyt często.
              Za radę dzięki,przyda się na przyszłość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka