Gość: max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:05 CZY MACIE JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA Z AKCESORIAMI NA MOTOR FIRMY AMX? OGŁASZAJĄ SIĘ NA amx.republika.pl i mają dobre ceny lecz czy porównywalną jakość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 20.03.05, 20:46 podłacze sie słyszał ktos o firmie ocelot?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:50 to znaczy że to ocelot z nieznanej bajki???????? a może coś innego ma znaczyć ten wpis........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA IP: *.aster.pl 20.03.05, 21:18 mam rekawiczki amx i sobie je chwalę Przyzwoita jakośc i cena natomiast kurtki, butów lub spodni u nich bym nie kupił kumpel ostatni przymierrzał bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:31 A ja kupiłem u nich buty diadora, a mój kumpel kupił oxtary i jestem zajebiście z nich zadowolony. Są to typowo sportowe buty. Mam też od nich kombi, trochę się siatka w środku w spodniach na szwie podarła ale nie wpływa to na wygode bo równie dobrze mogłoby jej tam nie być. Kombi wygodny bez większych zastrzeżeń. Mam też rękawice- zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA IP: *.aster.pl 20.03.05, 22:35 cichy co ty wypisujesz ??? diadora czy też oxtar to zupełnie inne firmy nie mające nic wspólnego z amx !!! pytanie było o produkty amx! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:47 Siurnięty a przeczytałeś do końca mój post?? Jest tam dalej napisane o kombi i o rękawicach a buty choć nie amx kupiłem u tych ludzi co mają tą firmę bo sprowadzają różne marki nie tylko amx. Jeszcze w zeszłym sezonie mieli siedzibę na Królowej Marysieńki w Wawie ale planowali się przenosić. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA IP: *.aster.pl 22.03.05, 16:50 Cichy przepraszam po prostu źle to zrozumiałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 21.03.05, 21:35 Gość portalu: max napisał(a): > to znaczy że to ocelot z nieznanej bajki???????? > a może coś innego ma znaczyć ten wpis........... heh jestem po kilku piwach i juz sam nie wiem co miał znaczyc mój poprzedni wpis ;) ok, moze jeszcze raz, czy uzytkuje ktos produkty firmy OCELOT ?? co sadzicie o tej firmie? firma chyba z u.s.a. , produkuje ubrania na enduro/cross , nie wiem czy na szosowe moto tez ja chyba pierwszy raz o niej usłyszalem, ale moze dlatego ze jest mało popularna na naszym rynku (tak jak do niedawna np ubiory i kaski NITRO) Odpowiedz Link Zgłoś
kleryk11 Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA 21.03.05, 08:17 Posiadam spodnie,kurtkę i rękawice firmy AMX.Dosyć wygodne i tanie,kurtka ochroniła mnie przed pewnymi obrażeniami i jesze nadaje się do użytku.Mam zastrzeżenia co do wykończenia,z kieszeni przy suwaku wystawała mi nitka po pocięgnięciu wyleciał mi cały suwak.Kaletnik zczyścił mnie na 30 PLN.Rękawice po lekkim szlifie też wiele nie ucierpiały,spodnie są jakieś takie dziwne niby wszystko ok ale więcej bym ich nie kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.dziawer Re: MOTO AKCESORIA FIRMY AMX Z USA 21.03.05, 10:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=19796064&a=19801922 Odpowiedz Link Zgłoś