Dodaj do ulubionych

Suzuki XF 650 FREEWIND :)

10.04.05, 20:46
Moto me ukochane...
Usłyszałem ostatnio że jest za słabe do turystyki :/ :O
co Wy o tym sądzicie ? i o moto ? jakieś doświadczenia ?
Obserwuj wątek
    • bigadam Re: Suzuki XF 650 FREEWIND :) 10.04.05, 20:58
      jezdzilem tym troszke. Ja osobiscie nie posidalem, ale kumpel mial i w sumie to
      ja na nim wiecej jezdzilem niz on :)
      Budziki ma takie niecodzienne. Zegarów nie ma tylko duzy wyswietlacz. Nawet
      fajnie to wyglada, chociaz wole tradycyjne budziki.
      Pozycja za kierownica bardzo wygodna, kierownica wysoko, nawet za wysoko....
      Mało pali.
      Denerwu7jące jest to ze jak go krecisz na wieksze obroty to silnik wpada w
      badzo silne wibracje, a to z kolei przenosi sie na rame , kierownice siedzenie
      itd
      Ogólnie to żadna rewelacja, ale bardzo łatwy w prowadzeniu i ładny.
      • cebik Re: Suzuki XF 650 FREEWIND :) 10.04.05, 21:10
        dzięki Adam :)
        a z tymi zegarami to akurat mnie leżą :P
        • Gość: szynszyll Re: Suzuki XF 650 FREEWIND :) IP: *.prz.rzeszow.pl 11.04.05, 11:11
          yo!

napisz do tego czlowieka:

magnes74@poczta.onet.pl

lata od jakiegos czasu na XF 650 i sobie bardzo chwali. ja od siebie moge tylko
          napisac, ze za mala kase dostajesz duzo motocykla z mlodych rocznikow ;)
          pozdrawiam!

szynszyll
          xlv750r
          • cebik Re: Suzuki XF 650 FREEWIND :) 11.04.05, 13:07
            dzięki Szynszyll :)
    • Gość: zani Re: Suzuki XF 650 FREEWIND :) IP: *.publikator.com.pl 13.04.05, 10:53
      witaj
      ganiałem poprzedni sezon freewindem i musze powiedzieć że sprawował się nieźle,
      oprócz cieknącej pokrywy zaworów, którą ostatecznie uszczelniłem, bez problemów.
      do turystyki się nadaje, ale raczej z wyższą szybą i dłuższymi przełożeniami (z
      przodu większa zębatka). tak jak już ktoś powiedział, za niewielkie pieniądze,
      dobrze zrobiony (dużo aluminium, dużo słon itp) motocykl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka