Dodaj do ulubionych

czy kupić Keeway Supershadow

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:14
czy ktoś z was ma może ten motocykl.A może widzieliście
proszę o opinie dobre i złe.Nie miałem jeszcze nigdy motocykla większego niż
125 ccm
Obserwuj wątek
    • panantoni Re: czy kupić Keeway Supershadow 10.04.05, 22:17
      Hmmmmm nie mialem szczescia/nieszczescia dosiadac owego moto ale jechalem na
      hmmmm no powiedzmy ze moto tej samej klasy:) Nowka sztuka tyle tylko ze 150cc
      Straszna kupa! Wsyzstko zrobione z materialow niskiej jakosci a i poskladane
      chyba przez panie, ktore tam sprzataja...

Z drugiej strony slyszalem ogrom superlatyw jezeli chodzi o skuter keeway
      matrix wiec moze i tego supershadowa tez dobrze zrobili:) Swoja droga jak na
      moto tej klasy to calkiem zdrowo wyglada:)
    • cien1100 Re: czy kupić Keeway Supershadow 10.04.05, 22:24
      Chińszczyzna to jest dobra,ale do żarcia:)
      • cebik Re: czy kupić Keeway Supershadow 10.04.05, 22:28
        ja bym się cudów nie spodziewał ;)
    • Gość: Inhalt Re: czy kupić Keeway Supershadow IP: *.am.gdynia.pl 11.04.05, 11:50
      Popatrz na sprawdzone sprzęty. Na początek nie za nowy (jak będziesz sprzedawał to dużo stracisz na cenie) i nie za mały silnik (bo znudzi cie się jeszcze w tym sezonie). Pomyśl o niewielkich chopperach okolo 500 ccm. Są łatwe w prowadzeniu i na początek coś bardzo ułatwiającego życie - niskie więc łatwo sięgnąć do ziemi stopami. Tu masz Yamahę Virago 535, Kawę EN 500, coś z Hondy się znajdzie.
    • Gość: szynszyll Re: czy kupić Keeway Supershadow IP: *.prz.rzeszow.pl 11.04.05, 13:33
      yo!

kup sobie XV535 i chwal Pana Boga, ze Cie uchowal od chinskich motocykli. Amen.

szynszyll
      xlv750r
    • Gość: V2 Re: czy kupić Keeway Supershadow IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.13, 17:16
      Mam takiego chinola 250 V2 i uważam, że to dobry sprzęt.
      Ma moc i moment wystarczający do dynamicznej nie emeryckiej jazdy (oczywiście to nie sportowiec), najbardziej lubię starty spod świateł.
      Jak ktoś nie jeździł to nich zamknie pape bo pewnie w dupie był i gó... widział więc niech się nie wypowiada. (irytacja ciągłym najazdem na użytkowników chinoli)

Mam go drugi rok i zastanawiałem się nad większym sprzętem ale on jest naprawdę ok, do setki w około 10 sekund no może mniej. Spalanie w zależności od cyklu i temperatury 2.8-3.5 zimą łyknie 4 jak się jedzie na krótkiej trasie w minusowych temperaturach (teren to okolice Wałbrzycha więc płasko nie jest :P) v-max 140 ale mi więcej niż 100-110 nie trzeba. Wibracje itd. to mit który, w tych silnikach nie ma prawa bytu bo te motory to na prawdę klony virago 250 w przeciwieństwie do modeli rzędowych w których wibracje są i to spore bo przy 90 km/h nie wiedziałem czy jadę 80 czy 100 bo tak latała wskazówka prędkościomierza.

Jedyna przygoda to zerwana linka sprzęgła ale to jest element eksploatacyjny, który można przewidzieć ponieważ wcześniej sprzęgło chodzi bardziej miękko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka