Gość: Kulas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 03:00 Wiem z zufanego źrudła że motocykle sprzedawane w tym salonie mają przekręcane liczniki spawane ramy lub prostowane zawieszenie. Naprawde jest to wiadomość pewna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Re: Beta IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 19.05.05, 20:41 nie wiem na czym opiera się Twoje "zaufane" źródło ale ja u nich kupiłem skuterek aprilię z 1997r i motorek jest zajebisty leci ponad 110 km/h i wszycho jest ok więc może zmień swoje swoje źródło i poucz sie ortografi zamiast rozsiewać jakieś ploty? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek z Myślenic Euroset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:59 Witam czytelników! Chciałem się odnieść do opini kolegi Kulasa na temat firmy Euroset. Ponad dwa miesiące temu kupiłem u nich motocykl Cagiva Elephant2 125cc z 1993 roku w kolorze czerwono czarnym. Nie jestem jakimś specjalistą od motocykli ale znajomy mechanik mój zakup pochwalił. Wiec prośiłbym Cie o sprostowanie swojej opini bo jeszcze kilkorgu znajomych ową firmę poleciłem i są zadowoleni z oferowanych przez nich pojazdów. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś