IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 05:59
Witam! Przejdę od razu do pytania. Chcę kupić R6 i chce dobrze wydać kase. A
więc jak sie jeździ na YAMASZE R6 z pasażerem? Czy jest to uciążliwe, jakoś
szczególnie niewygodne? Dla kierowcy i, lub pasażera? Bym chciał od czasu do
czasu wyskoczyć na miasto i pojeździć z dziewczyną i nie wiem czy będzie jej
bardzo niewygodnie, czy jazda we dwoje na Yamasze R6 jest niewygodna??
Obserwuj wątek
    • dragon600 Re: POZYCJA 01.06.05, 06:24
      R6 niespecjalnie nadaje się na miasto, nawet kierowca odczuje tu dyskomfort, a
      o pasarzeże nawet nie wspomnę - jak chcesz wozić dziewczynę R6 musisz być pewny
      jej uczuć :), ale nawet to może być za mało. To typowo jednoosobowy sprzęt i
      raczej nie na miasto.
      • Gość: slawek Re: POZYCJA IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.06.05, 06:51
        Hehehehehe R6 jako czoper ???? Wybij sobie z glowy pasazera mozesz podwiezc ja
        do sklepu i tyle.
    • Gość: koralgol Re: POZYCJA IP: *.168. / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:35
      Są od niej lepsze 600ccm. Cebry sa dla kobiet.
      • Gość: koralgol Re: POZYCJA IP: *.168. / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:36
        Sorry posty mi sie po..bały.
    • Gość: Cichy Re: POZYCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:19
      W sumie podobają się jej motocykle i je lubi także może wytrzyma taką jazde,
      mam nadzieje że będzie się jej podobać. R6 jest zły do jazdy po mieście??
      Słyczałem że jest całkiem poręczny?? Wcześniej woziłem ją na hard enduro z
      homologacją na 2 osoby, też węziutka kanapa i się jakoś siedziało, ale we 2
      osoby nie jeździłem jeszcze czymś takim jak R6 także nie mam porównania.
      Poradźcie mi, to żeby zrobić z nią odległosć ok 50 Km na trasie to naprawdę
      jest aż tak niewygodnie? Źle się prowadzi też??
      • dragon600 Re: POZYCJA 01.06.05, 08:45
        O tyle zły jest na miasto, że pozycja na nim jest bardzo sportowa co powoduje
        duże obciążenie nadgarstków
      • Gość: Młody_Ostrołęka Re: POZYCJA IP: *.zeto.olsztyn.pl 01.06.05, 08:46
        SLuchaj tych zrylcow to bedziesz jezdzil Gs-em 500... R6 to zajebisty sprzecik,
        ale celuj w roczniki 2001 w gore juz z lampa na diodach bo te wczesniejsze
        kiszki. Po miescie jeszcze da sie polatac w 2 osoby, ale dluzsze podroze sa
        zajebiscie uciazliwe.
        • dragon600 Re: POZYCJA 01.06.05, 08:50
          Pewnie że R6 jest zajebisty, ale do jazdy indywidualnej (zresztą, jak większość
          sportowych maszyn)
          • Gość: reggie Re: POZYCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:23
            Powiedzmy sobie szczerze,90 % przecinaków jest strasznie niewygodna dla
            pasażera. Jak chcesz cos kupić pod dziewczyne to kup turystyka.Tudziez
            choperra :D pozdro
            • Gość: rudy Re: POZYCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:28
              chopery nie mają "krótkie " zawieszenie, szanuj tyłek swojej kobiety!!!
              • dragon600 Re: POZYCJA 02.06.05, 09:35
                To pozostaje ci juz tylko Yamaha FJR 1300 (nawiasem mówiąc moje marzenie).
                ostatnio usiadłem sobie na takiej w salonie - po prostu poezja). A do tego
                jeszcze napęd wałem kardana ... :)
                • okrutny_mariuszek Re: POZYCJA 02.06.05, 09:41
                  a bo sie wszyscy yamahy czepili!

człowieku! kup suzuki gsxr 1000

(Busy nie polecam bo co z tego że pasażer ma wygodnie, jeśli co chwila sie go gubi)
                  • dragon600 Re: POZYCJA 02.06.05, 09:43
                    Na z GSXR-a też może szybko odfrunąć :)))
                  • Gość: wojtekk1000 Re: POZYCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:44
                    R6 to świetny motocykl - w 2 osoby da się nim jeździć i nie jest to wcale jakąś
                    niesamowitą niedogodnością dla pasażerki. Nawet na gumie się fajnie lata!
                    • Gość: Cichy Pozycja W.1000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:56
                      A co Wojtek1000, masz R6?
                      • Gość: wojtekk1000 Re: Pozycja W.1000 IP: *.wroclaw.mm.pl 02.06.05, 14:53
                        Nie, ale znam dwie osoby, które mają (w zasadzie już jedną, bo pierwsza z nich
                        R6 "zamieniła" na R1) - trochę nimi polatałem (nawet kiedyś w trasie - jakieś
                        marne 70 km lokalnych dróg - ale nie narzekałem - jechało się fajnie).

Ja latam hayabusą - troszkę zrywniejszy sprzęt.
      • Gość: NYorker jesli dobrze sie prowadzi, to kazda pozycja dobra. IP: 70.19.14.* 02.06.05, 18:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka