GoĹÄ: piotrkost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:43 Jak w tytule. Co otym sądzicie, może ktoś takim czymś polatał i jakie wrażenia? Głównie interesuje nie prowadzenie tego monstrum, bo mocy ma chyba pod dostatkiem:) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: reggie Re: Honda x11? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:39 Szwagier ma taka,i podobno ogien,ja tylko sama z siebie moge powiedziec,że locha wielka i jak na nekeda to sliczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MJ Re: Honda x11? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:31 Ja mam takie samo zdanie jak Reggie. Szkoda, że nie mam takiego szwagra... Odpowiedz Link Zgłoś
sabestian Re: Honda x11? 15.06.05, 23:09 Ja słyszałem skrajne opinie, sam nie jeżdziłem. Jedni mówią, że fajna i idealna na polskie "drogi", drudzy że kicha i w ogóle słoń na kołach. Nie polatasz - nie wyniuchasz. PS to nie takie monstrum znowu. Przejedź się na Triumphie Roket III, to nabierzesz odpowiednich proporcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkost Re: Honda x11? 15.06.05, 23:47 Dobra, dobra - ale Roctet III to, mam wraźenie, tylko do ostrego startu się nadaje, a ja czsami muszę zakręcać, BossHoss jest chyba jeszcze większy, ale za wrócić to nim można na 3 pasmowym rondzie. Szukam mocnego golasa do codzienej jazdy, Przejechałem się x4 - kopyto odpowiednie, zwinność nie - silnik ten sam, ale geometria inna. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Honda x11? 16.06.05, 10:31 Sorka, ale w X4 silnik jest chyba z CB 1300 a w X11 z CBR 1100, w tym pierwszym ma ok 100 KM a w drugim , po modyfikacjach ok 145. Ale moze sie myle bo znam tylko z prasy... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ba Re: Honda x11? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:43 ja jezdziłem X11, trzeba być dobrze zbudowanym do tego motocykla, (mam 195/120 kg)niższe osoby mogą mieć problemy , zajebisty sprzęt, mocy pod dostatkiem 130KM ,legendarna niezawodność, prowadzenie idealne, jeżeli ktoś wypowiada się negatywnie nt X11, to znaczy że próbował nim jezdzić po torze wyścigowym, a do tego są inne motocyle ,powiem jedno, chciałbym móc powiedzieć że jest mój,,,,ale muszę jeszcze poczekać ,,,popatrzcie na www.hondax11.nl/ fajne filmy i zdjęcia ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Deviant X11 - to jest moto... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.06.05, 12:21 Kumpel ma X-11 i miałem wiele okazji pojeździć jego sprzetem na różnych trasach. Jedno jest pewne - mocy jest wpizdu a do tego dochodzi kosmiczna elastyka. Pięcio biegowa skrzynia ma fajowe przełożenie (na 5tym biegu idze jechać 50km/h i dodają gazu moto poprostu przyśpiesza bez szrpnięć łańcuchem - miodek) Moto prowadzi się cudownie łatwo, silnik oddaje moc bez niespodzianek - wszystko jest przewidywalne. Osobiście nie podobają mi się połoączone hamulce - trzeba się do tego przyzwyczaić. Kolejna rzecz to podwozie które jest zbyt miękkie a brak możliwości regulacji nie ułatwia sprawy latania po winklach - moto przy głebokich pochyleniach zaczyna "pływać". Ja radziłem sobie z x11 bardzo dobrze jak na 170cm wzrostu, ale od razu trzeba powiedzieć, że na to moto przydało by się więcej wzrostu i wagi. Moto potrafi nieźle zapierd---ć :) jeżeli pochylimy się nad bakiem, to mini owiewka nad lampą i zegarami nieźle odchyla wiatr. Da się tym polecieć 250km/h nawet we dwoje - sprawdziliśmy. Kolega będzie pchał tą bestię (żadnej gleby czy często słyszanego tekstu, że moto przewróciło się na parkingu) żadnych rys - 100%seria - pierwszy włąściciel. Kumpel ją pcha, bo myśli o VTR SP-2. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rzepu Re: Honda x11? IP: 37.228.238.* 27.08.22, 05:23 Witam chce kupić taki sprzęt ostatnio oglądałem i na postoju nie wbijał 1 biegu trzeba było ruszyć motorem w przud to wchodził wydaje się to trochę dziwne może wie ktoś co jest tego przyczynom? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkost Re: Honda x11? 16.06.05, 18:21 Dzięki ogromne, za link w szczególności, mam taką namierzoną i może się stanie - ale to zależy jeszcze od paru innych czynników. Mam nadziejee, że dam radę, mam 183 cm i ważę ok 85 kg - powinno starczyć, w kazdym bądź razie na jazdę testową się umówię Pozdrowienia i dzięki jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś