Dodaj do ulubionych

Honda x11?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:43
Jak w tytule. Co otym sądzicie, może ktoś takim czymś polatał i jakie
wrażenia? Głównie interesuje nie prowadzenie tego monstrum, bo mocy ma chyba
pod dostatkiem:)
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: reggie Re: Honda x11? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:39
      Szwagier ma taka,i podobno ogien,ja tylko sama z siebie moge powiedziec,że locha
      wielka i jak na nekeda to sliczna :)
      • Gość: MJ Re: Honda x11? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:31
        Ja mam takie samo zdanie jak Reggie. Szkoda, że nie mam takiego szwagra...
    • sabestian Re: Honda x11? 15.06.05, 23:09
      Ja słyszałem skrajne opinie, sam nie jeżdziłem. Jedni mówią, że fajna i idealna
      na polskie "drogi", drudzy że kicha i w ogóle słoń na kołach. Nie polatasz -
      nie wyniuchasz. PS to nie takie monstrum znowu. Przejedź się na Triumphie Roket
      III, to nabierzesz odpowiednich proporcji :)
      • piotrkost Re: Honda x11? 15.06.05, 23:47
        Dobra, dobra - ale Roctet III to, mam wraźenie, tylko do ostrego startu się
        nadaje, a ja czsami muszę zakręcać, BossHoss jest chyba jeszcze większy, ale za
        wrócić to nim można na 3 pasmowym rondzie.
        Szukam mocnego golasa do codzienej jazdy, Przejechałem się x4 - kopyto
        odpowiednie, zwinność nie - silnik ten sam, ale geometria inna.
        Pozdrowienia
        • saracen1608 Re: Honda x11? 16.06.05, 10:31
          Sorka, ale w X4 silnik jest chyba z CB 1300 a w X11 z CBR 1100, w tym pierwszym
          ma ok 100 KM a w drugim , po modyfikacjach ok 145. Ale moze sie myle bo znam
          tylko z prasy...

pzdr
    • Gość: ba Re: Honda x11? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:43
      ja jezdziłem X11, trzeba być dobrze zbudowanym do tego motocykla, (mam 195/120
      kg)niższe osoby mogą mieć problemy , zajebisty sprzęt, mocy pod dostatkiem
      130KM ,legendarna niezawodność, prowadzenie idealne, jeżeli ktoś wypowiada się
      negatywnie nt X11, to znaczy że próbował nim jezdzić po torze wyścigowym, a do
      tego są inne motocyle ,powiem jedno, chciałbym móc powiedzieć że jest
      mój,,,,ale muszę jeszcze poczekać ,,,popatrzcie na www.hondax11.nl/
      fajne filmy i zdjęcia ,pozdrawiam
      • Gość: Deviant X11 - to jest moto... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.06.05, 12:21
        Kumpel ma X-11 i miałem wiele okazji pojeździć jego sprzetem na różnych trasach.
        Jedno jest pewne - mocy jest wpizdu a do tego dochodzi kosmiczna elastyka.
        Pięcio biegowa skrzynia ma fajowe przełożenie (na 5tym biegu idze jechać 50km/h
        i dodają gazu moto poprostu przyśpiesza bez szrpnięć łańcuchem - miodek) Moto
        prowadzi się cudownie łatwo, silnik oddaje moc bez niespodzianek - wszystko jest
        przewidywalne. Osobiście nie podobają mi się połoączone hamulce - trzeba się do
        tego przyzwyczaić. Kolejna rzecz to podwozie które jest zbyt miękkie a brak
        możliwości regulacji nie ułatwia sprawy latania po winklach - moto przy
        głebokich pochyleniach zaczyna "pływać". Ja radziłem sobie z x11 bardzo dobrze
        jak na 170cm wzrostu, ale od razu trzeba powiedzieć, że na to moto przydało by
        się więcej wzrostu i wagi.
        Moto potrafi nieźle zapierd---ć :) jeżeli pochylimy się nad bakiem, to mini
        owiewka nad lampą i zegarami nieźle odchyla wiatr. Da się tym polecieć 250km/h
        nawet we dwoje - sprawdziliśmy.
        Kolega będzie pchał tą bestię (żadnej gleby czy często słyszanego tekstu, że
        moto przewróciło się na parkingu) żadnych rys - 100%seria - pierwszy włąściciel.
        Kumpel ją pcha, bo myśli o VTR SP-2.
      • Gość: Rzepu Re: Honda x11? IP: 37.228.238.* 27.08.22, 05:23
        Witam chce kupić taki sprzęt ostatnio oglądałem i na postoju nie wbijał 1 biegu trzeba było ruszyć motorem w przud to wchodził wydaje się to trochę dziwne może wie ktoś co jest tego przyczynom?
    • piotrkost Re: Honda x11? 16.06.05, 18:21
      Dzięki ogromne, za link w szczególności, mam taką namierzoną i może się stanie -
      ale to zależy jeszcze od paru innych czynników. Mam nadziejee, że dam radę,
      mam 183 cm i ważę ok 85 kg - powinno starczyć, w kazdym bądź razie na jazdę
      testową się umówię
      Pozdrowienia i dzięki jeszcze raz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka