Dodaj do ulubionych

Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyborcza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:11
W Gazecie Wyborczej napisano, że właściciel jakiegoś motoserwisu w Krakowie
nabrał podejrzeń, że jego dostawca handluje kradzionymi na Śląsku częściami i
motocyklami. Umówił się z nim na spotkanie, zwołał paru motocyklistów, którzy
skryli się w warsztacie, i gdy dostawca się zjawił pobili go na śmierć.
Zajście miało miejsce 9. września 2004 roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: MJ Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:12
      Wiele jest wątków o artykułach z argumentami przeciw motocyklistom wziętymi z
      Księżyca. Ale tego chyba nie wymyślili.
      • gixera Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb 04.07.05, 20:59
        A na dyskotekach to raz pobili kogos na smierc? To akurat nie jest regula, tylko
        w tym przypadku dotyczy okreslonej grupy osob.
    • draka00 Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb 04.07.05, 20:30
      Pewnie będzie teraz kolejne uogólnienie, że motocykliści to są "be", bo
      linczują ludzi.
      A jak ktoś inny zrobi drugiemu krzywdę, to nie dodają, że jest np. kierowcą
      samochodu, albo ma w zwyczaju jeździć rowerem.
      Wiem, czepiam się, a nawet artykułu na oczy nie widziałam.
    • cien1100 Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb 04.07.05, 23:22
      No i dobrze zrobili,jednego złodzieja mniej.Nie rozumiem o co ten krzyk.
      • reggie85 Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb 05.07.05, 08:48
        A ja tylko dam buzi Mareczkowi :P:P:P :*
        I tak popre wszystko chyba co napiszesz :D
        • Gość: MJ Re:ggie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:04
          A dzięki Renatko! :*
          Pisząc każdy wątek tylko na to czekam!
          Niech żyje poparcie, tylko ciekawe, czy chociaż czytasz to co piszę...
          • reggie85 Re:ggie 05.07.05, 11:18
            czytam :P:P:P
            • saracen1608 Re:ggie 05.07.05, 11:22
              Łooooo dżizas !!! Przestancie natychmiast - od tego lukrowania to sie niedobrze
              robi :D - to jest forum motocyklowe - ty sie powinno gadac o bekaniu po piwie ,
              paleniu gumy pod sierocincem i gwałceniu staruszek na przejsciu dla pieszych -
              a wy tu jakies law story urzadzacie :D

oczywiscie pisze to tylko i wyłącznie z zazdrosci :P
              pzdr - reggie i MJ :D
              • Gość: reggie Re:ggie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:22
                hihiihhiihi pozdrawiam takoż:)
                • Gość: MJ Re:ggie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:07
                  hihihihihihi, ja też.
              • cien1100 Re:ggie 05.07.05, 16:34
                Saracen,Ty jeszcze nie widziałeś prawdziwego wątku o popieraniu:D Ale to na
                naszym forum było,więc nie bardzo mogłeś.
                • saracen1608 Re:ggie 05.07.05, 16:37
                  heh - cieniu - ja ZAWSZE moge :D:D:D:D i w kazdych warunkach :P

hehe - pzdr
                  • Gość: reggie Re:ggie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:49
                    Hehehehe Sławek włąsnie też to skojarzyłam"popiram popieranie" :D
                    A czy to w ogóle jest prawda?Naturalnie popieram Mareczka :)
                    saracen1608 - zapraszam na nasze prywatne forum :D prowadzone przeze mnie
                    • saracen1608 Re:ggie 05.07.05, 16:52
                      heh - normalnie jestem zaszczycony !!! podajcie na maila linka na to forum bo
                      ja leniwiec jestem i kiepsko mi wychodzi szukanie :D
                      • reggie85 Re:ggie 05.07.05, 17:14
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25452

oto i link:) musisz wysłac zgłoszenie i musze zaakceptować:D
                        • reggie85 Re:ggie 05.07.05, 17:24
                          A gó.. ja mam dzis dobry dzień,wpisałam Cie od tak sobie :D MOzesz już włazić:D
                        • Gość: NYorker Re:ggie IP: 70.19.14.* 05.07.05, 18:11
                          reggie85 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25452
                          >
                          > oto i link:) musisz wysłac zgłoszenie i musze zaakceptować:D

ale sie ubawilem. jak mus, to mus:)))
      • irish76 Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb 05.07.05, 09:28
        złodziejowi sie nalezalo. ale ze az na smierc to przesadzili mocno. Meska rzecz
        dac po mordzie ale bez przesady
    • Gość: Piotrmoto Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb IP: 193.29.207.* 05.07.05, 11:19
      Będzie przestroga ! Zanim następny kretyn coś podwędzi pomyśli jakie mogą być tego konsekwencje. Należało mu się !
      PZDR
      A chłopaki będą mieli problem. Zatłuką takiego pasożyta a odpowiedzialność będzie...
      • Gość: MJ Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:09
        Ale z tego nawet nie wynika, że wiedzieli, że to zlodziej. Zresztą chyba nie
        warto być oskarżonym o spowodowanie śmierci - kraść będą i tak i tak. I zgadzam
        się z jednym przedmówców (i oczywiście z Renatką też), że co innego dać po
        mordzie, co innego zabić.
        • Gość: Piotrmoto Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb IP: 193.29.207.* 05.07.05, 16:27
          Wiadomo, że złodziejstwa nie da się wytępić, ale można je bardzo, bardzo zminimalizować poprzez surowe kary.
          Polecam zapoznać się z kodexem karnym dalekiego wschodu :)
          PZDR
          • Gość: NYorker Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb IP: 70.19.14.* 05.07.05, 18:18
            jak dalekiego wschodu? bo jesli bardzo dalekiego, to nie znam ani kantonskiego,
            ani mandaryna, ani nawet japonskiego. zreszta, w japonii chyba nie kradna
            motocykli, tylko produkuja.
        • Gość: NYorker Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb IP: 70.19.14.* 05.07.05, 18:16
          przecie to, ze byl to zlodziej bylo tylko domniemaniem. bandziory (mordercy), a
          motocyklisci tylko mimochodem. bycie motocyklista przyzwoitym czlowiekiem nie
          czyni, nieprawdaz? bycie przyzwoitym czlowiekiem daje nadzieje bycia dobrym
          motocyklista.
          ciesze sie, ze sie ze soba zgadzacie. ale nad czym tu sie nie zgodzic?
    • mikegsx400 Re: Motocykliści zlinczowali kolesia - Gazeta Wyb 06.07.05, 01:08
      taaa... dawno temu i nieprawda:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka