Gość: maxx IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.05, 07:41 kto ma pomysł i ochotę na jakąś fajną traskę w okolicach naszej kochanej stolicy ? trzeba tylek ruszyć zamiast przed kompem siedzieć bo się lato kończy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel 26 Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? IP: 217.153.180.* 27.08.05, 07:49 Własnie do pracy zawitalem, a szkoda bo sam bym gdzies pośmigal. Wczoraj zawitałem do Konstancina, z czystych nudów. a szczegolnie polecam traske wokól kampinosu, troche juz wymęczyłem drogę przez Cybulice, Janów aż do Sochaczewa. całkiem sympatyczna. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.08.05, 09:17 dzis to tylko palcem po mapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Zapraszam do Łowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:10 Blisko i warto odwiedzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł 26 Re: Zapraszam do Łowicz IP: 217.153.180.* 27.08.05, 10:15 A jaką trasą do łowicza, gdyż poznańska jest tragiczna, i raczej wolałbym inna ciekawa droga zostac zaskoczony. I co dalej w łowiczu, ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolin1 Re: Zapraszam do Łowicz IP: 217.153.131.* 11.09.05, 11:48 Najlepiej wyleć z warszawki górczewską - droga przez wsie - ale ok. W kampinosie musisz wybierac - alebo na żelazową wole i mały postój przy chacie pianisty i do łowicza przez sochaczew , albo odbic w lewo - na teresin - niepokalanów. Potem jedziesz na bolimów - w rynku wisi sobie butla po uzyciu gazów bojowych w 1-ej wojnie światowej, i dalej na nieborow - tego zachwalac nie trzeba. Z nieborowa do łowicza masz 11-e kilometrow - ale po drodze jeszcze extra park w arkadii. Miłej podróży. jesienią jest tam pięknie - zwłaszcza droga od niepokalanowa do łowicza. Zabytkowe alejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? IP: *.nycmny.east.verizon.net 27.08.05, 23:05 ja sobie w nadchodzacym tygodniu pojezdze po dealerach. do konca wrzesnia musze miec nowy sprzet! Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? 28.08.05, 00:24 Maxx, raz juz wykorzystales moj pomysl, to moze tym razem razem np do Radomia na Air Show? Sprawdze 4um jutro o 9 - wyjazd ok 10 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.05, 08:31 Niestety cały dzień siedzę w robocie ( kapitalizm w końcu mamy:) ) wczoraj byłem w Nałęczowie ,urocze miasteczko trasa na Lublin potem odbijamy w prawo jakieś 30 kilometrów przed Lublinem warto podjechać. Na Air Show jedz koniecznie wrażenia niesamowite i gwarantowane byłem w ubiegłym roku i naprawdę jest na co popatrzeć i posłuchać (np. F-16 ma całkiem ładnie brzmiący wydech) tylko nie jestem pewien czy główne atrakcje nie były wczoraj. zajrzyj na ten link może się przydać forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=29373 Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? 28.08.05, 08:57 No to wspolczuje kapitalizmu ;-)) Dzieki za link (oszczedzilo to troche czasu) Troche mnie przestraszyles znikajacymi motocyklami. Teraz sie zaczalem zastanawiac czy katamarana nie wziasc... ale to cala przyjemnosc znika.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? IP: 195.128.228.* 31.08.05, 10:13 Ja mam pomysła na fają traskę! właśnie wziąłem 3 tygodnie urlopu z tyrki i jade jutro z dwoma kolesiami na rajdzik dookoła szkocji :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? 01.09.05, 01:23 no bardzo kurde smieszne Po co denerwujesz spokojnych ludzi? To tak z zazdrosci :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: a moze by tak gdzieś pojechać ???? IP: 195.128.228.* 01.09.05, 12:48 No właśnie zapinam orzecha i spadam! weracam (mam nadzieje) za 3 tygodnie nara! Odpowiedz Link Zgłoś