Dodaj do ulubionych

Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam

30.08.05, 16:03
tak jak w treści:
otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M91173
W życiu dzieje sie różnie, odchodzą nie tylko koledzy motocykliści.
Obserwuj wątek
    • kelpi80 Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam 30.08.05, 16:30
      Zdziwil mnie Twoj post o takiej tresci, naprawde. Lekki szok. Odkad pamietam,
      to widzialem Twoje watki na tym i na innych forach Gazety i zawsze cos miales
      do powiedzenia o tym motocyklu pozytywnego (takie mam odczucie, bo pamietam
      Twojego nicka).
      Ja choruje na Tenere660 od przeszlo roku i teraz wlasnie, za miesiac, dwa -
      bede w stanie sobie na nia pozwolic. Niesamowite, ze widze ten motocykl o takim
      przebiegu. Na allegro chyba nigdy nie pojawily sie o mniejszym niz 35 tys km.
      Szczerze wspolczuje, ze musisz go sprzedac i dalej ciezko mi to sobie
      uzmyslowic. Piekna maszyna.
      • Gość: carina Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam IP: *.crowley.pl 30.08.05, 16:35
        Myślę, że przebieg to 109600 km. Na takim sprzęcie nie jeździ się wokół rynku.
        Ale oczywiście mogę się mylić. Wspaniały motocykl, też zamierzam taki kupić, ale
        niestety nie w tym roku.
        • hun660 Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam 30.08.05, 16:58
          Po niedzielnej przejażdżce jest "już" 9830 km. A w tym roku zrobiłem raptem coś
          ok 1,5 tyś km. Jak sie ma dzieciaki i dom to już nie ma czasu na jeżdżenie
          motocyklem bo wszędzie trzeba samochodem.
          Do Cariny: opona enduro nie wytrzyma więcej niż 15 tyś na asfalcie a motocykl
          ma oryginalne opony- niestety na zdjęciach nie widać indeksów na oponach
          11-go czerwca zmarł mi syn( miał 9 lat)i muszę więcej czasu poświęcić córce.
          Dlatego motocykl sprzedaję.
          • saracen1608 Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam 30.08.05, 17:07
            hun660 - przykro mi [`]...
          • kelpi80 Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam 30.08.05, 17:23
            Bardzo Ci wspolczuje z powodu smierci syna. Mam nadzieje, ze zycie tak ciezko
            nie bedzie Cie juz nigdy wiecej doswiadczalo.
          • Gość: lechcbr6 Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.08.05, 23:18
            ciezko cie los doswiadczyl i przykro mi z tego powodu ale byc moze jeszcze
            kiedys pozdrowimy sie podniesieniem reki- tak samo jak jest sie ojcem jest sie
            tez motocyklista i tego nie mozna sie od tak pozbyc
      • hun660 Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam 30.08.05, 17:09
        Od 11-go czerwca nic nie napisałem na forum ogólnym, ani u Reggie ani u
        Misiabelli ani u Hiszpana. Mam po prostu dziurę w życiorysie. Dzisiaj dopiero
        tu zajrzałem.
        Pozdr.
        • okrutny_mariuszek Re: 30.08.05, 18:13
          Artur!
          najszczersze kondolencje...
          Bardzo mi przykro...
    • Gość: rysiek24 Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:23
      przykro mi..:( zycie jest brutalne musisz stawic mu czolo ['] nie daj sie stlamsic....
      • Gość: synus Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:55
        Najszczersze wyrazy współczucia...to chyba najgorsze co może być...[*]
        Pozdrawiam i nikomu nie życzę takich nieszczęść...
    • hun660 Re: Yamaha XTZ660 Tenere - sprzedam 19.10.05, 11:31
      Podbijam do góry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka