Gość: andi-kawa/GPZ600R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:22 WITAM mam problem z zapalaniem zimnego silnika w kawasaki GPZ 600 R.Gdy po trudach zapali i rozgrzeje się pali na styk.Co to morze być???.Czy ktoś miał podobny problem???. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kojotkurier Re: problem z zapalaniem 20.09.05, 23:32 oj przyczyn moze byc wiele obawiam sie ze nie pomoge przez neta -ja nawet kiedys w jednej z cebeerek sc21 spotkalem sie z podobnym problemem i szukalem szczescia po gaznikach i swiecach oraz filtrach a okazalo sie ze kostka z bespiecznikiem 30amperowym byla nadpalona i nie przekazywala odpowiedniego napiecia na odbiorniki napisz moze co sprawdzikles jakie masz swiece ialbo co kolwiek wiecej pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi-kawa/GPZ600R Re: problem z zapalaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:39 Witam "kojotkurier" GPZ-ke kupiłem niedawno i praktycznie nic nie sprawdzałem,ale wczoraj doładowałem akumulator i dzisiaj "ODPALIŁ"zobaczymy co będzie jutro.Dzięki za odpowiedz i cenne uwagi.POZDRAWIAM Andi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzawy Re: problem z zapalaniem IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 21.09.05, 08:28 Gpz-ty nie lubią starych akumulatorów.Sprawdż swój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi-kawa/GPZ600R Re: problem z zapalaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:44 Witam RZAWY Chyba miałeś racje akumulator podładowałem i GPZ-ka zapaliła.Dzięki za odpowiedż i cenną uwage.POZDRAWIAM Andi. Odpowiedz Link Zgłoś