Dodaj do ulubionych

(do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza

13.10.05, 13:23
Pamiętam z jakiejsiś gazety, ze Dariusz Dobosz zajmował sie modelami
kartonowymi motocykli. Czy ma ktoś jakieś bliższe dane na ten temat? Albo czy
jest mozliwy jakiś kontakt z samym zainteresowanym?
Gdzieś mi się w głowie kołaczą jakieś czarne mysli odnosnie DD dlatego tak
delikatnie pytam (mam nadzieję ze to przez te leki psychotropowe które zażywam)
PS. Pytanie kieruję do Szymona Dziawera, lub ew. kogoś innego kto ma ciepłą
posadkę w "Świecie Motocykli" ;);)
Obserwuj wątek
    • andreas750 Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza 13.10.05, 14:21
      Łysy bedziesz kleił modele?
      Pozdro
      • Gość: Lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:27
        Czy będę? - jastem najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • andreas750 Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza 13.10.05, 14:36
          Te juz pewnie masz ;)
          www.powermoto.com/download.php
          • Gość: Lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:48
            Dzięki Andreas za zaangazowanie, ale z ciekawości skleiłem R1 - boze co za
            tragedia - "z Twarzy podobne zupełnie do nikogo" a do R1 to moze po ciemku.
            Ale to jest dobre na prace ręczne do gimanzjum
            • matej23 Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza 13.10.05, 16:49
              Jak chcesz, to mam na komputerze modele YZR-M1 w malowaniu rocznicowym (takie
              czarno-żółte) lub standartowym Gauloises. Pliki w formacie *.pdf. W jednym są
              te szablony, a w dugim instrukcja złożenia.
              • Gość: Lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:04
                Dzięki za oferowana pomoc, ale ja jestem fanem modeli robionych od podstaw, a
                nie wycinaniek, a wiem, ze Dariusz Dobosz cos takiego robił - w innej niz ja
                skali (on chyba 1:10, ja 1:18), ale zawsze miałbym okazję na wymiane
                doświadczeń. A niespotałem jeszcze nikogo, kogo to bawi - a samemu źle.......
    • Gość: Lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:55
      up!
      • janczar0 Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza 14.10.05, 14:07
        Mnie bawi modelarstwo, lecz nie takie profesjonalne typu sam buduję wszystko od
        podstaw. Składa plastikowe modele motocykli.
        • Gość: Lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:51
          Pochwal się i wyślij cos na maila lysout@o2.pl
          • lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza 17.10.05, 20:27
            up!
            Szymon - widzisz ze mi zależy............
        • Gość: carina Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.crowley.pl 19.10.05, 10:07
          w jakiej skali?
          Jakiej firmy? TAMIYA?
          co złożyłeś?
          pytam z ciekawości.
          • Gość: Lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:11
            Gość portalu: carina napisał(a):

> w jakiej skali?
            > Jakiej firmy? TAMIYA?
            > co złożyłeś?
            > pytam z ciekawości.

Skala 1:18, ale nie ide na łatwiznę - składam modele firmy LYSOUT ;)
            • Gość: carina Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.crowley.pl 20.10.05, 09:37
              > ale nie ide na łatwiznę - składam modele firmy LYSOUT ;)

to się chwali! bardzo ładnie :)
    • Gość: Profesor Miodek Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 00:58
      Mam kontakt do pana Mończyka, on też zajmuje się modelami. Jak chcesz, mogę Cię
      z nim skontaktować, szuka nowych twarzy.
      • lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza 18.10.05, 21:28
        Gość portalu: Profesor Miodek napisał(a):

> Mam kontakt do pana Mończyka, on też zajmuje się modelami. Jak chcesz, mogę Cię
        > z nim skontaktować, szuka nowych twarzy.

Pókni siem w łep !!!!!!
        PS Rzeby tylko cuś napizać rence letom..........
    • Gość: kapsel Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:27
      Żyję i mam się dobrze. Twoje czarne myśli związane są być może ze zdarzeniem na
      Trasie Toruńskiej. Ale to tylko niesamowity zbieg okoliczności. Modeli od dawna
      nie robię, bo nie mam na to czasu. Regularnie piszę dla Świata Motocykli i
      robię produkcje telewizyjne dla TVN Turbo. Napisz na maila Szymona Dziawera do
      Świata Motocykli, wpisując moje nazwisko, w czym mogę ci pomóc. Odpiszę, jak
      tylko będę w redakcji. Pozdro !
      • Gość: Lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:14
        Jak miło. Cieszę się, ze to mi sie przewidziało tylko cóś. Napiszę napewno, jak
        znajde jakąś chwile wolnego czasu (strasznie z tym kiepsko ostatnio) -
        pozdrawiam i cieszę się ze mogłem poznać
        • janczar0 Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza 20.10.05, 10:14
          Witam,
          przyznam szczeże, że nie śledziłem wątku i dlatego dopiero teraz odpowiadam.
          Mam modele Hondy CBR 400, Cb 900 F, Suzuki Katany 1100, Kawasaki KZ 400, oraz
          pracuję nad modelem Hayabusy. Mam jeszcze rodzynka czyli Kawasaki Z 900 firmy
          Aoshima. Wszystkie modele w skali 1:12. Wiem, że kolekcja nie duża ale czasu
          mało a i inne modele też sklejam. Łysout za parę dni pstryknę foty to wyślę ci
          na e-maila.

pozdrawiam
          • carina79 Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza 20.10.05, 10:20
            czy ja też mogę prosić? na maila? gazetowego?
          • Gość: Lysout Re: (do red.) Kontakt do Dariusza Dobosza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:44
            Mi poslij na lysout@o2.pl, bo na gazetowego to mi nawet spam niedochodzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka