Dodaj do ulubionych

pytanie do Okrutnego i Yamaszka

17.11.05, 15:43
moje dwa poprzednie posty zostaly usuniete, dostałam dziwną zjebke, nie wiem o
co chodzi. sprobuje wiec z innej strony:
ile Yamaszek ma wspólnego z Okrutnym_Mańkiem? czy na przyklad wspólne ciało?
wczesniej gowno mnie to obchodzilo, ale po wrednym kasowaniu moich postow
przez Manka pragne dociec prawdy.

P.S. przepraszam za niemotocyklowy temat o nie-motocyklistach
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka IP: *.kondylis.com 17.11.05, 15:51
      kompletnie nie moj watek. jednak kasowanie pewnych postow, podczas gdy inne
      ciesza sie niezmacona dlugowiecznoscia mnie dziwi.
    • edwin.sk Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 15:52
      yamaszek i maniek to dwa odrębne ciała....a i nikt nie może usuwac postów poza szefami np pan szymon...zwykły szary uzytkownik taki jak mariusz może tylko zglosić że ten post jest jakiś do doopy i tyle....
      • szymon.dziawer Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:00
        edwin.sk napisał:
        > (...)a i nikt nie może usuwac postów poza
        > szefami np pan szymon...

Widzę, że nie do wszystkich dotarło, więc jeszze raz:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=30952104&a=30952104
        Szymon
        • edwin.sk Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 22:17
          szymon.dziawer napisał:

> edwin.sk napisał:
          > > (...)a i nikt nie może usuwac postów poza
          > > szefami np pan szymon...
          >
          > Widzę, że nie do wszystkich dotarło, więc jeszze raz:
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=30952104&a=30952104
          > Szymon

za długi temat żeby wszytsko przeczytać:P jak coś źle napisałem to przepraszam....

pozdrawiam
          edwin
    • Gość: NYorker Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka IP: *.kondylis.com 17.11.05, 15:56
      yamaszek jawi mi sie jako poczciwina z dystansem do samego siebie. mysle, ze
      jeden lysout ci pomoze, carino.

a teraz juz basta.
      • reggie85 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 15:59
        Mariusza bym wykluczyłamgdyby miał cisnąc na kosz w postach w których ktoś go
        obraza to połowa byłaby wywalona,może poprostu komus z modów coś sie nie spodobało
        • carina79 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:05
          no wlasnie wyjatkowo nie zaklnęłam, ani nie obraziłam nikogo :(
    • forum.abuse Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:14
      Twoje posty nie są na temat tego forum, dlatego zostały usunięte.
      Ten wątek też powinien zostać w sumie skasowany.

pozdrawiamy,
      Administracja Forum
      • carina79 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:17
        to skasuj!
        mysle ze wiele tu watków nie na temat! ktos tu powinien stracic prace za
        niewykonywanei obowiazkow!
        • ireo Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:26
          a gdzie wtedy będziesz bazgrolić?
        • reggie85 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:26
          hehhe jak tu jestem ani razu administracja się nie odezwała;):):)
        • forum.abuse Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:27
          Kasowane są wypowiedzi, które naruszają
          netykietę i są zgłaszone przez użytkowników.
          • carina79 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:30
            no! czyli okrutny zgłosił. A NY-Oferta nie jest nei na temat?
            • reggie85 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:31
              zgłosiłam wszystkie posty nie na temat,zobaczymy które znikna:)
              • reggie85 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:33
                hehhe znalazłam jeden z Twoich postów w oslej łąwce :):):)
                • carina79 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:34
                  o tym ze jestem szmata?
                  to Rzawy
                  • reggie85 Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 16:35
                    niee ten :)
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32112746
                    • okrutny_mariuszek Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 19:26
                      dobrze, ze wróciłem do domu, bo dowiaduję się ciekawych rzeczy
                      dodam tylko Yarraiu że łączę się z tobą w bólu jesli chodzi o usuwanie i nie
                      usuwanie
                      wracaj szybko do Polski - w radio słyszałem ze bedzie ekranizacja Tytusa Romka
                      i Atomka - bedzie casting na Tytusa, moim zdaniem masz spore szanse
                      • Gość: prawnik Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:16
                        potwierdzam fakt kasowania postow po kilkunastu minutach bytnosci na forum.moze
                        nie byly wzorem uprzejmosci-a raczej prowokacje -ale bez wulgaryzmow.jakis
                        posrany moderator jednak jest !!!!!!!
                        • egzystencjalny.paw Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 22:01
                          no feministka ! ci sie udało zaszumiec :]. Ja pisze na 4rumie pod ,hmmm chyba
                          osmioma nickami i jeszcze mi nikt nie odpisywał na czerwono.
                          Ale z jednym masz racje --
                          wyp...lac z cenzurą !!
                          • Gość: NYorker Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka IP: *.kondylis.com 17.11.05, 22:23
                            to nie carina przesadzila, tylko jakas panienka nie wytrzymala.
                        • okrutny_mariuszek Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 22:03
                          > posrany moderator jednak jest !!!!!!!
                          ;-)
                          • mrmisquamacus Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 22:09
                            ale to dziwne, bo jednak tyle postow przechodzilo bez kasacji,
                            a cariny dzis nie zdzierzyli he :) nawet jak bylo lajtowo
                            • yamasz Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka 17.11.05, 22:56
                              co tu dużo pisać... Carina diś przeszła samą siebie... mam nadzieje że tylko jak dostała jakiejś zchizy czy popie..nia garnka to niech jej to nie mija.. przynajmniej będzie ubaw po pachy nie tylko ze mnie...
                              • Gość: NYorker Re: pytanie do Okrutnego i Yamaszka IP: *.kondylis.com 17.11.05, 23:01
                                schlebiasz sobie.
                                • yamasz wiem ;p 17.11.05, 23:11
                                  • oz_ktm Re: wiem ;p 17.11.05, 23:40
                                    mam wrażenie że NY szuka rozpczliwei kobiety, wiec nawet lecie na te w stylu "miriam" tzn carina79
                                    • okrutny_mariuszek Re: wiem ;p 17.11.05, 23:58
                                      Proszę Oz_KTM, o tym już tyle razy było....
                                      - użyj wyszukiwarki ;-P
                                      • oz_ktm Re: wiem ;p 18.11.05, 01:17
                                        :D
                                        • okrutny_mariuszek Re: wiem ;p 18.11.05, 01:26
                                          Odkąd jestem Świadkiem Jehowy drażni mnie takie podejście do sprawy! Miłuj
                                          Bliźniego i pozwól Staruszkom przejść na 2 stronę ulicy, przestrzegaj
                                          ograniczeń i nakazów i zobaczysz, będziesz lepszym człowiekiem, będziesz taki
                                          jak ja, tylko że chudszejszy.
                                          • cien1100 Re: wiem ;p 18.11.05, 11:20
                                            Odkąd ja zostałem Świadkiem Wypadków Drogowych i Napadów Na Niewinne
                                            Staruszki,prawie zawsze przestrzegam przepisów i jestem jeszcze lepszy od
                                            Ciebie.Nie zostanę Jehowym,bo nie chcę być taki jak Ty.Pozostałym też nie radzę
                                            brać przykładu z Mariusza.
                                            Acha, przybyło mi 6 kg,ale i tak jestem "chudszejszy".
                                            • okrutny_mariuszek Re: wiem ;p 18.11.05, 12:47
                                              cien1100 napisał:
                                              > Acha, przybyło mi 6 kg,ale i tak jestem "chudszejszy".

A kto to ta Acha?
                                              Daj fotke!
                                              ;-)
                                              • carina79 Re: wiem ;p 18.11.05, 13:05
                                                > A kto to ta Acha?
                                                > Daj fotke!

widzę, że udzielił Ci się Syndrom Yarrai. owocnych poszukiwań :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka