Dodaj do ulubionych

do uzytkownikow cb 500

IP: *.chem.uni.wroc.pl 14.12.05, 12:33
powiedzcie jakie felery ma cb 500, planowany byl zakup vfr 750, ale z powodu
ze zabraknie kasy zaczyna byc brana pod uwage opcja cb500.
Obserwuj wątek
    • Gość: vaxs Re: do uzytkownikow cb 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 18:47
      Z tego co wiem to stuka lancuszek sprzeglowy i to praktycznie w kazdych modelach
      , jednak nie jest to jego jakas wieksza wada.
      Ogolnie motor wytrzymuje przebiegi 300tys km wiec jest naprawde dobry.( czytalem
      artykul ze koles tyle zrobil na tym modelu)
      • Gość: szynszyll Re: do uzytkownikow cb 500 IP: *.prz.rzeszow.pl 14.12.05, 19:48
        yo!

a mozesz mi powiedziec gdzie w CB 500 jest 'łańcuszek sprzęgłowy'? uwielbiam
        takie opinie fachmanow ;)

szynszyll
        xlv750r
        viertara 1.6
        rocky 2.8 TD na wydaniu
        • Gość: brembo Re: do uzytkownikow cb 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:03
          mało pali, popyla ponad 200kmh, jest tani w serwisie i jest bardzo trwały
          mechanicznie. słabo ciagnie ponizej 4000rpm. mialem ten motocykl rok. moge
          polecić z czystym sumieniem. choc od VRF dzieli go napewno sporo. generalnie
          polecam opcje cb500 N plus porządna szyba np:GIVI. fabryczna owieka i szybka w
          wersji S nic nie daja. od 120kmh sciaga z motocykla. przy spokojnej jezdzie w
          towarszystwie VT500 C spalał około 3,2L benzyny na 100km, przy jezdzie
          80/90kmh. bak 18 litrów to daje ponad 500km na baku. przy 120kmh ciagnie już z 5
          litrów. pochłania takie muły jak xj600 gs500 er500 monster600.

jak cos to pytaj
          • Gość: Adam_cb500 Re: do uzytkownikow cb 500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:55
            sprzegło lubi hałasować ale taki jego urok i ten typ tak ma :] co do spalania
            malutkie jak poprzednik napisał mi pali koło 5 L po przebiegu 50kkm odzywa sie
            łańcuszek rozrządu koszt około 200zł i na jakiś czas spokój pozatym wad brak,
            same zalety :)
            • okrutny_mariuszek Re: do uzytkownikow cb 500 14.12.05, 22:06
              to jak to jest z tym łańcuszkiem rozrządu bo Szynszyll napisał co innego a Wy
              co innego
              • okrutny_mariuszek Re: do uzytkownikow cb 500 14.12.05, 22:08
                następnym razem będę czytał dokładnie -Szynszyll napisał "łańcuszek sprzęgłowy"
                he he
                proszę o skasowanie obu postów
                • Gość: brembo Re: do uzytkownikow cb 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:56
                  dobrze ze w motocyklu mam odstraszacz na sierciuchy:) i jak jade to szynszyle
                  spie..ją :):) heheheheeheh! michael jackson rulez :)
                  • okrutny_mariuszek Re: do uzytkownikow cb 500 15.12.05, 00:57
                    Panie Brembo, proszę oszczędzić moich kolegów, szynszyle i majkela
    • Gość: Wojtencjosss Re: do uzytkownikow cb 500 IP: *.chello.pl 14.12.05, 23:23
      Motorek bardzo fajny mam go juz jakiś czas i w mieście spisuje się bez
      wiekszych wad. Poza miastem też sobie radzi, co prawda brakuje mocy na
      dłuższych prostych ale czego tu wymagać od 500-tki. Sprzegło... no tak, troche
      hałasuje ale jak już to ktoś tu napisał nie przeszkadza w jeździe. Zdecydowanie
      polecam . Też zastanawiałem się nad Suzi lub Kawą ale Hondzia wg mnie jest
      najlepsza z tego towarzystwa. Pozdrawiam i równych ulic życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka