Gość: DAREK GS 500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:35 dobre są opłaca sie je kupować????? raz mi sie motor wyglebił i pokrywa na silniku poszła się .... no więc chyba warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brembo Re: gmole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:48 darku, jesteś samowystarczalny. sam siebie zapytałeś i sam sobie odpowiedziałeś.:) pewnie ze warto! powiem nawet że sie opłaca.. Odpowiedz Link Zgłoś
2pac8 Re: gmole 20.01.06, 12:11 bez przesady w GS gmole będą wyglądały raczej obciachowo, no chyba że jakieś dyskretne, czarne, takie jak w ścigaczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK GS 500 Re: gmole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:17 cien1100 napisał: > A nie lepiej crashpady? a gdzie je założyć bo jakoś tego nie widze:) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: gmole 20.01.06, 16:26 Jakoś tak do ramy się to czepia:) Dokładnie jak,to pewnie ktoś Ci powie ,kto to robił,albo ma u siebie.Ja nie wiem,bo do motocykli,którymi jeździłem raczej pasowały gmole.Ale znam kogoś,kto zajmuje się produkcją crash padów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrmisquamacus Re: gmole IP: *.scansafe.net 20.01.06, 14:09 dwupak napisal: >dyskretne, czarne, takie jak w ścigaczach kto widzial dykretne gmole na scigaczach??? hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: gmole IP: *.localnetwork.pl 20.01.06, 14:56 mam kumpla, też darka i też na gs 500 taki stary paździerz, skrzyżowanie clasyka i nakeda i tenże kumpel ma gmole, taki"sredniej wielkości" i wyglądają całkiem ok. a czy sie opłacają?jak komuśkiedyś nogę przygniotło, to ten ktoś wie... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.pru Re: gmole 20.01.06, 17:22 Warto. Miałem gs 500 i gmole osłaniające dekle. Po parkingowej glebie, dekle ocalały, natomiast lusterko już nie. Możliwe, że crashpady będą lepszym rozwiązaniem bo orginalne gmole zamocowane są nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK GS 500 Re: gmole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:45 a typ gmoli??? mam na mysli to czy mają zakrywać cały silnik(pokrywę) czy wystarczą jakieś mocowane z przodu silnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: gmole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:15 każda firma robi inne. zobacz hepco, 5stars, givi.. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: gmole 21.01.06, 18:05 Moje zostały wykonane tanią metodą garażową przez kolegę małżonka i (niestety) raz w ubiegłym sezonie zostały przetestowane - sprawdziły się. Małżon wykonał też (bo zdolna z niego bestia) tą samą metodą gmole dla kolegi podług jego rysunku i fantazji. Generalnie odpowiedź brzmi: lepiej mieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:13 jazzuse, zacznijmy od tego ze ty nie masz kolegów, bo wszyscy cie obsrali. oddaj kase ludzią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 00:20 jak jeszcze raz zobacze na tym drugim forum, że coś o mnie bredzisz, to wypruje ci flaki centralną podstawką. wpadasz do bolka na parapet..? przetrzepie ci skóre! static.flickr.com/43/85568290_d2818ee20a_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.localnetwork.pl 21.01.06, 11:11 1.sam zacząłeś...stop 2.nie wyprujesz mi flaków centralną podstawką, gdyż nie wiesz, jak ten element wygląda (pewnie go w życiu na oczy nie widziałe) stop 3.u bolka na parapecie prawdopodobnie będę.. przetrzepiesz mi skórę...napletka stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE jazz Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:32 to może Ty nie wiesz jak wygjąda centralna podstawka, ponieważ właśnie af na niej stoi, a ja sie orientuje ten model należy do brembasa więc... NIE PITOL MARIOLKA JAK SIE NIE ZASZ ;) static.flickr.com/43/85568290_d2818ee20a_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:41 dziś odbieram gmole od holana do niej, jak wolisz tortury gmolem zamiast podstawki to moze byc gmol !! ;O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzie jazz Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.localnetwork.pl 21.01.06, 18:03 kolegów se wziąłeś do pomocy? hyy hyy Odpowiedz Link Zgłoś