IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:35
dobre są opłaca sie je kupować?????
raz mi sie motor wyglebił i pokrywa na silniku poszła się .... no więc chyba
warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: brembo Re: gmole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:48
      darku, jesteś samowystarczalny. sam siebie zapytałeś i sam sobie odpowiedziałeś.:)
      pewnie ze warto! powiem nawet że sie opłaca..
    • 2pac8 Re: gmole 20.01.06, 12:11
      bez przesady w GS gmole będą wyglądały raczej obciachowo, no chyba że jakieś dyskretne, czarne, takie jak w ścigaczach
      • cien1100 Re: gmole 20.01.06, 13:20
        A nie lepiej crashpady?
        • Gość: DAREK GS 500 Re: gmole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:17
          cien1100 napisał:

> A nie lepiej crashpady?
          a gdzie je założyć bo jakoś tego nie widze:)
          • cien1100 Re: gmole 20.01.06, 16:26
            Jakoś tak do ramy się to czepia:) Dokładnie jak,to pewnie ktoś Ci powie ,kto to
            robił,albo ma u siebie.Ja nie wiem,bo do motocykli,którymi jeździłem raczej
            pasowały gmole.Ale znam kogoś,kto zajmuje się produkcją crash padów.
      • Gość: mrmisquamacus Re: gmole IP: *.scansafe.net 20.01.06, 14:09
        dwupak napisal:

>dyskretne, czarne, takie jak w ścigaczach

kto widzial dykretne gmole na scigaczach??? hehehe.

• Gość: jazz Re: gmole IP: *.localnetwork.pl 20.01.06, 14:56
          mam kumpla, też darka i też na gs 500
          taki stary paździerz, skrzyżowanie clasyka i nakeda
          i tenże kumpel ma gmole, taki"sredniej wielkości"
          i wyglądają całkiem ok.
          a czy sie opłacają?jak komuśkiedyś nogę przygniotło, to ten ktoś wie...
          • jacek.pru Re: gmole 20.01.06, 17:22
            Warto. Miałem gs 500 i gmole osłaniające dekle. Po parkingowej glebie, dekle
            ocalały, natomiast lusterko już nie. Możliwe, że crashpady będą lepszym
            rozwiązaniem bo orginalne gmole zamocowane są nisko.
            • Gość: DAREK GS 500 Re: gmole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:45
              a typ gmoli??? mam na mysli to czy mają zakrywać cały silnik(pokrywę) czy
              wystarczą jakieś mocowane z przodu silnika
              • Gość: brembo Re: gmole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:15
                każda firma robi inne. zobacz hepco, 5stars, givi..
              • goha66 Re: gmole 21.01.06, 18:05
                Moje zostały wykonane tanią metodą garażową przez kolegę małżonka i (niestety) raz w ubiegłym sezonie zostały przetestowane - sprawdziły się. Małżon wykonał też (bo zdolna z niego bestia) tą samą metodą gmole dla kolegi podług jego rysunku i fantazji. Generalnie odpowiedź brzmi: lepiej mieć :)
          • Gość: brembo Re: jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:13
            jazzuse, zacznijmy od tego ze ty nie masz kolegów, bo wszyscy cie obsrali. oddaj
            kase ludzią!
            • jazz-use1 Re: jazz 21.01.06, 00:11

naucz się pisać
              • Gość: brembo Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 00:20
                jak jeszcze raz zobacze na tym drugim forum, że coś o mnie bredzisz, to wypruje
                ci flaki centralną podstawką.

wpadasz do bolka na parapet..? przetrzepie ci skóre!

static.flickr.com/43/85568290_d2818ee20a_o.jpg
                • Gość: jazz Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.localnetwork.pl 21.01.06, 11:11
                  1.sam zacząłeś...stop
                  2.nie wyprujesz mi flaków centralną podstawką,
                  gdyż nie wiesz, jak ten element wygląda
                  (pewnie go w życiu na oczy nie widziałe) stop
                  3.u bolka na parapecie prawdopodobnie będę..
                  przetrzepiesz mi skórę...napletka stop
                  • Gość: RE jazz Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:32
                    to może Ty nie wiesz jak wygjąda centralna podstawka, ponieważ właśnie af na
                    niej stoi, a ja sie orientuje ten model należy do brembasa więc... NIE PITOL
                    MARIOLKA JAK SIE NIE ZASZ ;)

static.flickr.com/43/85568290_d2818ee20a_o.jpg
                    • Gość: brembo Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:41
                      dziś odbieram gmole od holana do niej, jak wolisz tortury gmolem zamiast
                      podstawki to moze byc gmol !! ;O
                      • Gość: jazzie jazz Re: jazzuse, syf pod paznokciami ;)) IP: *.localnetwork.pl 21.01.06, 18:03
                        kolegów se wziąłeś do pomocy? hyy hyy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka