wadoma 25.03.06, 22:57 Czy ktoś może napisać coś sensownego na temat tego motocykla. Wlaśnie kupiłem taką maszynę. Silnik wydaję się podobny do GN 125 ale głowica jest 4 zaworowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adampawel Re: Hyosung cruiser 125 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 00:12 Sorry, ale nie mogę się powstrzymać od :) :) :) Kupiłeś coś i nie wiesz, co kupiłeś :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadoma Re: Hyosung cruiser 125 26.03.06, 08:43 Dziękuję. Wiem co kupiłem, ale chciałbym się dowiedzieć jak ten silnik sprawuję się w praktyce. Nie wiem też nic na temat danych serwisowych jak powinny być ustawione luzy zaworowe jaki olej itp. Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Hyosung cruiser 125 26.03.06, 00:41 Cruiser 125cc. Jak Babka WFM-ka Tutaj masz jakies info na temat tego co juz kupiles . www.ukbike.com/h/bike_detail.php?id=365&Make=Hyosung&Model=GV125 Przy max szybkosci 65 MPH , w USA zostalbys na Highway-u rozjechany w ciagu 5 minut. No ale ty na szczescie nie mieszkasz w Stanach Odpowiedz Link Zgłoś
wadoma Re: Hyosung cruiser 125 26.03.06, 08:36 Dziękuję ale nie o ten model chodzi.Moja maszyna to GA 125. Nie bylem w USA ale Europe przejechałem całą samochodem. Wielokrotnie jechalem wolniej niż 65 mil na godzine i nikt mnie nie roziechał. Myślę,że w USA jest podobnie a Ty poprostu jak mówiła moja babcia się OBAJAŁEŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Hyosung cruiser 125 26.03.06, 18:12 Sorry kolego, Blednie odczytalem twoj post. Ty poprostu chciales sie pochwalic nowym zakupem, i oczekiwales tylko gratulacji z powodu wyboru. Nastepnym razem zwroc sie do babci. A swoja droga, czy babcia mowila ci ze w USA w niektorych miastach w godzinach szczytu samochody poruszaja sie z szybkoscia 5 MPH ?? Hulajnoga a juz napewno rower nie tylko wystarcza ale i sa znacznie tansze od motorcykla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weigert Nowe forum o Hyosungach IP: *.protonet.pl 23.07.13, 21:59 Witam, zapraszam na nowe forum o motocyklach i skuterach Hyosung. www.hyosung.info Odpowiedz Link Zgłoś