Dodaj do ulubionych

Kupiłem moto :D

08.04.06, 16:04
jw, boska Honda Cbr 600 RR... + kompletny układzik Akaprovica :D yeeea :D ale
jestem happy...
jechalem dziś nią z Rzeszowa więc traska zrobiona ok 200 km... ale dzida :D

Pozdrawiam :D:D:D
Obserwuj wątek
    • Gość: lqw Re: Kupiłem moto :D IP: *.budinet.info 08.04.06, 16:21
      masz moze jakies fotki? ktory rok? i jak mozna wiedziec ile dales
      • wojtekk1000 Re: Kupiłem moto :D 08.04.06, 18:42
        Stary - gratulacje zakupu świetnego motocykla (naprawdę ładne są te hondy).
        Ja jakoś w środę-czwartek jadę po GSXRa (1000 K3).
    • Gość: speedy Re: Kupiłem moto :D IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 08.04.06, 18:51
      Gratulacje!!!
      To moto zaj... mi sie podoba. Uwielbiam.
      Co miales wczesniej?
      • speedy1000 Re: Kupiłem moto :D 08.04.06, 20:03
        Thx bardzo... naprawde swietny bike. Ostra zyleta... ;) Powodzenia z zakupem
        gixera 1000... to jest dopiero ostry sprzet :D Aha, slyszeliscie cos o zmianie
        przepisow... podobno rejestracja ma teraz kosztowac ok 200 zl a nie tak jak
        teraz 500. Wiec chyba poczekam z papierkowa robota do 15 kwietnia bo wtedy ma
        sie to zmienic.

Hmmm speedy... to jest moj nick chyba, kurde :)ale any way wczesniej mialem
        aeroxa ;), gsx-f 600, cbr 600 f3 i teraz to cacuszko! ehhh posmigalem dzis...
        Fajnie fajnie

pozdrawiam
        • wojtekk1000 Re: Kupiłem moto :D 08.04.06, 21:54
          Co do rejestracji - też o tym słyszałem (karta pojazdu ma kosztować jakoś 52
          zł). Gixera już oglądałem wstępnie (i jeździłem) więc raczej go wezme (ale też
          go zarejestrować trzeba - więc też będę czekał do 15).
    • matej23 Re: Kupiłem moto :D 08.04.06, 21:58
      Ode mnie także gratulacje i przyczepności na drodze :)
    • egipcjanin.shinue Re: Kupiłem moto :D 08.04.06, 22:23
      Nie wiem co wam się podoba w tych ścigaczach...przecież to motocykle zupełnie
      nieodpowiednie na polskie drogi.
      • deviant.rr no racja, ale... 09.04.06, 10:55
        mieszkając jak w moim przypadku w Opolu do czeskich winkli jest rzut beretem a
        tam boski asfalt i wiele, wiele zakrętów - mrowienie w kolanach pojawiające się
        na skutek tarcia ślizgaczami o asfalt, iskry z podnóżków, postrzępienia na
        zamknietych oponach i ser do wszamania - sama radość i przyjemność :)

www.bikepics.com/members/deviant
    • deviant.rr Re: Kupiłem moto :D 09.04.06, 10:56
      I jeszcze chciałem tylko pogratulować zakupu :)
      • speedy1000 Re: Kupiłem moto :D 09.04.06, 18:53
        Ja tez mam blisko na czeskie winkle... dokladnie to 130 km :) jak sie moto
        zarejestruje ehhh bedzie sie działo.
        Poza tym to moto calkiem komfortowe jest, zrobilem juz 300 km od wczoraj i
        jestem bardzo mile zaskoczony. Powaznie... Pozycja wygodna, tylko musze wyzsza
        szybke zamontowac, zawias ladnie wybiera nierownosci, silnik to miodzio -
        niesamowicie ciagnie juz od 3 tys obr. Np od 50 na 6 biegu bez szarpania
        łańcuchem, skrzynka tez cud miod, biegi bez sprzegielka jak w maselko zzz tym
        bardziej.

Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka