Dodaj do ulubionych

przepalone kolanka

IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:17
Witam!!! Czy ktoś z Was orientuje się czy zabarwione kolanka tłumików przy
wyjściu z cylindrów np. na fioletowo, oznacza jakies kłopoty z silnikiem, np.
złym spalaniem???
Obserwuj wątek
    • mlody1285 Re: przepalone kolanka 10.05.06, 23:19
      zalezy jakie moto ale najczesciej jednak znaczy to ze ktos niezle doginal
      • ireo Re: przepalone kolanka 10.05.06, 23:56
        mlody1285 napisał:

> zalezy jakie moto ale najczesciej jednak znaczy to ze ktos niezle doginal

wcale nie. niektóre tak mają (np. mój)
        • deviant.rr Re: przepalone kolanka 11.05.06, 09:56
          U mnie też sie tak ładnie przebarwił uklad na fioletowo. Nie masz się czym
          martwić tak mi się wydaje. W większości motocykli kolegów tak kolanka wyglądają.
          Chyba że zrobi się takie jakby rdzawo-brązowe, to już ładnie nie wygląda...
          • Gość: zygmunt_iii W Volusii? IP: *.stacje.agora.pl 11.05.06, 10:18
            Jeżeli w Volusii, to nie powinno to mieć miejsca. Nie jestem pewien na 100%,
            ale jej rury wydechowe mają podwójne ścianki, właśnie po to, żeby nie
            przebarwiać chromu na zewnątrz. Nie wiem , z którego roku jest to Suzuki, ale
            najnowsze mają sondę lambda i jej uszkodzenie może spowodować takie efekty.
            • Gość: volusia Re: W Volusii? IP: *.vaupe.pl 11.05.06, 15:25
              tak w Volusi rok prod. 2002
              • Gość: zygmunt_iii Re: W Volusii? IP: *.stacje.agora.pl 11.05.06, 16:25
                W 2002 r. Volusia była na gaźniku. W pierwszej kolejności podejrzewałbym
                rozregulowany gaźnik. Chyba, że chrom jakiś do kitu był...
          • Gość: mrmisquamacus Re: przepalone kolanka IP: *.popl.cable.ntl.com 11.05.06, 19:06
            kuchnia Deviant, to jak mam przepalac aby sie nie robilo zloto-brazowe?
            moze, jest jakis zakres obrotow, ktory za to odpowiada :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka