Dodaj do ulubionych

pierwsze kroczki- panowie wsparcie potrzebne :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:05
Hej,
czytając myszkę600 zastanawiałam się czy za miesiąc nie będę burczeć tak jak
ona.
Nakręcona pewnymi okolicznościami jak i faktem, że poziom rywalizacji jest u
mnie odwrotnie proporcjonalny do poziomu instynktu samozachowawczego
postanowiłam kupić motor.
Wybór pewnie będę mieć ograniczony.. coś w okolicach suzuki gs500 ale nie
akurat to. Znajomi ktorzy startuja koniecznie wpychają mnie na 1000 bo jestem
wysoka i szczupla- ale jakoś średnio mi się to widzi.. szczegolnie na
poczatek.
Od dziś się uczę jeżdzić :)

kilka cennych wskazówek?

PS myszka! trzymaj się dziewczyno.. :)
Obserwuj wątek
    • aprilia33 Re: pierwsze kroczki- panowie wsparcie potrzebne 14.06.06, 15:36
      Nie,no 1000 na początek,to czyste szaleństwo.Waga i wzrost nie mają tu nic do
      rzeczy.Naprawdę nie radzę.Jak chcesz jakiejś rady od innych dziewczyn to
      wpadnij do nas na forum,link mam w sygnaturce.
    • Gość: nyorker wskazowka IP: 70.19.14.* 14.06.06, 15:47
      zmien znajomych. poza tym, posplacaj dlugi i przepros sie z tymi, z ktorymi
      jestes porozniona.
      • Gość: Pacu3 Re: wskazowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:34
        Norker jak coś powie to nie wiadomo czy ma zły dzień czy co...?
    • fibin Re: pierwsze kroczki- panowie wsparcie potrzebne 15.06.06, 11:44
      Czy na motocyklach naprawde trzeba rywalizować? Ja jeżdżę Hondą 250 i wcale mi
      nie przeszkadza jak mnie ktoś wyprzedza na szybszym i mocniejszym motorze. Ja
      jeżdżę dla siebie i swoim tempem i naprawdę sprawia mi to ogromna przyjemność.
      Prędkość 100-120 km/h zupełnie mi wystarcza, ale, biorąc pod uwagę znakomitą
      większość postów na tym forum, to ja chyba jakiś dziwny jestem. I dobrze mi z
      tym, prawdę mowiąc:)
      • Gość: Tomex YamahaYBR125 Re: pierwsze kroczki- panowie wsparcie potrzebne IP: *.satfilm.net.pl 16.06.06, 00:27
        No właśnie Fibin, mam takie samo zdanie, zresztą już wcześniej w innym temacie
        to pisałem. Cóż, chora rywalizacja, motocykle w Polsce poniżej 500cc są uważane
        przez "prawdziwych motocyklistów" za hulajnogi niewarte uwagi. No i koniecznie
        trzeba się ścigać i wyprzedzać auta środkiem szosy. Zatem najlepiej zaczynać od
        razu od 1000cc bo inaczej wstyd i nuda. Ech .....
        • Gość: dymaj hahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 01:04
          hahahah a ja jezdze 50 ccm wyciagam 90 i mi w zupelnosci wystarcza ;] bo nie
          mam 18 lat :P
      • greysad Re: pierwsze kroczki- panowie wsparcie potrzebne 19.06.06, 13:07
        Dokładnie. Co za głupota! Często jeden z drugim, pseudo motocyklista rozbija
        sie czym wiekszym i szybszym. A zazwyczaj nawet prawka na moto nie maja. i
        potem gazety pisza o motozabójcach..echh...:(
        Trzeba jezdzic na miare swoich umiejetnosci i warunkow jakich bedziemy sie
        poruszac, a nie moc za wszelka cene!
        Pozdrawiam...narazie z buta ;)
    • myszka600 Re: pierwsze kroczki- panowie wsparcie potrzebne 18.06.06, 21:19
      czesc.dzieki za wsparcie :-) tak sie zawzielam ze napewno mojej divie nie
      odpuszcze hahaha.... wszyscy znajomi sa w wielkim szoku bo nikt z nich nie
      jezdzi na moto tylko mnie tak odbilo.dobrze ze masz znajomych ktorzy jezdza bo
      zawsze ktos z nich ci pomoze u mnie z tym troszke gorzej.pozdrawiam.
    • Gość: swann edukacja rozpoczeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:52
      Pierwsze kroki za sobą.
      Na suzuki v1000. Wrazenia nieziemskie :) ruszałam na razie bez gazu zeby wyczuć
      sprzegło i nie jest zle. Mam problem z biegami i tym jak ja mam sie zorientowac
      w trasie na jakim biegu jade jak tam nigdzie wyswietlacza nie ma... Pocieszam
      sie ze uczac sie jezdzic autem mialam podobne leki. Motor chyba wybiore suzuki
      600tke. No i szok jak sie zatrzymalam i malo co nie upuscilam motoru.. troche
      to ciezkie ;)
      Co do rywalizacji- docelowo chce w przyszlym sezonie startowac na torze w
      poznaniu. Lubie rywalizacje ale nie mam juz 18lat zeby rywalizowac w srodku
      miasta.
      • Gość: myszka600 Re: edukacja rozpoczeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:52
        zycze powodzenia.hahahahha.... ja juz do biegow sie przyzwyczailam dobrze ze
        chociaz luz sie wyswietla.czekam na opis dalszych postepow.powodzonka i
        pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka