Dodaj do ulubionych

mam problem z predkoscia

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.06, 18:03
witam i pozdrawiam!smigam obecnie cbr sc-24 i jest to moj pierwszy taki
motorek o ktorym zawsze marzylem.moj problem polega na tym ze nie jechalem
wiecej jak 150 km\h.po prostu sie boje!honda nie jest zbyt pewna bo tylne
kolo wyglada jakby przesuniete w lewa strone.czy to moze byc przyczyna?czy
moze doswiadczenie?
Obserwuj wątek
    • p.moto Re: mam problem z predkoscia 03.07.06, 18:11
      nie jestem specjalistą ale proponuje jechać do warsztatu i sprawdzić czy moto
      jest prosty.
      Pzd.
    • Gość: Lysout Re: mam problem z predkoscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 18:22
      Prosta SC 24 powinna być zajebiście stabilna - taka to już jest konstrukcja.
      Jesli moto jest niepewne przy 150 na godzinę to aż boję się pomysleć co będzie
      powyżej 200, a ten model z prędkością podchodzi pod 300km/h. Napisz nam coś
      więcej o tym motocyklu - skąd go masz, jak długo jest w polsce, w jakim jest
      stanie itp.
    • matej23 Re: mam problem z predkoscia 03.07.06, 19:50
      A może ciężarki wyważające spadły z felg(i)?
      • Gość: Łys Re: mam problem z predkoscia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.06, 20:53
        felgi nie maja zadnych ciezarkow!motor byl przywozony z zagrnicy rok temu i
        pewnie czekal tak dlugo az znajdzie sie taki łoś jak ja!chyba bede musial sie
        upewnic co z nim jest.np poprosze by ktos doswiadczony sie nim przejechal.to
        jest przestroga dla tych ktorzy kupuja moto przez znajomych!odradzam takie
        rzeczy
        • matej23 Re: mam problem z predkoscia 03.07.06, 21:56
          To może zrób "poważny test prostości motocykla" opisany w innym poście (puść na
          chwilę kierownicę i zobacz, co się stanie). Tudzież daj komuś się przejechać,
          np. Wojtek się zgłaszał - widzę, że IP masz z Wrocławia, to się dogadacie.

Jeśli okaże się, że się nic nie okaże, czyli moto będzie proste, to pojedź i
          wyważ koła.
    • Gość: red38 Re: mam problem z predkoscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 21:18
      witam

a wez zrob maly test jedac z predkoscia ok 50-60km/h pusc kierownice ale
      oczywiscie nie odrywaj rak na pol metra :)tak zebys mial nad wszytskim kontrole
      jak zacznie sie na boki rzucac albo mocno sciagac to niestey jest krzywy:(
      • wojtekk1000 Re: mam problem z predkoscia 03.07.06, 21:34
        Jak jesteś z Wrocławia to mogę na to rzucić okiem.
        • Gość: benek187 Re: mam problem z predkoscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:16
          niewiem jak jest w tej hondzie ale no moga byc silent blocki walniete w
          wachaczu...albo lozyska...
    • Gość: red38 Re: mam problem z predkoscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:53
      i jK POSZEDL TEST??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka