Gość: emi IP: *.toya.net.pl 13.09.06, 00:01 Witam wszystkich, Poszukuję namiarów na kogoś kto zawiózłby mnie do ślubu w Łodzi fajną trają.Jeśli znacie kogoś takiego to dajcie znać.Z góry dzięki,pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liwiam Re: trajką do ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:54 Ja też, ja też. Tylko w Radomiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: trajką do ślubu IP: 195.128.228.* 14.09.06, 14:22 A nie może być stara Honda Gold Wing z wózkiem bocznym? Bo na takiego to mam namiary. To Piotruś Besa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: trajką do ślubu IP: *.toya.net.pl 20.09.06, 18:40 Goldaś jest spoko ale wolalabym jednak trajke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: trajką do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:30 kurcze koles,ale spoko,ja tez wlasnie zamierzam pojechac traja do ślubu,ale to jeszcze za pare lat.a u Ciebie kiedy sie szykuje?bo moj kumpel wlasnie przerabia jeszcze i bedzie gotowa dopiero na wiosne...Tylko ze az w Siedlcach.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: trajką do ślubu IP: *.toya.net.pl 20.09.06, 18:37 Hm,Siedlce troche daleko od Łodzi.Ale coz,mamy jeszcze troche czasu bo slub za rok.A tak przy okazji to jestem laska,nie kolesiem :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: trajką do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:36 Najmocniej przeprazam ,jakos tak żle zrozumialam ,chyba nie wychwycilam w Twojej wypowiedzi "rodzaju męskiego".jeszcze raz przepraszam Emi.A co do tej sprawy to rzeczywiscie mozna jeszcze odczekac.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
michrudz Re: trajką do ślubu 15.06.15, 13:12 Na pewno wiele osób chciałoby pojechać gold wingiem do ślubu, bo bardzo ładnie to wygląda. Ale koszt wynajęcia motocykla, też pewnie jest wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś