Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 18:50 www.aerograf.biz co prawda do ligi mistrzów w tej dziedzinie jeszcze mi troszke brakuje ale wiele rzeczy bez problemu moge namalować :) Zapraszam do odwiedzenia stronki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bczk Re: Aerograf 21.10.06, 18:34 No,no,no...jestem pod wrazeniem...zwłaszcza tego nieba na maldonie:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcz` Pytanie IP: *.chello.pl 22.10.06, 22:56 Jesli nie nie bedzie to sie wiazac ze zdradzeniem twojej tajemnicy zawodowej,to mam do ciebie pytanie.Posiadam bialy kask i chcialbym go pomalowac w nieskomplikowany wzor dwukolorowy.W jaki sposob przygotowac polimerowa powierzchnie do malowania i jakiej farby uzyc(posiadam aerograf modelarski) troche boje sie zniszczyc kask mimo ze ma swoje lata.I drugie pytanie:ile kosztowalaby taka usluga,jakbym sie wystraszyl i zdecydowal....dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:17 odezwij sie do mnie na maila lub na gg to wszystko wytłumacze :) adres znajdziesz na stronie. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś