IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:00
Witam!jezdze sobie juz troszke ybr125 i mam zamiar zmienic moto na cos
mocniejszego....chcialem spytac o wasze opinie na temat cbr600f bo na tego
sprzeta mam chetke,z gory dziekuje,pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: szpakmarc Re: cbr 600 f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:02
      Jezdze tym sprzetem i powiem jedno- brac:)
    • Gość: szpakmarc Re: cbr 600 f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:03
      ..aha, a jezeli chcesz bardziej spontaniczna zachete to popros Dzkasa:))
    • Gość: Dzakas hihi moje odczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:41
      Więc są takie sprzet można do końca targać mam f2 94 zadnych problemow silnik
      chyba do 12 sie wkreca pozniej moc silnika spada i tzreba zapiac wyzszy bieg.
      Ogolnie sprzed lagodnie oddaje moc zadnych wiekszych niespodzianke hamulce
      mocne radze miec dobre oponki polecam metzelery i micheliny sprzet zwinny mily
      wprowadzeniu latwy do wyczucia. Nie ma mowy o niespodziewanym podniesieniu kola
      nawet ze spodziewanym ciezko jej jest an orginalnym przelozeniu. Na 2 nie ma co
      marzyc chyba, ze ze sprzegla ale szkoda sprzegla na jedynce ze sprzegla
      wchodiz bez problemu z gazu wejdzie tez bez problemu ale tzreba to umeiejtnie
      zrobic bo inaczej nih...a motor przyspieszy a nie pdoerwie osobiscie robie to w
      ten spsob siadam dupskiem na tylnym zadupku i nogami an tylnnich stopkach i
      rpoboje pdorywac bez problemu kolo sie unosi z jakis 40km/h no i wiekszych tez
      ale trzeba wuazac z gazem w ten sposob;D Co do pdorywania kola uszczelniacze mi
      poszly:D i olej zalewa tarcze wiec warto zwrocic na to uwage sprzet raczej
      powinien trafic ci sie dobry ogolnie nie patrze na licznik wiec ci nie powiem
      ile ma na poszczegolnych biegach. Bez problemu odpala sprzet nie bierze oleju
      itd. Mysle, ze jesli nie celujesz na 200konneog potwora a cos co am 100koni to
      cebra jest zaj...stym motorkiem w recach mlodzienca ale radze uwazac z ulanska
      fantazja. Zawieszenie twarde jak w scigach dziurki sie czuje osobiscie hmm
      marzy mi sie 900^^ heh jak chcesz to tu masz zdjecia mojej
      www.bikepics.com/members/blady86

Ogolnie sprzert zaj....sty tylko aby te kolo latwiej sie chcialo podniesc:D
    • Gość: Dzakas Dodam, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:46
      Motor zbiera sie dobrze na 3 peirwszych biegach na kolejnych juz musi miec
      pewne obroty:D nie usze tlumaczyc czemu bo to silnik wysokoobrotowy spalanie
      male mi sie nie dualo rpzekroczyc 8 litro a jesdze non stop po miescie glownie
      na 3 peirwszych biegach z tlumkiem sportowym muzka dla uszu. Owiewka zbiera
      zajebiscie wiatr motocykl sie nie meczy nei grzeje na 6biegu ma sile jechac
      spokojnie ale ja nie ejzdze mniej niz 70-80na szostce;D
      co tam jeszcze
      nadgarstki bola przy dluzszej jezdzie ale mi to nie przeszkadza.

ogolnie zlaerzy do czego ma ci ten motor sluzyc w sumei zja...sty jest
      • Gość: szpakmarc Re: Dodam, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:32
        ... a nie mowilem, ze bardziej spontaniczna:)
        pozdrawiam Dzakas.
    • grumpy1 Re: cbr 600 f 12.11.06, 11:09
      rowniez jezdze f-ką z 2005 r!!co prawda pierwszy moto ale moim skomnym zdaniem
      super!!!:))) Udanego zakupu!
      pozdr
      • shipp Re: cbr 600 f 12.11.06, 11:51
        nie miałem i nie mam cbr-ki.nie jeździłem tym moto tylko przejeżdżałem się
        dzięki uprzejmości właściciela.podobało mi się,nie powiem.ale moim skromnym
        zdaniem każde moto jest OK pod warunkiem,że trafisz z modelem w swoje własne
        oczekiwania.musisz dokładnie wiedzieć jak chcesz jeździć,w jakie trasy,sam czy
        z pasażerem,turystyka czy ekstrem.ale tak ogólnie to świetna maszyna :)
        pozdr
    • Gość: xxxYBR125xxx Re: cbr 600 f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:15
      dzieki wszystkim za wasze opinie...i czuje juz cos ze decyzja zapadla;)POZDRO
      • Gość: kubek145 Re: cbr 600 f IP: *.dsl.pipex.com 13.11.06, 17:21
        tez jezdze na cbr600f z 2000r, swietne moto, latwo sie prowadzi, hamuje elegancko, przyspiesza ostro, za owiewke mozna sie schowac, dziewczyne z tylu tez da rede posadzic, w korku tez idzie sie przeciskac, ale czasem lusterka zahaczja no i latem sie grzeje, ale pozatym git motor.
        • Gość: speedy600 Re: cbr 600 f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:00
          kolego nie bylo sie co zastanawiac... sam jezdzilem na cbr f3 jako moje drugie
          moto... naprawde rewelacja, teraz tez mam cbr ale rr. Polecam bardzo goraco!!!
          Jesli moto tylko CBR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka