Gość: xyz IP: *.chello.pl 26.03.07, 23:00 Czy orientujecie sie czy w okolicach Warszawy jest ktos kto wykonuje taka usluge?Czy ktos kto to robil moglby napisac ile to kosztuje?chodzi o kask typu jet.Z GORY DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.moto Re: Malowanie kasku 27.03.07, 15:44 znalazłem cóś takiego myśle że sprawe można załawić wysyłając kask poczto www.allegro.pl/item177906178_lakiernictwo_artystyczne_aerograf.html www.allegro.pl/item179667502_aerograf_airbrush_malowanie_artystyczne.html cenowo nie wiem jak to jest ale jak wzór nie skomplikowany to chyba nie tak drogo Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedzior_fazer Re: Malowanie kasku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 09:21 interesowałem się tym ok. pół roku temu i za pomalowanie integrala na któryś z motywów Shoei wołali ok. 300zł. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kerad86 Re: Malowanie kasku 02.05.07, 08:38 witam serdecznie ja zajmuje sie malowaniem artystycznym jesli byl bys zainteresowany moglbym przeslac ci fotki swoich prac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smietanp@poczta.fm Re: Malowanie kasku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:03 tak jest mozliwosc indywidualnych projektow prosil bym o wiadomosci na emeila smietanp@poczta.fm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś