Gość: zawiedzony Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 23:21 Panowie jak te skutery sa dobre to ja ksiądz jestem facet handluje chinszczyzna a sam jezdzi porsche i mietkiem za 400 000 tys zarobiłto na naszej naiwności sprzedając nam chłam jego stara wydaje tysiące na kosmetyki i jakieś gadzety domowe i inne akcesoria podwórkowe .Ludze jesteśmy za biedni żeby kupować taki chłam zanim kupici to zastanówcie się czy nie warto kupić cos markowego bo na takich g...wnach tracicie. pozdrawiam wszystkich niezadowolony użytkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMOCY!!!!!! Kingway IP: *.cdma.centertel.pl 24.05.09, 11:12 mam zamiar kupic skuter niedrogo do 5000zl podoba mi sie kingway eurostar ale po obejzeniu opini na forun nie wiem co mam robic??? POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Priam Re: Kingway IP: *.kwidzyn.mm.pl 27.05.09, 16:32 Ja za Colibra z przebiegiem 650 km nie mogę wziąć nawet 1000 zł !!! Skuter jest z grudnia 2008. ma podgiętą sztcę przednich amorów co czyni wydatek rzędu 145 zł ( w sklepie ) Córka stale nim jeździ ale chce sobie kupić qada i potrzebna jej kasa. Tak to się sprzedaje Panowie. Zatem proszę o rozwagę zanim ożenicie się z firmą Kingway, o rozwód będzie b. ciężko. Pozdrawiam Priam70@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:47 Wejdź na to forum i poczytaj: www.skutery.net/forum.php?akcja=k&kat=3 To najlepsze forum o skuterach w Polsce (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądny Re: Kingway eurostar IP: *.mobile.playmobile.pl 28.05.09, 09:10 Jeżdżę Eurostarem (czarny) i jestem zadowolony. A wygląd ma taki ze znajomi myślą ze dałem z 10tyś :) (3700zł). Jak Kingway sprzedał prawie 100tys skuterów to zawsze na forum znajdą się jacyś narzekający (z różnych powodów). W Grecji jeżdżę dużo na skuterach tzw.firmowych i uwierz- tez się psują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:05 ma ktoś do sprzedania boczny panel do kingwaya maximus A8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...żal... Re: Kingway IP: 82.160.111.* 01.06.09, 14:52 co za ludzie tu pisza ktorzy porownuja Kymco z ... hinolami typu (keeway i zipp) ludzie Kymco to jedna z najlepszych marek skuterow i atv one maja silniki hondy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Kingway IP: *.autocom.pl 17.08.09, 19:40 hondy? -składanej w CHINACH!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:30 A CO Z CHOPPERAMI ZASTANAWIAM SIĘ CZY SOBIE TAKIEGO NIE KUPIĆ CZY SIĘ NIE PSUJĄ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Kingway IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 13:38 A największa porazka to serwis szczególnie w wieluniu na Zamenhoffa - O d r a d z a m !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE KINGWAY Re: Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 22:04 nie kupujcie NIGDY tego ścierwa. ja kupilem nowego kingwaya za dosc duze pieniadze. wszystko sie psulo. sprzedalem z duzym trudem po miesiacu za 1200zl. stwierdzilem ze drugi raz takiego gówn... nie kupie. uzbieralem pieniadze, kupilem nowego peugeota speedfighta 2 i jestem wniebowziety. NA PEWNO NIE KINGWAY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia Re: Kingway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 16:15 Ludzie sam mam takiego skutera i naprawiam je. Psuja się nie powiem ale nie jest to jakaś plaga wszystko zależy od eksploatacji . Jak widzę chłopaka który w ten sam dzień Pali gumę nowym skuterem to potem nie ma się co dziwić > Kolego od Peugeota twój tez był robiony w Chinach tyle że za jednego kupisz 2 chińskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Kingway IP: *.knc.pl 21.07.09, 15:19 haha... no to koledzy macie problem.... ja swojego Kingwaya Fonero mam juz 3 lata prawie i przejechane prawie 4000 tys kilometrów. Jedyne co do tej pory wymieniłem to była cewka zapłonowa i fajka. a tak nic sie nie psuje. ale o sprzet trzeba dbac a nie katowac go gamonie!! Powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kingway IP: 213.199.253.* 13.08.09, 13:19 Ktoś pytał o chopperka. Mój ma przebieg 8600 km no i ku zdziwieniu wszystkich..chodzi! Nie oszczędzam go jakoś przesadnie, tzn. kiedy trzeba to mu daje opór kiedy nie to wolniej i na prawdę nie narzekam na niego. Wiadomo, że jakość montażu (i wcale nie chodzi mi tu o odkręcające się śruby bo tak nie jest !) i materiały użyte do produkcji są z niższej półki, ale na prawdę nie jest to jakieś ostatnie gó.... Ostatnio wstawiłem mu cylinder 65 ccm(na razie przebieg jedyne 2000 km na nim), stary oczywiście był w pełni sprawny. Na tym cylindrze i na module zapłonowym(tym który kręci wyższe obroty) sprawdzają go bujnął mi się tak, że wskazówka zatrzymała się za symbolem od długich świateł(wersja z jednym licznikiem). Oczywiście nie jest to zdrowe, ale nie raz spokojnie można tak się przejechać, a motorek i tak dalej normalnie chodzi odpala i jeździ tam gdzie tlkyo chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
automatyk19595 Re: Kingway 04.06.11, 13:19 Zgadzam się z tobą kolego Darku,totalna porażka ten serwis na Zamenhofa,mam skuter yarox przejechane prawie 14 tys w miarę bez żadnej usterki na orginalnych częściach,dwa lata temu miałem takową sytuację znalazłem w internecie adres i numer tel tego serwisu pochodzę z Wierzchlasa, zadzwoniłem do tego Pana,pierwszy przegląd po 300km powiedziałem że przekroczyłem niedużo ilość kilometrów dokładnie 7 km,wydarł się na mnie że już po gwarancji,miałem emaila do niego,więc parę ostrych mu się dostało,pojechałem do Popowa tam gdzie go kupiłem,i przegląd bez żadnych problemów,i ten gościu zadzwonił że mu narobiłem brudu tym emaielem,opierniczyłem go jeszcze raz,i go olałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAT Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:02 mam kingwaya qube cos mi stuka w szkrzyni biegow. niewiecie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYCHU Zongshen 4-qt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:47 Witam ja mam skuter Zongshen 4 suwa i nie prawda że się od razu tak psuje,jak wy zmyślacie. Mój jest bardzo dobry,odpala,jeździ,jest zrywny bardzo i ma dużo mocy jak chcecie wiedzieć. A tak to nie katować tylko dbać. Ale jak się dba to się ma na wiele lat i nie miałem żadnej awari z nim ,bo był w Niemczech właśniei ma oczywiście przebiegu 13 tysięcy. I co wy na to ludziska ha ?! A olej wlewać markowy motul !!!!!!!!!! Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migdał Re: Zongshen 4-qt IP: *.cdma.centertel.pl 07.05.12, 10:17 Mam silnik 125 zongshen i nie chcą mi się włączać biego na zgaszonym jak i odpalonym. Wie ktoś coś o tym? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Serwis skuterów to moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:55 Serwis TO MOTO Zapraszam jest to uznana firma i robią wszystkie marki nawet chińskie :) Polecam 602760129 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRZOS!!!! Kingway IP: *.autocom.pl 17.08.09, 15:55 A co sądzicie o BARRAKUDZIE?Warto go kupić ? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kingway IP: 213.199.253.* 18.08.09, 11:51 Jeśli zadbasz-to pojeździsz. Większość kingwayi jest robiona na jedno kopyto, także nie ma jakichś wielkich różnic który lepszy, który gorszy, zależy od kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kingway IP: 213.199.253.* 18.08.09, 11:53 Ten jest duży no i silnik dwusuw, także jeśli będzie mądrze eksploatowany to polata trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Kingway IP: 81.21.202.* 18.09.09, 09:50 Barracuda największy szajs kupiłem w czerwcu 2008 do tej pory jeździł może 3 miesiące reszta stoi na serwisie cały czas coś się psuje benzyna leje się z pod niego co chwile w końcu złamała się rama po wielkich bólach wymienili ale serwis olewa wszystko i wszystkich teraz po dwóch tygodniach od "naprawy"znowu się z pie.....ił.myślę że go wyzłomuję.Jeżeli masz spokojne życie a chcesz mieć urozmaicone to kup Kingwaya NIE POLECAM!A NAWET ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRZOS!!!! Kingway IP: *.autocom.pl 19.08.09, 08:59 WITAM. Wie ktoś gdzie w KRAKOWIE chandlują KINGWAYEM i serwisują-tylko jakiś dobry warsztat-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Problem Re: Kingway IP: 83.2.227.* 25.08.09, 07:46 Witam ! Mam kingway black horse ;] I od jakiegoś czasu nie chce mi odpalić ani na dotyk i na kopa ;/ Jak już odpali to ma muła i po jakimś czasie znowu gaśnie . Czy przyczyną tego mogą być zatarte pierścienie ? bo zauwazyłem , że od tego czasu jak nie chce palić jest mało oleju i przepalony . a nie dawno byl zmieniany ;) Proszę o pomoc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprzedawca Re: Kingway IP: *.makronet.pl 27.08.09, 21:43 Ludzie jak kocham jak ktoś piszę bzdury.Kymco to super?Weźcie do ręki homologacje i przeczytajcie oryginalną nazwę swojego skutera a...dowiecie się,że Kymco,Zipp,Kingway,Keeway,Romet etc. wychodzi dokładnie od tego samego producenta.Sprzedawałem Kingwaya i nigdy nikt nie miał u mnie problemu z serwisem.Obecnie mam Venus,bo lepiej się dogadać z importerem.Dodam tyle.Na serwis z usterkami zazwyczaj przyjeżdżają gó...arze (niestety większość nabywców)Jednak mam sporo klientów z wiosek,starsze osoby i te skutery jakoś dziwnie nie chcą się psuć.Ktoś napisał,że już po przejechaniu ~100km czy ileś skuter przy 40km/h robił się słaby.Ludzie.Jak wół napisane,żeby do 1000km przebiegu nie przekraczać 25-30km/h.Jako ciekawostkę podam,że rekord na kingway-u do remontu silnika to..73tys. km.POwodzenia. P/S starsze osoby wpadają do mnie na przeglądziki co 1000km i ewentualnie zgłaszają jakieś pierdołki usuwane od ręki.U mnie najwięcej facet ma ponad 10tys. i jakoś nie narzeka,tyle że po prostu nie zarzyna sprzętu jak młodzi. P/S2 inny rekordzista? 700km i do wymiany tłok,cylinder etc.Sam zdjął blokadę i na dotarciu "latał" po 80km/h.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marula Re: Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 14:34 To bardzo dziwne ja kupiłem baracude i po 250 km silnik został zatarty dodam że jeżdziłem zgodnie z zaleceniami tz do 200 km 20 km/h a potem 30 km/h naprawde żenada wydalem 3900zł i kupiłem szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Kingway IP: *.wyrzysk.net.pl 28.12.09, 16:11 chłopie gdzie ty przykładasz kymco do chinczyków kymco to taiwański niezawodny sprzęt a to reszte to badziewie do kymco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpie...tor Re: Kingway IP: *.connectic.pl 25.07.12, 13:08 te wszystkie chinczyki to jest zenada. kolega przytoczyl rade producenta: do 1k km nie przekraczac 25km/h hahahahaa kolega w serwisie przyjmuje pekniete cylindry po 200km haha wiekszego gowna nie widzialem! tylko 12-latki mi tym pierdza pod oknem. lepiej przesiadzcie sie na rowery bo wam pie...e marchewa z prawdziwego silnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Zongshen i inne skuutery 4 suwy i 2 suwy !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 10:35 Witam i apeluje wszystkich Polaków no i uprzedzam nie kupować żadnych chińskich skuterów 4 suwuw i 2 suw. Wybaczcie i zrozumcie jest żenada i bubel poprostu :/ Tam wszystko w nich się psuje,zawieszenie mi siadło i poszło się je... A mojemu sąsiadowai wszystko mu padło przez pół roku jak dojeżdżał powoli do pracy. :( RADZĘ WSZYSTKIM KUPOWAĆ SIMSONY 4 Enduro,i skutery Peugeot,Suzuki,honda,yamaha,aprilia,piaggio,gilera,malaguti i gorąco polecam jest nie zawodna maszynka z nich bo właśnie ja z całą rodzinką posiadamy i to jest dwa razy lepsze i szukajcie na allegro cały czas ;) Pozdrawiam wszystkich którzy posiadają ten najgorszy bubel chińczyki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zongshen i inne skuutery 4 suwy i 2 suwy !!!! IP: 213.199.253.* 14.09.09, 07:36 I kolejny amator japonii...Człowieku jak będziesz chińczyka rżnął cały czzas do oporu to nic dziwnego, że siądzie. Japońskie czy włoskie niezawodne? Prosty przykład ostatnio jeździłem z moim kolegą (ja na moim chopperku on na piaggio(nie wiem dokładnie jakie 2002r. silnik chyba ten sam co w runnerce) o dziwo wyprzedziłem go (nie na starcie ale poźniej) (pewnie teraz nie możesz uwierzyć, że chińczyk wyprzedził włocha-a jednak) po dwóch dniach musiał wymienić tłok...przebiegi mamy podobne-mój 10000 km jego okolo 12000km, wiem , że to tylko porównanie silnika, ale nawet konstrukcyjnie(rama, zawieszenie itd.) te motorki robią się coraz lepsze. Poza tym nie wiem czy wiesz , ale teraz już nawet yamaha YBR 125 jest składana w chinach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CORVETTA Re: Zongshen i inne skuutery 4 suwy i 2 suwy !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 19:49 mam corvette i nic mi sie nie psuje zmienilem tylko gaznik na japonski i leci 120 spokojnie na prostej nic nie piszczy ani nic WALNIJ SIE W LEB PALANCIE !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Zongshen i inne skuutery 4 suwy i 2 suwy !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.11, 14:11 po pierwsze skuter to nie wiejski sprzet kaskaderski !!! a po obejżeniu kilku filmików na youtube smialo można stwierdzić że te wiejskie osły zarżnęły by i czołg produkcji amerykańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada, Kingway fonero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.09, 18:13 dupa jasia własnia mam skutera fonero kingway i chodzi swietnie pod gure zciezarem 80 kg jedzie 45 km zamknołem pare razy licznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Kingway fonero IP: *.autocom.pl 29.10.09, 13:19 A DLACZEGO TA DUPA TO -JASIA???? ;-))* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient niezadowol. Kingway IP: 80.50.129.* 02.11.09, 13:04 Witam wszystkich, jestem właścicielem Skutera "firmy" (- tak bo nie można nazwać jej firmą)KINGWAY. Całkowita porażka - non stop problemy - wiecznie się psuje, a jakość materiałów poniżej poziomu - wszystko się łamie, a "serwis" i "dyrektor" wszystko określa jako naturalne zużycie. NIE POLECAM - NIE KUPUJCIE, CHYBA ŻE LUBICIE PROBLEMY I WIECZNE WYKRĘTY PERSONELU "firmy" TO KUPCIE SOBIE TEN ZŁOM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 16:12 Mam taki problem! nie wiem na o się zdecydować,chciałem kupić GB Street(4000zł) ale zauważyłem,że pojawił się: Benzer YANKEE 4(ok.3700zł i Kingway NAKED(50cc)(2700zł) i nie wiem na co się zdecydować ? Proszę o pomoc !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIngway Alien Kingway IP: 213.192.70.* 24.11.09, 21:24 SIema ja Mam kingway alien i nienarzekam mam już go 3 lata i wszystko chjodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek 16 Kingway IP: 213.192.70.* 24.11.09, 21:27 SIema ja mam kingway aliena i na niego nienarzekam mam go 2 lata i wyszytko świetnie chodzi mam już przejechane 19367 km i wszystko działa wymieniałem tylko (żarówkę,Olej,płyn hamulcowy,klocko hamulcowe i świece jeden raz) polecam KINGWAY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Kingway IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.09, 18:52 dziwne conajmniej,ja mam KINGWAY QUATTRO 50 i przejechane ponad 13 tys i nic mi sie jeszcze nie zepsuło!!! i kreci na asfalcie ze hej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystof Re: Kingway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 21:22 Masz Rację nie ma Części!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kingway IP: 213.199.253.* 09.01.10, 23:58 Do KINGWAYA części nie ma? Właśnie do chińczyka od ręki dużo szybciej części dostaniesz niż do jakiegoś Włocha czy nietypowego Japońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunnto Kingway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.10, 18:27 witajcie mam do was pytanie mam zamiar kupić ten motor i niemoge tego nigdzie znaleśc czy on leci tyle z blokadami pomużcie z gury dzienkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingway fonero Kingway moje gg 8582294 zamiana na quada IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.10, 14:22 witam wzystkich w porownanju do kometarzy ktore czytam to jakas paranoja tez mam skutera chinskiego kupionego w 2008 r ma przejechane 1250km i jak dotej pory nie zawiodł mnie fajnie sie jezdzi nawet do 75 km tylko pilnuje przegladow i bezyny a co do czesci to tez nie ma problemu jest juz bardzo duzo sklepow i klijentow co maja wszystkie czesci do tych typow i za grosze a co do skutera nawet zima przy minusowych teperaturach pali z kopniaka za raz i co tu narzekac z checia bym go zamienił na quada z homologacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calibra Kingway IP: 195.205.202.* 14.02.10, 20:46 Śmiech jeszcze raz śmiech widać jak się znacie na skuterach co wy macie do chińskich 4t prawda jest taka jak się dba tak się ma jak dorwie się jakiś zjeb co skuterem nowym chciał by zaraz v/max cisnąć to wiadomo że potem będzie awaryjny skuter ja mam chińskiego koledzy mają i nie narzekają wiadomo że na 100 wyprodukowanych skuterów będzie te 7 awaryjnych lecz to może się nawet tym markowym zdarzyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingway Re: Kingway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 13:25 Miałem 2 skutery Kingwaya. Ludzie nie widzieliście Zippa ? Tylko Zipp, od rocznika 2008 to są porządne skutery. Obracam się w sferze skuterowej , przeważnie same Chińskie skutery i naprawdę Zipp jest dobry. Kingway moze kiedyś polepszy jakość ale teraz niestety muszę przyznać że jest fatalnie, dealerzy olewają wszystkich, nie odbierają telefonów , są niekompetentni często. Zipp robi szkolenia dla serwisantów i lepiej postępuje z klientem, dobra relacja jest , zawsze da się dogadać a z Kingwayem?? Po sprzedaży skutera kontakt się urywa, jakby firma przestała istnieć, ludzie są mili byle kasę dostać. U Zippa porozmawiają ,poszukają , doradzą, pomogą. Nie robię reklamy tylko po prostu opinię wyrażam . Niestety tylko Zipp na dziś ( to nie tylko moja opinia, ale z kim rozmawiam to potwierdza moje słowa). Jeśli nie wierzycie , napiszcie do Zippa, zapytajcie się sprzedawcy a potem to samo u Kingwaya. Niebo a Ziemia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Kingway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:17 Moim zdaniem te skutery są niezłe. Ale jak już się popsuje to może być problem z częściami itp. ---------------------- mój sprzęt na motocykl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszu Re: Kingway IP: 217.113.142.* 02.03.10, 19:07 ppieram cie nie minal caly rok a juz 5 razy byl w serwisie i znowu sie popsol a uzytkuje go malo co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Kingway IP: *.centertel.pl 17.04.10, 10:12 mam motor zakupiony u państwa i jestem zarzenowany obsługą gdyż zgłszałem 4 tygodnie temu usterkę taką jak wymiana licznika oraz stacyjki i do tej pory mam tylko jedną odpowiedz żeby szukać we własnym zakresie a ponadto ten skuter jest na gwarancji w takiej sytuacji jesli sprawa nie bedzie pomyslnie załatwiona wniose o zerwanie z państewm umowy oraz zwrot pieniędzy prosze o odpowiedz na meila justa352@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kingway IP: *.sprint.com.pl 17.04.10, 18:41 witam!dwa lata temu kupilem chinolka z biedronki za male pieniądze i skuterek spisuje sie super!ma zdjetą blokade smiga jak szatan a jakie jest zdziwienie jak wyprzedzam mlodzika ktory jedzie markowym japoncem.co wy chcecie od tych skuterow wystarczy zadbac i na czas wymieniac mu olej czyscic filtr powietrza i nie pilowac motorka to bedzie lata jezdził.w 04,04.2010 kupiłem w promocji KNGWAY IBISA za 1500zl no i go teraz docieram według instrukcji,mam przejechane 250km i skuterek jeżdzi jak nalezy.pierwsze kilometry w docieraniu sa najwazniejsze jak ktos tego nie przestrzega tylko od pierwszych kilometrow robi mu drifty to potem taki narzeka na sprzet i glupoty na forach wypisuje! Odpowiedz Link Zgłoś