zephyrr 21.05.07, 12:09 Witam. Zastanawiam sie nad tymi dwoma sprzetami. Co byscie polecili? Czy warto troszke dolozyc do sevenki czy za podobna kase kupic 2 czy nawet 3 lata mlodsze zr7? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misza Re: cb 750 sf czy zr7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:48 Z całym szacunkiem ale moto się wybiera biorąc pod uwagę chyba głównie to że się ma podobać... Bierz sevenke ;) Dlaczego? Bo ja mam i sobie chwalę. A jaki rocznik Cię interesuje? Być może rozważę temat sprzedania sprzęta wcześniej...(chciałbym sie przesiąść na moje odwieczne marzenie - Africe Twin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: cb 750 sf czy zr7 IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:52 Do hondy zawsze warto dołożyć, wiec masz odpowiedź. Przygotuj się jednak na spore spalanie, podobno 750 pali dośc sporo, nie miałem, nie wiem, miałem 1000 i paliła po ludzku, ale słyszałem opinie o paliwożerności sevenfifty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsenolo Re: cb 750 sf czy zr7 IP: *.uje.nat.hnet.pl 22.05.07, 19:08 Posiadam sevenkę od trzech sezonów bardzo fajny motocykl, hydrałliczne zawory to po prostu bajka, spalanie na trasie w dwie osoby plus bagaż to około 7 l/100 prxzy prędkościach około 120-140, więc to chyba w normie, w zasadzie to tylko zmieniać olej i jeździć, polecam stronę miłośników hondy cb sf. www.seven- fifty.prv.pl tam jest wiele ciekawych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś