Gość: M-S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:28 Junak to legenda i ten nowy MILENIUM nie ma z nim szans, to jest po prostu podróba. W życiu bym tego nie kupił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marekadam Junak Millenium z wózkiem bocznym IP: *.toya.net.pl 05.01.08, 12:47 Fajnie że wracają wózki boczne jest do dobra alternatywa dla motocyklistów lubiących dalsze wakacyjne wypady i mających rodzinę.Sam rozgłądam sie za takim sprzętem .Swego czasu Każde wakacje spedzaliśmy z żoną w siodle a teraz mając córę możemy wyskoczyć co najwyżej na kilkugodzinną przejażdżkę za miasto i to jeśli ktoś zostanie z córą.Myślę że zacznie się rynek na takie pojazdy .Sprzęty z zachodu są potwornie drogie a zaprzęgi ruskie to trochę cos innego.Widziałem fajnego DEVILA z weroleksem zamontowanym wachliwie (www.trzykola.com.pl)widziałem MARAUDERA i DRAG STARA też z werolexem.Naprawdę fajne zaprzęgi.Żenujące jest natomiast to że ktoś ma czelność dalekowschodnia pierdziawkę nazywać JUNAKIEM a czeskiego werolexa polską konstrukcją!Znakiem czasów jest opisywanie tej żenady w ogólnopolskim piśmie "wszystkich motocyklistów" a głupotą jest kupowanie czegoś takiego.Dziwi mnie że człowiek który tworzył MUNCHA firmuje to swoim nazwiskiem .POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.dziawer Re: Junak Millenium z wózkiem bocznym 07.01.08, 13:48 Gość portalu: marekadam napisał(a): > Żenujące jest natomiast to że > ktoś ma czelność (...) a > czeskiego werolexa polską konstrukcją! Ten wózek nie jest Veloreksem, a inż. Czwordon skonstruował go od podstaw. Fakt, że ma kształt podobny do Veloreksa nie czyni z niego Veloreksa. Radzę dokładnie przestudiować budowę tego wózka zanim ponownie wysuniesz tego typu oskarżenia. Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Junak Millenium z wózkiem bocznym IP: 195.128.228.* 07.01.08, 14:55 Ale może własnie Inż Czwrdon nazwał swoją konstrukcję Veloreksem, w odróżnieniu od czeskiego Velorexa? Ale ładniej by było "wielo reksio" Kiedyś za młodu ogladałem w Świerszczyku przygody reksia i bardzo je lubiłem. To byłby wtedy wózek boczny do wozenia piesków. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.dziawer Ja tam Miodek nie jestem, ale... 07.01.08, 15:53 Velorex, ale Veloreksa, z Veloreksem. Tak jak Max, ale z Maksem o Maksie - nie z Maxem o Maxie. Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekadam Re: Junak Millenium z wózkiem bocznym IP: *.toya.net.pl 16.02.08, 20:00 Nooo!SORKI!Przecież Velorex ma całkowicie inny błotnik.Przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Junak Millenium z wózkiem bocznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 13:39 Cios w twarz dla legendy polskiej motoryzacji,no bo żeby w Korei? Obciach jezdzić takim "Junakiem"! Odpowiedz Link Zgłoś