mm47 11.06.03, 16:58 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak wziąć udział w grupie dyskusyjnej pl.rec.motocykle ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymon.dziawer Re: pl.rec 12.06.03, 10:16 Czesć. Trzeba skonfigurować grupy dyskusyjne. Ja mam ustawione w outlooku (narzedzia/poczta i grupy dyskusyjne/odczytaj wiadomosci grup dysusyjnych) i wchodzę przez news.tpi.pl Pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
e_m_b_e Re: pl.rec 13.06.03, 18:44 Witam, Czytać posty na pl.erc mogę, ale jak je umieszczać? Program pocztowy twierdzi, że serwer nie zezwala mi na ich umieszczanie. Czy grupa jest tylko dla posiadaczy modemów dial-up? Mam "stałke" no i klops... Pozdrawiam,Michał Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: pl.rec 16.06.03, 14:48 u mnie dziala a tez mam stale lacze. Moze sprobuj wejsc na www.onet.pl i wybrac w rozrywce grupy dyskusyjne, mozesz sobie czytac a jak chcesz umiescic posta to sie musisz zarejestrowac. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
e_m_b_e Re: pl.rec 16.06.03, 20:20 Cześć, Możesz mi powiedzieć jakie opcje naklikać w Ałtluku? Ja wstawiłem tylko adres serwera grup dyskusyjnych i wszystko mogę czytać. Mam tylko problem z zamieszczaniem postów. Wyskakuje komunikat: "Posting not allowed". Co za pozwolenie muszę mieć żeby umieszczać posty? Dzięki serdeczne Pozdrawiam,Michał Odpowiedz Link Zgłoś
paul111 Re: pl.rec 16.06.03, 23:36 hej ja tez mam identyczny problem,nie moge umieszczac postow,ustawilem w opcjach polaczenie SSL,ale nie pomaga. pawel Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: pl.rec 17.06.03, 13:13 wchodzisz do outlooka i wybierasz Narzedzia potem Konta. Wchodzisz w grupy dyskusyjne i Dodaj, potem wpisujesz swojego nicka i klikasz daej, potem wpisujesz konto mailowe, z ktorego beda wychodzic posty, potem klikasz dalej i wpisujesz sertwer grup dyskusyjnych np. news.tpi.pl, potem klikasz dalej i zakoncz :-) I juz wszystko jest OK. Ja mam w domu stale lacze i wszystko dziala OK. Pozwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: pl.rec 17.06.03, 13:16 nie zaznaczac SSL !, a protokol NNTP ustawic na 119 Odpowiedz Link Zgłoś
e_m_b_e Re: pl.rec 18.06.03, 00:03 Dzięki za pomoc Misko:). Dobrze wiedzieć, że chociaż konfigurcja ałtluka jest prawidłowa. Posty jak nie szły tak nie idą. Pewnie formatowanie twardziela uleczy wszystkie dolegliwości mojego komputerka. Dzięki jeszcze raz i... Pozdrawiam,Michał pees:krótko mówiąc...tak miałem wszystko poustawiane...a nadal "Posting not allowed" Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: pl.rec 18.06.03, 09:09 ale dostales FAQ z grupy na ktora sie zapisales ? Bo jak sie nie zapisales to nie bedziesz mogl nic pisac, chyba... Pozdro, MIska77 Odpowiedz Link Zgłoś
e_m_b_e Re: pl.rec 18.06.03, 09:47 Może o to właśnie chodzi! Nie jestem zapisany do żadnej grupki. Jak mogę tego dokonać? Pozdrawiam,Michał Odpowiedz Link Zgłoś