Gość: lysout IP: *.centertel.pl 24.07.07, 23:14 Ciśnie ktoś? Czy tu same miastowe cipki są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Potas Re: Giżycko 2007 IP: *.chomiczowka.waw.pl 24.07.07, 23:57 Są miastowe cipki! chyba się przejadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Giżycko 2007 IP: 195.205.251.* 25.07.07, 08:33 strzałka, poniżej cytuję zaproszenie od gościa który organizuje poniższy zlot j/n, przeczytałem ich całą korespondencję na gronie i gotowali się na ten zlot już od stycznia więc organizacyjnie musi być Ok /spoko ludzie/ nie znam ich ale zamierzam się tam pojawić i wspólnie z nimi wyskoczyć zarówno do Mrągowa jak i do Giza na zlot /oni mają w każdym bądź razie takie plany/, wszyscy będą na moto ok 10-15 motocykli, zapraszają wszystkich a więc poczuj się zaproszony. No i masz już brygadę. Miejscowość : PUSTNIKI gmina : SORKOWITY nad jeziorem : Giełądzkie pozdr. P. "dość późno wrzucam tutaj coś na ten temat, bo chciałem się upewnić czy się uda. Razem z bratem u nas na działce nad jeziorem organizujemy maly zlocik na ktorym maja byc znajomi ze swoimi znajomymi. Działka 10 km od Mrągowa (Pustniki). Jest to weekend 28-29 lipca kiedy w Mrągowie jest piknik country(który zamierzamy odwiedzić). Można oczywiście przyjechać wcześniej bo ja jade już tam jutro. Temat szerzej opisany jest grono.net/forum/topic/1232502/0/ tutaj jako, że zgadaliśmy się ze znajomymi z grona Takwięc zapraszam wszystkich chętnych którzy lubią przy okazji odpocząć nad jeziorkiem Działka z linią brzegową i pomostem Trzeba brać namioty, ale nocleg oczywiście za free Obecnie ma być tam parenaście osób. Jeśli coś jest niejasno opisane wybaczcie, ale już śpiący się robię Jak coś to 698 965 499 pozdrawiam i zapraszam! " _________________ Suzuki TS125R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: Giżycko 2007 IP: *.centertel.pl 25.07.07, 18:49 ...To jakby ktoś chciał spotkać na zywca gęby z forum, czyli mnie i slawka "Cienia 1100" wraz z gorszą połową również forumowiczką, to szukajcie czarnego iksiora na poznańskich blachach ze skórką na baku. Pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Giżycko 2007 IP: 195.128.228.* 26.07.07, 13:27 A jakby kto chciał spotkać mnie to: albo niebeiski Triumph Sprint ST z niebieskimi kuferkami albo czerniawy w carbonach jednoosobowy Triumph Speed Triple na blaszkach warszawskich. Jade w piatek ok 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Giżycko 2007 IP: 195.205.251.* 27.07.07, 07:51 ok, a jak ktośby chciał spotkać mnie to prawdopodobnie będę leciał z augustowa w sobotę do Giza /niebieski dl 650 Suza/na wawy numerach. Łatwo mnie spotkacie bo na pewno będę jechał na światłach :)))) pozdro PIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: Giżycko 2007 IP: *.centertel.pl 29.07.07, 20:32 Gość portalu: Potas napisał(a): > A jakby kto chciał spotkać mnie to: > albo niebeiski Triumph Sprint ST z niebieskimi kuferkami > albo czerniawy w carbonach jednoosobowy Triumph Speed Triple > na blaszkach warszawskich. Jade w piatek ok 15. i śmy sie spotkali :) szkoda ze juz po zlocie, miło było, ale najgorzej w niedzielę rano było sie zebrac do wyjazdu. Do zoba w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Giżycko 2007 29.07.07, 22:37 Gość portalu: lysout napisał(a): Do zoba w przyszłym roku Ooooo, spodobało się, ale czy Ty coś z tego zlotu pamiętasz ? :) Było super !!! Zgubiłem zawleczkę od granatu. A Potas w końcu przyjechał Triumphem, tylko nie pamiętam jakim. Na pewno niebieskim :) Chyba na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Giżycko 2007 IP: 195.128.228.* 30.07.07, 09:29 No toz pisałem że Triuphem.Sprint ST. A w drodze miałem ślizga, wiec nie prezentował się jakos okazale. Za tydzień w kosewie (pod Mrągowem) spróbuje dojechac Indykiem Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Giżycko 2007 30.07.07, 15:56 No tak, pisałeś. Nie tak łatwo dojść do siebie po urlopie :) Odpowiedz Link Zgłoś