Gość: Zigzag IP: *.slc.ifl.net 04.03.08, 20:03 Czy slyszal ktos o takiej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diablol Re: "Akito" IP: *.aster.pl 04.03.08, 20:33 Mam kurtke i spodnie motocyklowe firmy AKITO.Jeżdże w tym stroju już od 2001 r. i jestem zadowlony.Poza naturalnym zużyciem i przterciami na skórze wszystko jest ok.Nawet suwaki chodzą jak nowe.Kurtka i spodnie zaopatrzone są oczywiście w protektory. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: "Akito" 04.03.08, 22:19 ja mam to : tiny.pl/lzsh i to : tiny.pl/lzsm Kurtka bardzo dobra - spodnie srednie na jeza ( niezbyt wygodne) Jakosc wykonania bardzo dobra, porzadne szwy , dobry material, nic sie nie luszczy, nie odbarwia itp. Przejechalem w tym dopiero niecale 2kkm , w tym ok 30 min po wodzie i bylo ok - wrocilem do domu suchy. Gadne polecenia za nieduza kase szerokosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgzag Dzieki za opinie ;) IP: *.slc.ifl.net 06.03.08, 20:18 Dzieki wam wielkie bo wlasnie zamowilem przez internet opakowanie tej firmy na nowy sezon (cena byla glownym powodem) i postanowilem sie czegos dowiedzie (po zamowieniu) Niezbyt madrze!!! POZDROWIONKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: "Akito" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 01:48 Nie znam, ale polecam rodzime wyroby :) Zobacz www.motocykl.net.pl Ciuchy Metro nie odbiegają jakością od tych zza zachodniej granicy. Lubię kupować ciuszki motocyklowe, taką mam słabość :P Dzięki temu widzę również jak się zachowują pod wpływem czasu. Otóż dobrze się zachowują :D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś