Gość: Cez IP: *.krakow.skk.com.pl 09.12.08, 15:54 wiadomosci.onet.pl/1521517,2677,1,1,petla_smierci_prawda_czy_mit,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spiwor Re: Petla - onet IP: 78.8.139.* 09.12.08, 19:31 Pierwsza myśl "Dziwny" ma nieźle przestawiony próg strachu ale po zdaniu w którym jest napisane, że jeździ wtedy tylko po dobrych drogach rzuca się jedno słowo - pozer. No ale każdemu z nas co innego sprawia przyjemność. A Marek widać ostro się przestraszył, powinien chyba zmienić hobby. Oczywiście jak to wszytko jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: track99 Re: Petla - onet IP: *.eranet.pl 09.12.08, 21:40 Jo, jak zaczynalem zabawe z moto z (15lat temu) to krazyly legendy jak to w niemcowni na autostradach smigaja goscie powyzej 200 i zeby sie nie meczyc wrazie gleby to maja petelki na ... Jak dla mnie pic na wode - panu redaktorowi tematy sie skonczyly Odpowiedz Link Zgłoś
mickymaus Re: Petla - onet 09.12.08, 22:25 chyba przesadziłeś z tym "pan redaktor", to tylko redaktorzyna piszący o talibach w klewkach, kobiecie z brodą i pętli śmierci żeby na bułkę zarobić. i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Petla - onet 09.12.08, 22:36 Nooo iii???? morał, gdzie jest morał???? Odpowiedz Link Zgłoś
mickymaus Re: Petla - onet 09.12.08, 22:42 morał jest taki że zamiast obiektywnego artykułu mamy szukanie taniej sensacji i kreowanie kolejnych negatywnych stereotypów o motocyklistach. wystarczy przeczytać komentarze pod tymi wypocinami. coś jeszcze ci wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Petla - onet 09.12.08, 23:33 no właśnie Dlatego pytam... Kolejny artykuł o niczym... Autorowi niniejszego polecam również problematykę wtykania petard w krowie łąjna- myślę, że skala problemu porównywalna... Za to komentarze - prawdziwa wojenka moto-puszkowa" wprost nic tylko malować To dopiero dobry materiał na artykuł- totalnie niezrozumienie współistnienia na drogach publicznych jednośladów, tylko przekrzykiwanie się pseudo kierowców który to z nich zna lepszy sposób na "skasowanie" znienawidzonego potwora - motocyklisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo Re: Petla - onet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 00:07 Ha,ha ha...szkoda słów i język sobie strzępić w komentarzach pod (artykułem)wypocinami wyssanymi z palca , jedna kula , rewolwer i kręcimy bębnem lufa w usta ,naciągamy kurek i naciskamy na spust i...po co linka może wypali a może nie –jeśli to prawda ,bo trzeba być idiotom a nie twardzielem jak to redaktorzyna sugeruje ,aby robić takie rzeczy z linką :),co mu zrobił jakiś motocyklista ,że takie bzdury pisze i prowokuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo Re: Petla - onet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 00:30 ok :),artykuł niech będzie ,przyznaje nie przeczytałem do końca ,ale komentarze aż włos sie jeży na głowie ,niech ktoś uświadomi popapranych puszkarzy bo znowu ktoś zginie :( ,jakaś kampania reklamowa by się przydała Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Petla - onet 10.12.08, 00:34 Na przykład taka: pl.youtube.com/watch?v=aK5thUNdqGk (wiem, wiem... już ją pokazywałem - nie tylko ja ... jednak im więcej tym lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Petla - onet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 09:08 No cóż tak naprawdę to źródła podają tylko jeden jedyny przypadek z pętlą na głowie (Niemcy) a reszta to mity i pierdoły tak samo jak tych dwóch cwaniaki lineczka i najlepiej po woli na lotnisku pojeździć. Linka ma zagwarantować śmierć nie kalectwo a oni ja wykorzystują jako spowalniacz - bo rozumu nie mają? Pieprzone buce Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Petla - onet 10.12.08, 10:15 To nie jest artykuł o motocyklistach, tylko o zwykłych bandytach szukających przygód na różne sposoby. Czasami wykorzystują do tego motocykle. Ale jak większości z nas, też mi się wydaje, że ta cała historyjka powstała za biurkiem w redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Petla - onet IP: *.171.114.5.static.crowley.pl 15.12.08, 15:25 >To nie jest artykuł o motocyklistach, tylko o zwykłych bandytach szukających przygód na różne sposoby.< W dodatku ten pierwszy to jakiś psychol! Powinni go trzymać w pokoju bez klamek! Cytuje Nietzschego i myśli, że jest kozak! Przez takich bezrozumnych matołów wyrżnięto pół Europy w czasie IIWŚ. A może jego dziadek się do tego przyczynił? Bo pogląd na życie ma jak SS-Mann... A ten drugi powinien w tym układzie zamienić motor na szachy, albo gry karciane. To już nie dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna.r1 Re: Petla - onet IP: *.proxnet.pl 08.03.09, 21:32 Czego ludzie z głodu nie wymyślą... Odpowiedz Link Zgłoś