Dodaj do ulubionych

Dwa proste pytania o er5

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 09:25
Chciałem spytać co to jest za zbiorniczek pod kanapą, jest dosyć mały
,pierwsze co mi przychodzi na myśl to płyn chłodniczy ?
A drugie to chciałem spytać co to jest , taki jakby haczyk zamykany na kluczyk
normalny, ten, który służy do odpalania sprzęta, znajduje sie na wysokości
siedzenia pasazera,niektórzy na tym kaski wieszają.
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • jeszua Re: Dwa proste pytania o er5 29.06.09, 12:58
      > A drugie to chciałem spytać co to jest , taki jakby haczyk zamykany na kluczyk
      > normalny, ten, który służy do odpalania sprzęta, znajduje sie na wysokości
      > siedzenia pasazera,niektórzy na tym kaski wieszają.

wieszak na kask...
      naprawdę
      jsz
    • Gość: Adaś. Re: Dwa proste pytania o er5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:03
      Co prawda nigdy nie miałem i nie jeździłem er5, ale zobacz czy ten zbiorniczek
      pod kanapą to nie jest płyn hamulcowy na tył- niektóre motocykle mają je
      umieszczone pod kanapą ;). Ale nie jestem pewien- nie chce wprowadzać w błąd.
      • Gość: Adaś. Re: Dwa proste pytania o er5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:06
        Chociaż chyba nie jest to ten płyn, bo on w tyle nie ma tarczowego, nie? Nawet
        nie wiem jak ten pojemniczek wygląda. Więc nie bierz mojej wcześniejszej
        wypowiedzi na poważnie ;).
        • Gość: er5 Re: Dwa proste pytania o er5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:11
          no wlasnie z tylu beben , a cos takiego jak płyn wyrównawczy chlodnicy ? Moze to
          jest takie cos ?
          Adaś - też dochodziłem metoda prób i błędów i na początku tez mi to przyszlo do
          glowy bo male to jest, no ale tył to beben to odpada.
          • Gość: expiniu Re: Dwa proste pytania o er5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:01
            1.zbiorniczek wyr. płynu chłodn,
            2.uchwyt na kask
            • Gość: er5 Re: Dwa proste pytania o er5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:52
              Dzieki chlopaki.!! jakby co to jeszcze bede pytal.
              • Gość: doratca Re: Dwa proste pytania o er5 IP: *.piotrkow.pilicka.pl 29.06.09, 19:13
                A jak byś nie wiedział,co to są te dwa rogi nad przednią lampą to od razu
                informuje,to je kierownik. ;)
                Właśnie se pare piwek je...m,a co :D
                • Gość: er5 Re: Dwa proste pytania o er5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:03
                  Może pytanie nie dotyczy samego motocykla, ale potrzebuje pilnie jakies spodnie
                  na moto, mam tylko 300 zł , wiem ,ze jakies lipne beda no ale lepsze takie jak
                  zadne.
                  Może takie ?
                  allegro.pl/item667818953_nowe_spodnie_skorzane_skora_motocyklowe_motor_2x.html
                  , jakie firmy by jeszcze byly dobre, prosze o dokladne nazwy spodni , najlepiej
                  jabyscie z doswiadczenia i kontaktu z nimi zaproponowali.
                  Albo
                  allegro.pl/item674887311_spodnie_motocyklowe_storm_4_ce_membrana_xl.html
                  , wypadałoby ,żeby miały jako takie ochraniacze, mimo ,że to tylko 3 stówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka