Gość: agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:37 polecam wam szczerze monodram jandy,świetny,wzruszający,lecz zarazem chwytający za gardło...warto go zobaczyc!28 lutego janda będzie w chorzowie w teatrze rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nina ucho,gardło,nóż-monodram jandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:08 Widzialam i zgadzam sie - b. dobry spektakl. Zastanawia mnie jedno, bo moze cos przeoczylam - Janda gdzies powiedziala, ze to monodram kobiety zgwalconej przez serbskich zolnierzy. Dla mnie to wcale nie jest takie oczywiste (zwlaszcza po lekturze ksiazki). Co inni na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ucho,gardło,nóż-monodram jandy IP: *.arkada.pl / *.arkada.pl 21.02.06, 17:21 JANDA THE BEST! przepraszam ,że krzyczę ale mus to mus::D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Re: ucho,gardło,nóż-monodram jandy IP: *.icpnet.pl 04.07.06, 20:05 Świetny spektakl widziałam w Poznaniu, z jednej strony pełen czarnego humoru a z drugiej pełen smutku, byłyam wstrząśnietea po jego obejrzeniu jak zwykle moja ulubiona akotrka nie zawiodła! Odpowiedz Link Zgłoś