Gość: Anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 08:33 jak wam sie podobalo? mnie - bardzo. interesujaca fabula i b. dobre role obojga aktorow. szkoda, ze publiczna tv tak rzadko 'produkuje' premiery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bleee Re: Norymberga w TVP IP: *.spray.net.pl 12.12.06, 09:23 Gajos - mistrzostwo! Ostałowska - taka sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urge Re: Norymberga w TVP IP: 195.245.213.* 12.12.06, 11:57 A ja przypominam ,że Teatr TV ma około 20 premier rocznie - to chyba nie tak mało. Faktycznie jednak niewiele sie udaje tak jak wczorjasza Norymberga! Odpowiedz Link Zgłoś
vlady Re: Norymberga w TVP 12.12.06, 12:06 genialny epizod p. Łabonarskiej! a kompletnie nie rozumiem, dlaczego bohater tak bardzo pragnal zostac ukarany...cos w tej kwestii nie zagralo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urge Re: Norymberga w TVP IP: 195.245.213.* 12.12.06, 14:21 a ja maiłem nieodparte wrazenie, że koles ukartował całe to postrzelenie na polowaniu i czmychnął do Australii do syneczka i wnuka.chciał procesu,żeby było, prawdopodobieństwo zabójstwa...tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Norymberga w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:33 Taa... Z tych 20- 18 ma premiery po 23.30, a z jedna w ogóle się premiery nie doczeka... No rzeczywiście- nie tak źle... A przecież oglądalność to tylko kwestia promocji i marketingu, i gdyby ktoś ruszył głową i poautopromował telewizyjną produkcję teatralną w dobrym czasie antenowym, to myślę że nie dość że ludzie by oglądali, ale że jeszcze by im się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaska Re: Norymberga w TVP IP: *.eu.org 12.12.06, 12:24 Gajos oczywiscie mistrzostwo.Ale rowniez b.dobra rola Ostalowskiej.Z pomyslem. Odpowiedz Link Zgłoś