Gość: atłas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 14:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pm Re: Zawód? Chodzę na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 14:36 a mnie sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ityle Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą IP: *.acn.waw.pl 10.10.09, 21:16 targ proznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 21:49 z Jacykowem nie poszłabym nawet , gdyby to on chciał wydac 20 tys. na moje zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą IP: 213.76.179.* 12.10.09, 08:42 Masz całkowitą rację z tym PaJacykowem :) Nawet z dopłatą oprócz zakupów nie dałoby rady :) Makabryczny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZzzz Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą IP: *.chello.pl 11.10.09, 01:16 Za głupotę się płaci i to jak widać wcale nie małe pieniądze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktor a czemu tansze zawsze musi byc gorsze IP: *.bredband.comhem.se 11.10.09, 15:44 Cena nie decyduje o jakosci, to zalezy od umiejetnosci a te nie zawsze kosztuja drogo. Ile wam zaplacili za ta reklame... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika 20 tys.? wielki mi stylista... IP: *.fdk.abpl.pl 11.10.09, 18:56 ubrać dobrze za 20 tysięcy to każdy głupek potrafi. a za 2oo zł to jest sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real-wegierka Kształty i wygląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 19:56 Nie powiedział bym, że dużo ciała zawsze oznacza kobiecość, bycie sexy. Dobrze wyglądają szerokie biodra ale z wcięciem w tali bez fałdów tłuszczu. Chciałbym widzieć, jak taka kobieta biegnie, idzie boso po trawie, płynie czy gra w siatkówkę. Mi podobają się pełne kształty gdy idą w parze ze sprawnością fizyczną. Ale takie są najbardziej sexy tak jak powiedziała ta pani, nawet z przeciętną twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
koncertowo.pl Re: Kształty i wygląd 11.10.09, 20:55 Sexi może byś na prawdę absolutnie wszystko. Nawet szrama na twarzy może stać się sexowna, jeśli tylko osoba która ją nosi ma o sobie odpowiednio dobre zdanie. Wysokie poczucie wartości skutkuje zadowoleniem i zadbaniem co zawsze jest piękne i atrakcyjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiazlasu Re: 20 tys.? wielki mi stylista... 18.11.09, 16:05 nic bardziej blednego ! nie latwo o gust, na ulicy nie lezy, zerknijcie na wiekszosc forsiastych ludzi - az dziw jak nie potrafia sie ubrac. Maja kupe pieniedzy na grzbietach a wygladaja identycznie jak ci ktorym do konca miesiaca brakuje. Nie wystarczy miec drogie ciuchy - trzeba aby TOBIE lezaly ! a potrafic dopasowac to niewielu ludziom dane ... Odpowiedz Link Zgłoś
znajomagibsona Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą 12.10.09, 09:29 Chyba nie muszę nikomu tłumaczyć, że odpowiedni wizerunek to klucz do sukcesu, dlatego warto polecić jego wypracowanie specjaliście. Jeśli ktoś ma wątpliwości czy taki zawód jest potrzebny, niech spojrzy na polskie ulice, na których, mimo poprawy, nadal biega, delikatnie mówiąc, dużo źle ubranych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą 12.10.09, 10:09 może nie wszyscy potrzebują sukcesu, świetnego wizerunku, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chimka Re: Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą IP: 87.204.243.* 15.10.09, 08:33 Nie chodzi o to , czy zawód jest potrzebny czy też nie. To jest tak samo jak z fryzjerem dla zwierząt. Jedni skorzystają, inni znowu niekoniecznie. Co to znaczy - źle ubrani ludzie? Miałam kontakt ze stylistami i no cóź nie mam najlepszego zdania o nich samych. Nie wiem, czy to tylko moje wrażenie ale często sami nie wiedzą, co mają na siebie założyć. A co kupisz za te "nędzne" 1000 złotych. Jedna parę butów i bluzke ale już z przeceny, byleby markowa.... Jesteśmy zawaleni całą masą czasopism traktujacych o modzie i tam szukajmy inspiracji. Ja sama tak robię. Korzystajcie ze sklepów secend hand. Ja sama tak robię i jestem zawsze modnie ubrana. Nie tracę jednak przy tym własnego ja, bo co dla innych dobre, dla mnie być nie musi. Wiem, że nigdy nie będę eteryczną blondynką i jest mi z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Wyborcza znowu kreuje zjawiska 13.10.09, 14:11 Znowu kreujecie "zjawisko", którego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Kopernik Re: Wyborcza znowu kreuje zjawiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:18 Zjawisko jest, jestem osobistą stylistką i nigdy nie myślałam o sobie jako o "zjawisku którego nie ma ". Jeśli ktoś ma gdzieś swój wizerunek to jego sprawa, ale cieszę się, że coraz więcej osób w Polsce chce dobrze wyglądać - z pomocą czy bez. To chyba dobrze świadczy - a takich którzy mówią że to głupota i strata pieniędzy odsyłam chociażby do historii - ktoś kiedyś wymyślił prąd, samochody ... Też był idiotą bo wymyślił coś nowego? No i nasz Polski słynny kretyn Mikołaj Kopernik ... Jak on mógł wymyślać takie rzeczy ... Nowości zawsze się krytykuje a potem z nich korzysta ... Pozdrawiam wszystkich źle ubranych krytykantów i sceptyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klasycznie ubrany Echhh... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:44 Prąd to energia elektryczna, której nikt nie wymyślił, bo była na świecie "od zawsze", ktoś ją kiedyś odkrył, a ktoś inny wymyślił jak zastosować dla naszych potrzeb, choćby właśnie w tym samochodzie, który dla odmiany wymyślono by ułatwić i przyspieszyć podróż. Mikołaj Kopernik też niczego nie wynalazł (czyli nie wymyślił), lecz odkrył. Oczekiwałbym od osoby, która w pewien sposób para się jednak sztuką, choć podstaw wiedzy humanistycznej. Po prostu, "strach się bać", gdy ktoś tak ograniczony zacznie doradzać w kwestii stylu: białe mokasynki i złoty żyrandol "wyjechany w kosmos", taki byłby z pewnością finał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Echhh... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 20:52 Ja się zastanawiam jak można być tak ograniczonym, żeby oceniać kogoś na podstawie jednego postu...Widziałeś portfolio którejś z osobistych stylistek, żeby wyrokować w sprawie białych mokasynków ???To właśnie tak ubranych ludzi stylistki starają się zmieniać. Owszem prąd i energia istniały od zawsze, ale ktoś kiedyś powiedział ludziom, że coś takiego jest. Podobnie jak dobry styl i ładne ciuchy - niby istnieją, ale nie wszyscy o nich wiedzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk O?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 11:43 To znaczy, że bezkarnie można obrażać tylko tych, którzy są odmiennego zdania? Że niby ktoś, kto w nosie ma modę jest ograniczony i uwsteczniony? To dopiero głupota - oceniać towar po opakowaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: O?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:49 Nie nauczyli Cię czytania ze zrozumieniem? Nikt tu nie obraża źle ubranych, tylko ewentualnie stara się nakłonić ich do zmian ... Czy to złe? Obrażać zaczął pan, który z założenia stylistkom jest przeciwny ... Bo tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Prawdę można powiedzieć na różny sposób??? 15.10.13, 22:09 I tego mają uczyć osobiste asystentki zakupów? Hahahahahaha!!! Mnie tego uczyła matka, kiedy byłam w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą IP: *.pl 15.10.09, 11:26 Sterta głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą IP: *.as.kn.pl 15.10.09, 11:48 dla mnie to sama przyjemnosc kiedy sama sie i ubieram i sama sie czesze.to jest przesadne gwiazdorstwo!fajniej jest uslyszec ze ma sie ladna torebke kupiona przez siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą IP: *.intergga.ch 15.10.09, 12:28 Z przyjemnością bym skorzystała z takiej usługi. Gdybym miała odpowiednie środki i męża, który rozumiałby, jak ważny dla kobiety jest odpowiedni wygląd, nie wahałabym się ani chwili. Ale cóż, nie mam ani pieniędzy na męża, który z przyjemnością przeznaczyłby zarobki na uszczęśliwienie żony (w końcu ubranie dla żony nie ma procentów i złotego koloru i nie da się wypić)... Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Chodzą na zakupy i jeszcze im za to płacą 15.10.09, 12:51 Pierwsze slowo jakie mi sie nasunelo po przeczytaniu tego 'artykulu' to -darmozjady-. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi ???????????? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.10.09, 16:37 O co ci chodzi? Panie maja cennik, klienci wiedza za co ile placa i jak ktos nie chce, to nie musi. To nie jest obowiazkowe. Na tej samej zasadzie mozesz powiedziec, ze fotograf albo orkiestra na weselu to darmozjady- pobeda troche, pograja, zdjec kilka zrobia, napija sie, najedza, skasuja gruba kase i pojda. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifaktor 20 000 PLN to but u Toma Forda na Madison w NY. 15.10.09, 20:13 Jeden but. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifaktor Kolezanka ma podobny biznes w NYC dla Polakow. 15.10.09, 20:25 z Polski. Pomysl byl niezly, znajomi prosili raz i drugi zeby ich odebrala z lotniska, pomogla zalatwic hotel i podpowiedziala gdzie skoczyc na zakupy. tak sie zrodzil pomysl na biznes, ktory funkcjonuje do dzis jako jej dodatkowe zajecie w weekendy. Wozi na zakupy glownie Brazylijczykow i Rosjan. Z Polakami nie wyszlo. Rodakom po prostu nic nie pasowalo. Ani hotel, ani jej samochod, ani godziny wyjazdu do outletow za miasto ani godziny powrotu, ani ceny w sklepach, gdy okazywalo sie ze buty Nike za 15 PLN to mit ani w koncu jej cena za uslugi. A brala za caly dzien raptem 150 dolarow od lebka. Od dzisiejszych klientow kasuje 500 i wszystko gra. Polscy nowobogaccy nauczyli sie juz zarabiac troche ponad przecietna, ale gdy nadchodzi czas wydawania, to dalej tkwia stopami w gumiakach zanurzonych obcasami w gnojowce. Odpowiedz Link Zgłoś