Gość: MałaGosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 14:14 Byłam w ubiegłym roku na sylwestra, a w przyszły piatek wybieram się tam na Wieczór Sarmaty, ale nie wiem czego mam sie spodziewać. Był ktoś z Was na takiej imprezie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robertoo Re: Restauracja Sarmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 14:24 Byłem z żoną w ubiegły piątek na Wieczorze Sarmaty. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Super jedzonko. Ogólne wrażenia bardzo dobre. Ceny rozsądne. Dobra muzyka. Atmosfera super. Tak trzymać. Polecam przez bardzo duże P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja Sarmacja IP: *.warszawa.mm.pl 16.11.09, 18:32 spam przez duze S ??? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis i znow spam... 16.11.09, 19:52 4 posty na forum o S... i we wszystkich zachwyty neostrady. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastek Re: Restauracja Sarmacja IP: *.centertel.pl 04.03.10, 20:49 No oczywiście!!!!!!!Na pewno bardzo pyszne jedzonko,i niziutkie cenki:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: Restauracja Sarmacja IP: *.home.aster.pl 04.03.10, 14:08 ja tam pracowałem i z przykrością nie polecam. na pewno nie zjesz tam świeżej kaczki czy ziebra a i deser czekoladowy też nie będzie świeży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pussy Willow Re: Restauracja Sarmacja IP: *.aster.pl 22.03.10, 18:57 fajnie, laska zadaje pytanie a potem sama sobie odpowiada, ludzie nie doceniają forumowiczów echhhh, a o Sarmacji szkoda gadać nawet Odpowiedz Link Zgłoś
odetta82 Re: Restauracja Sarmacja 22.04.10, 15:00 słyszalam, ze wiara sie przebiera Odpowiedz Link Zgłoś