Dodaj do ulubionych

Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrze

IP: *.client.comcast.net 06.02.04, 05:57
A gdzie maski gazowe? Terrorysci nie idioci, rozpyla gaz i dopiero zaczna
robac w ludzi. Panowie anyterrorysci, beda bezuzyteczni.
Obserwuj wątek
    • Gość: pl Zakladnicy? IP: *.client.comcast.net 06.02.04, 06:02
      Od kiedy to terrorysci biora zakladnikow? To lata 80te. Dzisiaj motloch arabski
      wysadza sie w powietrze zeby zabic jak najwiecej ludzi. Te cwiczenia to typowa
      propaganda. "jestesmy gotowi"? gowno prawda, idioci. zostana tylko zgliszcza.
      Wasze kominiarki sa smieszne jak i wasze "cwiczenia".
      • roody102 Re: Zakladnicy? 06.02.04, 06:05
        Znów specjalista. Ja nie wiem czemu BOA nie rekrutuje swoich doradców na tym
        forum; co jeden to mądrzejszy. W Counter Strika pograli, SWAT zobaczyli i
        mędrkują. Śmieszni jesteście.
    • roody102 Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz 06.02.04, 06:03
      O, widze że domorosły, internetowy fachowiec się udzielił. Tak, takich lubię
      najbardziej, zawsze się doczegoś można przyczepić. Dziś ćwiczyli atak bez
      masek; gaz nie jest trendy wśród antyterrorystów od czasów Dubrovki :P

Za to z tymi kałachami, to ja, mam wrażenie (znam się suabo) się autor trochę
      zapędził... nie ta epoka raczej.

TVN24 pokazywał to dziś "bez komentarza" - czy ktoś przypadkiem nie nagrał i
      nie mógłby gdzieś w sieci umieścić. Chciałem komuś pokazać. Nie gorsze od
      rekalmy TPSA ;)
      • Gość: Foka Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.wp-sa.pl 06.02.04, 14:07
        to wystarczy?
        tvp.pl/120,2004020579344.strona
        • roody102 Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz 07.02.04, 20:51
          Tak, dzięki :)
    • Gość: @os Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 06:39
      "...sylwetki z kałaszami..." - co za pierdoly, nawet pieciolatek wie czy to z
      telewizji czy to z innych form przekazu informacji jak wyglada "kalach".
      Autorke chyba za bardzo ponioslo i w tym artykule niewiele znalazlo sie
      informacji dla przecietnego czytelnika (mam tu na myli informacje w razie
      zagrozenia). Poki co Pani Karolince zycze przestudiowania ekwipunku czlonka AT.

Z tego co pamietam, poprzednie cwiczenia byly z dupy.
      Trening czyni mistrza. Oby nie musiano wzywac ICH naprawde...
      • Gość: inżi Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.sg.gov.pl / 80.50.15.* 06.02.04, 07:46
        FAktycznie, ten kto to pisał nie bardzo ma o tym pojęcie. Pomylenie kałacha z
        MP-5 laikowi może się zdarzyć (dla nich wszyustko co strzela i ma kolbę to
        kałach). I drobna uwaga: za palec na spuście (cyngiel mi tu nie pasi, zbyt
        staromodne) delikwent wyleciałby z hukiem z ćwiczeń a może i jednostki. Palec na
        spuście prawdziwy profesjonalista kładzie dopiero na moment przed strzałem i
        zaraz po nim go zdejmuje. Dla własnegoi innych bezpieczeństwa.
        • Gość: @os Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 16:22
          Widze ze jestes znawca (nie chodzi mi o jezyk lecz o ipke ;)
    • Gość: Kuba Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 08:05
      Chyba do Moskwy mieli jechać, i łapać terorystów w metrze.
      • Gość: Olaf Bez sensu IP: 62.233.164.* 06.02.04, 08:44
        A dlaczego sobie nie postrzelai i w wagonach nie było żadnych ludzi. To nie
        sztuka szturmować pusty wagon.
        Chyba lepsze efekty dałoby użycie choćby markerów (karabiny na farbę) mogli by
        chłopaki przećwiczyć szturm i wymianę ognia, najlepiej z pasażerami w wagonie.

Magdalenka pokazała że nie każdy boi się krzyku AT.
        • Gość: wow Re: Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 14:28
          Specjalista sie znalazl. Myslisz ze pokazali rzeczywiste cwiczenia?
          A co mieli pokazac w tv publicznej? Taktyke i wyszkolenie oddzialow?
          Techniki opanowywania peronu i pociagu?
          Nie. Pokazali tylko, ze jest oddzial antyterrorystyczny.
          Nie krytykuj bo nie ma czego. Sam idz na paintballa postrzelac farba.

• Gość: ;;-)) Re: Bez sensu IP: 62.233.164.* 07.02.04, 07:59
            CZĘSTO STRZELAM
    • Gość: dr.Hannibal Lecter Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: 213.31.218.* 06.02.04, 09:07
      Kałasze ? Co za kretyn pisał ten artykuł. Może radzieckie służby specjalne
      używają kałaszy, ale to co widać na zdjęciach tego zupełnie nie przypomina. No
      chyba, ż ejest to nowy model :-)
      • d.z Re: Ironia losu??? 06.02.04, 09:14
        Wczoraj w nocy antyterroryści ćwiczyli w warszawskim metrze, a dziś agencje
        donoszą o samobójczym zamachu terrorysty w metrze moskiewskim.
        Najnowsze doniesienia mówią o 30 zabitych :(
        Czy dzięki takim ćwiczeniom w naszym metrze możemy poczuć się bezpieczniej bo
        jak widac ataki terrorystów są możliwe.
    • Gość: dzik Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.04, 09:51
      Ale pokazali aż strach się bać ,wystarcy z 3 idiotów i antyteroryści nie wiedzą
      co zrobić a takie ćwiczenia to .... a szkoda pisać
      • Gość: wow Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 14:31
        I kolejny specjalista.
        Pewnie sam rozwalilbys caly oddzial.
        Hahaha. To przeciez pokaz dla tv. Nie pokazali rzeczywistych cwiczen.
      • Gość: @os Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 16:27
        Szczeniackie gadanie.

Pamietam jak kiedys bedac na meczu pol stadionu wbieglo na murawe. Aby ich
        przepedzic wbieglo 5ciu kominarzy. Ciekaw jestem dlaczego ten tlum uciekal,
        przeciez bylo ich tylko 5 przeciwko kilkuset :/
    • Gość: dokt0r MP5? IP: *.pth0205.pth.iprimus.net.au 06.02.04, 10:44
      Nie jestem ekspertem, ale mam IQ 10 i wiem ze to nie sa zadne 'kałasze'. Wyglada
      mi to na jakis niezle zmodyfikowany MP5, nie?
    • wielki_czarownik Ta broń to H& K MP5 A5 06.02.04, 11:41
      Ewentualnie H&K MP5 A3 ale raczej wersja A5 - trudno stwierdzić bo fotka mała i broń zasłonięta.
      • Gość: MK1 Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: 62.17.253.* 06.02.04, 12:34
        Ci pozal sie noze anyterrorysci to jacys idioci - w dodatku niedoszkoleni,
        niedofinansowani i napewno dostali by w dupe nie tylko od terrorysty - ale od
        gostkow pelzajacych po osiedlach...::))

Ci co sie dop czego s nadaja nie pracuja dla policji (tylo sa w wojsku, mafii
        lub agencji ochrony) cala reszta to wypierdki i gowniarze...

nie chcialbym znalezc sie w wawie wtedy gdyby jakis jelop szukal zakladnikow -
        pewnie predzej sam by musial zabic nizbym sie doczek wyswobodzenia przez polska
        policje (o ile wogole by dojechali - albo daliby sie zabic jak w
        Magdalence...::)))

zal kuzwa slow
        • Gość: ztk Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: *.NET / *.stella.net.pl 06.02.04, 18:05
          Sam jesteś idiota. Wróć lepiej do swojego counterstrika, ekspierdzie.
      • Gość: Kane Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.02.04, 02:00
        autora artykulu poniosla fantazja :)
        nie sadze aby ktokolwiek uzywal 'kalasza' w akcji antyterrorystycznej na tak
        malym obszarze jak wagon metra :)
        wydaje mi sie ze widze 3 typy strzelania... wiec mamy doczymienia z wersja A5
      • Gość: Kane Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.02.04, 02:00
        autora artykulu poniosla fantazja :)
        nie sadze aby ktokolwiek uzywal 'kalasza' w akcji antyterrorystycznej na tak
        malym obszarze jak wagon metra :)
        wydaje mi sie ze widze 3 typy strzelania... wiec mamy doczymienia z wersja A5
      • Gość: [POD]Rambotnic Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: *.legionowo.eu.org 10.02.04, 23:45
        Antyterroryści nie mogą kałasza!
    • Gość: chacik Poziom dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 17:32
      Kto w GW daje pisać kobiecie o akcji antyterrorystów??? Jeśli przedstawiony na zdjęciu policjant trzyma kałacha (wow, jakie fachowe określenie), to poproszę o namiary na dilera, dzięki któremu tak można się naćpać.
    • Gość: zeen Porwany? IP: 195.94.198.* 06.02.04, 17:36
      ciekawe gdzie chcieli uciec Ci terrrrorysci.... pewnie do berlina zachodniego
    • Gość: [POD]Fragnatic Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.legionowo.eu.org 10.02.04, 23:46
      Antyterroryści kałasza nie mogą!
    • Gość: pedzel Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.magma / *.magma-net.pl 14.02.04, 12:04
      policja sie stara... :-)
    • Gość: peak Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 14.02.04, 12:36
      Bo to były ostatnie ćwiczenia BOA się wije i właśnie je roz.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka