Gość: pl IP: *.client.comcast.net 06.02.04, 05:57 A gdzie maski gazowe? Terrorysci nie idioci, rozpyla gaz i dopiero zaczna robac w ludzi. Panowie anyterrorysci, beda bezuzyteczni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pl Zakladnicy? IP: *.client.comcast.net 06.02.04, 06:02 Od kiedy to terrorysci biora zakladnikow? To lata 80te. Dzisiaj motloch arabski wysadza sie w powietrze zeby zabic jak najwiecej ludzi. Te cwiczenia to typowa propaganda. "jestesmy gotowi"? gowno prawda, idioci. zostana tylko zgliszcza. Wasze kominiarki sa smieszne jak i wasze "cwiczenia". Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Zakladnicy? 06.02.04, 06:05 Znów specjalista. Ja nie wiem czemu BOA nie rekrutuje swoich doradców na tym forum; co jeden to mądrzejszy. W Counter Strika pograli, SWAT zobaczyli i mędrkują. Śmieszni jesteście. __________________________ Roody102 Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz 06.02.04, 06:03 O, widze że domorosły, internetowy fachowiec się udzielił. Tak, takich lubię najbardziej, zawsze się doczegoś można przyczepić. Dziś ćwiczyli atak bez masek; gaz nie jest trendy wśród antyterrorystów od czasów Dubrovki :P Za to z tymi kałachami, to ja, mam wrażenie (znam się suabo) się autor trochę zapędził... nie ta epoka raczej. TVN24 pokazywał to dziś "bez komentarza" - czy ktoś przypadkiem nie nagrał i nie mógłby gdzieś w sieci umieścić. Chciałem komuś pokazać. Nie gorsze od rekalmy TPSA ;) __________________________ Roody102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foka Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.wp-sa.pl 06.02.04, 14:07 to wystarczy? tvp.pl/120,2004020579344.strona Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz 07.02.04, 20:51 Tak, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @os Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 06:39 "...sylwetki z kałaszami..." - co za pierdoly, nawet pieciolatek wie czy to z telewizji czy to z innych form przekazu informacji jak wyglada "kalach". Autorke chyba za bardzo ponioslo i w tym artykule niewiele znalazlo sie informacji dla przecietnego czytelnika (mam tu na myli informacje w razie zagrozenia). Poki co Pani Karolince zycze przestudiowania ekwipunku czlonka AT. Z tego co pamietam, poprzednie cwiczenia byly z dupy. Trening czyni mistrza. Oby nie musiano wzywac ICH naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inżi Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.sg.gov.pl / 80.50.15.* 06.02.04, 07:46 FAktycznie, ten kto to pisał nie bardzo ma o tym pojęcie. Pomylenie kałacha z MP-5 laikowi może się zdarzyć (dla nich wszyustko co strzela i ma kolbę to kałach). I drobna uwaga: za palec na spuście (cyngiel mi tu nie pasi, zbyt staromodne) delikwent wyleciałby z hukiem z ćwiczeń a może i jednostki. Palec na spuście prawdziwy profesjonalista kładzie dopiero na moment przed strzałem i zaraz po nim go zdejmuje. Dla własnegoi innych bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @os Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 16:22 Widze ze jestes znawca (nie chodzi mi o jezyk lecz o ipke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 08:05 Chyba do Moskwy mieli jechać, i łapać terorystów w metrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Bez sensu IP: 62.233.164.* 06.02.04, 08:44 A dlaczego sobie nie postrzelai i w wagonach nie było żadnych ludzi. To nie sztuka szturmować pusty wagon. Chyba lepsze efekty dałoby użycie choćby markerów (karabiny na farbę) mogli by chłopaki przećwiczyć szturm i wymianę ognia, najlepiej z pasażerami w wagonie. Magdalenka pokazała że nie każdy boi się krzyku AT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 14:28 Specjalista sie znalazl. Myslisz ze pokazali rzeczywiste cwiczenia? A co mieli pokazac w tv publicznej? Taktyke i wyszkolenie oddzialow? Techniki opanowywania peronu i pociagu? Nie. Pokazali tylko, ze jest oddzial antyterrorystyczny. Nie krytykuj bo nie ma czego. Sam idz na paintballa postrzelac farba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.Hannibal Lecter Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: 213.31.218.* 06.02.04, 09:07 Kałasze ? Co za kretyn pisał ten artykuł. Może radzieckie służby specjalne używają kałaszy, ale to co widać na zdjęciach tego zupełnie nie przypomina. No chyba, ż ejest to nowy model :-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Ironia losu??? 06.02.04, 09:14 Wczoraj w nocy antyterroryści ćwiczyli w warszawskim metrze, a dziś agencje donoszą o samobójczym zamachu terrorysty w metrze moskiewskim. Najnowsze doniesienia mówią o 30 zabitych :( Czy dzięki takim ćwiczeniom w naszym metrze możemy poczuć się bezpieczniej bo jak widac ataki terrorystów są możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.04, 09:51 Ale pokazali aż strach się bać ,wystarcy z 3 idiotów i antyteroryści nie wiedzą co zrobić a takie ćwiczenia to .... a szkoda pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 14:31 I kolejny specjalista. Pewnie sam rozwalilbys caly oddzial. Hahaha. To przeciez pokaz dla tv. Nie pokazali rzeczywistych cwiczen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @os Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 16:27 Szczeniackie gadanie. Pamietam jak kiedys bedac na meczu pol stadionu wbieglo na murawe. Aby ich przepedzic wbieglo 5ciu kominarzy. Ciekaw jestem dlaczego ten tlum uciekal, przeciez bylo ich tylko 5 przeciwko kilkuset :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokt0r MP5? IP: *.pth0205.pth.iprimus.net.au 06.02.04, 10:44 Nie jestem ekspertem, ale mam IQ 10 i wiem ze to nie sa zadne 'kałasze'. Wyglada mi to na jakis niezle zmodyfikowany MP5, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ta broń to H& K MP5 A5 06.02.04, 11:41 Ewentualnie H&K MP5 A3 ale raczej wersja A5 - trudno stwierdzić bo fotka mała i broń zasłonięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK1 Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: 62.17.253.* 06.02.04, 12:34 Ci pozal sie noze anyterrorysci to jacys idioci - w dodatku niedoszkoleni, niedofinansowani i napewno dostali by w dupe nie tylko od terrorysty - ale od gostkow pelzajacych po osiedlach...::)) Ci co sie dop czego s nadaja nie pracuja dla policji (tylo sa w wojsku, mafii lub agencji ochrony) cala reszta to wypierdki i gowniarze... nie chcialbym znalezc sie w wawie wtedy gdyby jakis jelop szukal zakladnikow - pewnie predzej sam by musial zabic nizbym sie doczek wyswobodzenia przez polska policje (o ile wogole by dojechali - albo daliby sie zabic jak w Magdalence...::))) zal kuzwa slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ztk Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: *.NET / *.stella.net.pl 06.02.04, 18:05 Sam jesteś idiota. Wróć lepiej do swojego counterstrika, ekspierdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kane Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.02.04, 02:00 autora artykulu poniosla fantazja :) nie sadze aby ktokolwiek uzywal 'kalasza' w akcji antyterrorystycznej na tak malym obszarze jak wagon metra :) wydaje mi sie ze widze 3 typy strzelania... wiec mamy doczymienia z wersja A5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kane Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.02.04, 02:00 autora artykulu poniosla fantazja :) nie sadze aby ktokolwiek uzywal 'kalasza' w akcji antyterrorystycznej na tak malym obszarze jak wagon metra :) wydaje mi sie ze widze 3 typy strzelania... wiec mamy doczymienia z wersja A5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [POD]Rambotnic Re: Ta broń to H& K MP5 A5 IP: *.legionowo.eu.org 10.02.04, 23:45 Antyterroryści nie mogą kałasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chacik Poziom dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 17:32 Kto w GW daje pisać kobiecie o akcji antyterrorystów??? Jeśli przedstawiony na zdjęciu policjant trzyma kałacha (wow, jakie fachowe określenie), to poproszę o namiary na dilera, dzięki któremu tak można się naćpać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeen Porwany? IP: 195.94.198.* 06.02.04, 17:36 ciekawe gdzie chcieli uciec Ci terrrrorysci.... pewnie do berlina zachodniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [POD]Fragnatic Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.legionowo.eu.org 10.02.04, 23:46 Antyterroryści kałasza nie mogą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedzel Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.magma / *.magma-net.pl 14.02.04, 12:04 policja sie stara... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peak Re: Ćwiczenia antyterrorystów w warszawskim metrz IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 14.02.04, 12:36 Bo to były ostatnie ćwiczenia BOA się wije i właśnie je roz..... Odpowiedz Link Zgłoś