Gość: pan laga Re: Warszawożercy - wątek na forum wrocławskim IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 20:13 grzchur napisał(a): > a po co? Jak to po co ?! Zabij ich !!! No, eź ich, eź ich !!!!!!!!!!!!! laga panisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Warszawożercy - wątek na forum wrocławskim IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 18:49 nie zaglądam, szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Warszawożercy - wątek na forum wrocławskim IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 20:08 eela napisał(a): > Zajrzyjcie sobie tam Zobacz lepiej na tutejsze wątki i napady ksenofobiczne "warszawiaków z dziada pradziada" na resztę Polski. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Warszawożercy - wątek na forum wrocławskim IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.02.02, 23:35 Na którymś z wątków Wrocławia, była propozycja żeby sprowokować Warszawę. Myślę, że to jest właśnie to. Więc lepiej odpuścić a nie nabijać niepotrzebnie licznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Blad ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 01:20 Zajrzec nie zaszkodzi, a poczytac mozna ciekawe rzeczy. Nie wszystko gowno, co brazowe, ze tak powiem :) Tam sie toczy zbyt wazna dyskusja, zeby ja ot, tak lekcewazyc. I koniecznie przeczytajcie CALY watek, a nie tylko koncowke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Do Homera. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.02.02, 04:17 Masz rację Homar. Bardzo ciekawy wątek. Przepraszam i cieszę się, że wyprowadziłeś mnie z błędu. Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że gdybym wcześniej nie przeczytała o chęci prowokacji, nie ukazałby się mój post. Jestem częstym czytelnikiem waszego forum, jednak spotykając się się z nichęcią do wszystkiego z przymiotnikiem "warszawski" rezygnuję z udziału w dyskusji. Przykro, bo jestem tego zdania co Ty. Powinien być między nami dialog a nie rywalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś