humbakus 07.03.10, 14:43 www.youtube.com/watch?v=TKb6inXeMHU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Manifa - fotorelacja 07.03.10, 16:25 Nieszczęśliwe, niespełnione kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Manifa - fotorelacja 07.03.10, 23:27 jan-w napisał: > Nieszczęśliwe, niespełnione kobiety... i umęczeni mężczyźni,kilku widać na tym filmie ... Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 10:22 jan-w napisał: > Nieszczęśliwe, niespełnione kobiety... Co za bzdura:-) Od 10 lat chodzę na Manify, od powrotu do Polski okazało się że jestem feministką. I serdecznie Ci życzę równie szczęśliwego i spełnionego życia jak moje. A że jestem już w wieku prawie poprodukcyjnym, więc mam "ogląd" całości! To samo dotyczy większości moich przyjaciółek i uczestniczek marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 10:49 Nieszczęśliwa, oszukując się, niespełniona kobieta... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 12:00 Fotorelacja moze bylaby fajna. Tylko ten durny tekst sepleniacej ofiary autyzmu rozprasza calkowicie doznania estetyczne. Nie wiem na czym sie skupic. Bez glosu byloby lepsze, gdyby nie bylo zmontowane w film. Nastepnym razem wywal tekst, wywal tego absolutnie nie smiesznego, sepleniacego lektora (najlepiej trzymaj sie od niego z daleka, mam wrazenie, ze uciekl z jakiegos zakladu bez klamek), a galerie wstaw do normalnego przegladania zdjec. Na feministki szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 12:15 Manifa przed Sejmem. W niedziele. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 13:39 BTW: A kto wie dlaczego zapaśnicy sumo depilują nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 14:42 jan-w napisał: > BTW: A kto wie dlaczego zapaśnicy sumo depilują nogi? hm... dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 14:58 bo wlosy na nogach wchodza w zeby? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 15:38 Nie.. Aby można ich było odróżnić od działaczek organizacji kobiecych! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Manifa - fotorelacja 08.03.10, 19:25 to jeden z tych dowcipów poniżej pasa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Manifa - fotorelacja 10.03.10, 02:39 jan-w napisał: > Nawet poniżej kolan ;-) Ud nie golą ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Manifa - fotorelacja IP: *.aster.pl 09.03.10, 21:03 Pewnie było tam trochę normalnych ludzi, ale z pewnością nie brakowało też cudaków. Odpowiedz Link Zgłoś