Gość: tango IP: *.acn.waw.pl 24.05.10, 21:34 im asian and i can say that they offer the best pho in town! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szatan-szatyn Du-Za Mi-Ha IP: 212.180.168.* 25.05.10, 20:58 tatami to maty z trawy .... a japonskie lokale z sushi maja niewiele z Japonia i Japonczykami wspolnego /tyle co przecietna pizzeria/- jak tam widzisz azjate to w 9 na 10 bedzie to Koreanczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Du-Za Mi-Ha IP: *.home.aster.pl 22.07.10, 00:13 Tak się składa,że byłem w tej restauracji.I mimo,że bardzo pozytywnie wszedłem do niej.Szybko sprowadzono mnie na ziemie.W moim jedzeniu znalazłem kawałek plastikowej torebki.Plastkowe noże,widelce i łyżki jednorazowe tu są wielokrotnego użytku.Sosy w upalny dzień wraz z cebulą w occie stoją na stołach niczym nie przykryte i w żaden sposón niezabezpieczone przed latającymi insektami.Lokal wydaje się schludny,ale nie wiem jak zaplecze.Bo niestety zatruliśmy się wraz z dziewczyną tamtejszym jedzeniem :( A miało być tak fajnie,szkoda bo zapowiadało się super:(( Odpowiedz Link Zgłoś