Gość: PIOTR IP: 213.25.123.* 08.07.01, 08:29 NIE KUPUJCIE GAZETY WYBORCZEJ W HICIE .PODMIENILI DODATEK METRO , BO WYSTRASZYLI SIĘ ARTYKUŁU O SOBIE . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albert Re: HIT URSYNÓW IP: 10.128.205.* / *.acn.pl 08.07.01, 10:41 Miałem tam mieszkać - w sąsiednim bloku. Ale dowidziałem się o Hicie kilka dni po wydaniu im zgody na budowę. Natychmiast poleciałem do Prezesa spółdzielni mieszkaniowej. On juz wiedział !!!! Musiał też wyrazić zgodę ! Przez dał mi natychmiast mieszkanie na innej lokalizacji na Kabatach. Gdy dzisiaj widzę Hita w całej okazałości tuz pod oknami mieszkań to widzę jak dobrze zrobiłem. A swoją droga. Takie sklepy buduje sie z dala od osiedli mieszkaniowych, przecież zdecydowana większość klientów dojeżdza samochodami !! W tym miejscu miał być parking dojazdowy (P+R) z Piaseczna i Góry Kalwarii do metra - by tu pozostawić samochody. Widać, że ta koncepcja upadła ! Sąsiednie tereny też obecnie zabudowuje się, co swiadczy o całkowitym upadku koncepcji parkingów dojazdowych. A może tym rzadzą inne interesy ? Odpowiedz Link Zgłoś