Dodaj do ulubionych

Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia Konopi

29.05.10, 19:45
Degeneraci: narkomani i pederaści chcą wymusić na zdrowym dotychczas
społeczeństwie powszechne zezwolenia na zażywanie niszczących
osobowość środków chemicznych i uprawianie zboczeń.
Dosyć takich demonstracji w miejscach publicznych!
Obserwuj wątek
    • Gość: jozef z jozefowa Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 19:59
      w.i.l napisał:

> Degeneraci: narkomani i pederaści chcą wymusić na zdrowym dotychczas
      > społeczeństwie

nie wiem skad sie wziales gamoniu ale pewnie z tego "zdrowego spoleczenstwa"...
      • Gość: (.)(.) Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: 109.255.153.* 29.05.10, 21:18
        to zdrowy katolik - alkoholik. co niedziele do kosciola, potem do baru,
        potem wpierdol zonie i do spania
        • Gość: blant Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: *.acn.waw.pl 29.05.10, 21:43
          Dokładnie, typowy hipokryta, która nim zaleje się w trupa gania "Żydów" i
          "pedałów" . Chore społeczeństwo, w którym ciągłe upijanie się jest czymś
          całkowicie normalnym, a zapalenie jointa czy wciągniecie krechy to już patologia .
          • pinderklak Chcę jeszcze trochę czasu... 29.05.10, 22:08
            Gość portalu: blant napisał(a):

> Dokładnie, typowy hipokryta, która nim zaleje się w trupa gania "Żydów" i
            > "pedałów" . Chore społeczeństwo, w którym ciągłe upijanie się jest czymś
            > całkowicie normalnym, a zapalenie jointa czy wciągniecie krechy to już patologi
            > a .

Ja po prostu nie chcę by moji synowie palili zielsko i wciągali procha. Najsmutniejsze jest to że i tak pewnego dnia spróbóją.
            Mam tylko nadzieję że będą mądrzejsi niż ja i szybciej zrozumieją, że gówno zawsze będzie gównem.
            • Gość: jek Re: Chcę jeszcze trochę czasu... IP: 149.156.14.* 29.05.10, 23:21
              a chlać mogą?
              • Gość: cipun Re: Chcę jeszcze trochę czasu... IP: *.dreamhost.com 30.05.10, 01:46
                > a chlać mogą?

Ćpanie trzeba koniecznie dołączyć do kompletu bo mało jest jeszcze substancji
                odurzająco-ogłupiających?
                Żyć nie możesz bez marychy czy biznes chcesz na tym zrobić?
                Najlepiej od razu zrób sobie dziurę w mózgu.
                • Gość: Mario Re: Chcę jeszcze trochę czasu... IP: *.chello.pl 30.05.10, 09:09
                  To Ty wlasnie pewnie jestes dealerem, jak nie chcesz zeby panstwo zarabialo na
                  tym tylko mafia i dealerzy.
                  • bojownik_wolnosci Re: Chcę jeszcze trochę czasu... 30.05.10, 10:09
                    Doinformować się:
                    Czy zgadzasz się z taką polityką?
                    www.youtube.com/watch?v=KSywgA1A4Z4
                    I inne filmy o których istnieniu byś nawet się nie domyślił:
                    www.youtube.com/watch?v=jW1OwYZEs_c
                    www.youtube.com/watch?v=R-gkrmvQo0A
                    www.youtube.com/watch?v=qucy1lB1A0k
                    www.youtube.com/watch?v=u_brw9ZRAuE
                    A na koniec krótkie zestawienie porównawcze:
                    www.drugwarfacts.org/cms/node/28
                • p.s.j Re: Chcę jeszcze trochę czasu... 26.08.10, 10:59
                  jak na razie marycha to i tak niezły biznes. W całości spoczywający w rękach
                  zorganizowanej przestępczości, i bardzo dochodowy.

W sumie nie państwo ma największy i partykularny interes w delegalizacji
                  marihuany, tylko właśnie org przestępcze.
            • w.i.l Jeżeli wspólnie, twardo i na czas przeciwstawimy 30.05.10, 10:10
              się porabanemu naćpanemu marginesowi - to nie będą nam dyktowac
              swoich warunków.
              • bojownik_wolnosci Po co ci wolność?? 30.05.10, 10:54
                www.youtube.com/watch?v=QeVR_WnhR6Q
                Prawda w sprawie narkotyków jest bardziej skomplikowana niż w szklanym ekranie
                pokazują, ale po co to pisze i tak nie zrozumiesz, skoro takie rzeczy piszesz...
                • Gość: chinique A gdzie jest gandziowy bojownik Artur Radosz? IP: *.147.204.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.05.10, 19:30
                  Wciąż siedzi na Rakowieckiej?
            • Gość: Tomek Re: Chcę jeszcze trochę czasu... IP: *.chello.pl 30.05.10, 21:44

Ale pozwolisz synom pić piwo, co? Wódeczkę też może? Ogarnij się. Alkohol
              dewastuje rodziny i życia, ludzie umierają, bądź całymi latami się leczą bez
              nadziei na koniec i bez sensu.

Dewastować alkoholem mogą się całkowicie legalnie. Jak nie miałeś problemu
              alkoholizmu w domu/rodzinie to nigdy nie zrozumiesz jak wielkim gównem jest
              nawet zwykłe piwo z kolegami... Wiesz o tym, że etanol to jedna z "trójcy"
              uzależniającej fizycznie? Bardzo silnie zresztą? Analogicznie do opiatów?

• Gość: K Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: *.chello.pl 31.05.10, 19:24
        > w.i.l napisał:
        >

Pisowski świętojebliwy się odezwał
    • Gość: Dadexix Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: 94.254.205.* 29.05.10, 20:01
      Jedyne co chcemy wymusić, to by każdy mógł zażywać co chce, dlaczego kto inny ma
      ustalać czym mam się odużać, a czym nie ? Chcemy tylko, lub aż, prawa do
      decydowania o WŁASNYM zdrowiu i życiu... Dlaczego można legalnie truć się
      alkoholem, a marihuaną już
      nie?:)www.wolnekonopie.pl
      www.konopialeczy.pl
      A Ciebie, w.i.l, zapytam, paliłeś? Widziałeś kogoś pod wpływem kiedy kolwiek[of
      course pytam czy widziałeś kogoś pod wpływem MARIHUANY, a nie innych środków
      zabronionych]?
      Widziałeś wyniki badan, chodzby światowej organizacji zdrowia?
      Najgorsze w tym kraju, jest to, że ludzie którzy mają zerową wiedzę, a jedynie
      gdzieś ktoś jakoś mówił że to "zło wcielone", nie mówiąc dlaczego, i nie
      popierając tego dowodami, próbują zabierać głos...
      • Gość: canapa Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: *.dreamhost.com 30.05.10, 01:51
        > Jedyne co chcemy wymusić, to by każdy mógł zażywać co chce,
        > dlaczego kto inny ma ustalać czym mam się odużać, a czym nie ?

Proszę co za lyberał. Ktoś ci nakazuje byś coś ćpał?
        Po polsku pisze się "odurzać".
        Wróć do szkoły, geniuszu.

>Chcemy tylko, lub aż, prawa do
        > decydowania o WŁASNYM zdrowiu i życiu...

O własnej chorobie? A leczył się będziesz też za WŁASNE?
        • Gość: Mario Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: *.chello.pl 30.05.10, 09:11
          Jakiej chorobie ? od marijuany?? nastepny dealer co sie boi ze mu zrodlo
          dochodow spadnie w razie legalizacji.
        • Gość: bb Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: 89.248.169.* 30.05.10, 10:11
          Tak, będzie się leczył za własne, bo opłaca składki i płaci podatki. Pozatym,
          nie mówimy o chorobie, tylko o możliwości decydowania, czy palisz
          papierosy, pijesz alkohol, palisz marihuanę, pijesz kawę, obżerasz się w
          McDonald's...

Jeśli tak bardzo martwisz się o środki wydawane ze środków publicznych to może
          zainteresuje Cię wyciągniecie z więzień młodych ludzi, którzy siedzą za czyny o
          niskiej społecznej szkodliwości? (tzn. za zapalenie skręta, uprawa krzaczka w
          ogródku)
          Ale nie, lepiej dać największym gnidom pałki, wysłać ich do służby więziennej
          (bo nadają się jedynie do pałowania) a później jeszcze odesłać na wczesną emeryturę.
    • Gość: kaj Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia Konopi IP: 94.75.124.* 29.05.10, 20:11
      Gdzie można podpisać się pod tą inicjatywą ustawodawczą?
      • Gość: Jaszczur Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: 94.78.191.* 30.05.10, 12:36
        wolnekonopie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=439&catid=78&Itemid=108
    • Gość: smoothest ganja pokazuje w jakim swiecie zyjemy... IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 20:13
      ta cala debata tylko pokazuje w jak absurdalny ustroju zyjemy. jak
      NATURALNA roslina moze byc nielegalna. moze babilon sie boi ze jak
      ludzie beda palic, to nie beda wierzyc w bzdury propagowane przez
      media, moze nie beda agresywnymi konsumentami, i moze nie beda sie
      stresowali wyscygiem szczurow. lepiej zeby ludzie pili, i obnizali tym
      swoja energie, kreatywnosc i umiejetnosci ruchowe.

burn down bablilon
      • Gość: px. Re: ganja pokazuje w jakim swiecie zyjemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 20:59
        a po co Ci internet, skoro jesteś taki wyzwolony? czy internet nie jest czasem
        wynalazkiem babilonu? czy może coś się zmieniło w tej kwestii?
      • ggrdl Re: ganja pokazuje w jakim swiecie zyjemy... 29.05.10, 21:23
        Gość portalu: smoothest napisał(a):

> ta cala debata tylko pokazuje w jak absurdalny ustroju zyjemy. jak
        > NATURALNA roslina moze byc nielegalna.

Jakże bardzo trzeba być ograniczonym, by temu się dziwować.
        Naturalna jest chęć wypróżnienia się - a ludzie gwałcą naturę i nie srają gdzie
        popadnie. Naturalne są rosnące trucizny, naturalny jest groźny pies, czy tygrys
        - a nie wolno ci łazić z tygrysem po ulicy. To ci dopiero Babilon!
        Alkohol i tytoń też są zresztą naturalne, zaś zwolennicy naturalnego skręta
        często sięgają po mniej naturalne, za to równie zakazane syntetyki.

Reasumując: nie siej chłopie demagogii, albo rób to bardziej finezyjnie. Bo przy
        takim poziomie to nawet policjant cię wyśmieje.
        • Gość: breaking_bad Re: ganja pokazuje w jakim swiecie zyjemy... IP: 66.90.104.* 29.05.10, 21:53
          Częściowo zgadzam się z Twoim tokiem rozumowania. Sam fakt występowania czegoś w
          naturze nie jest wystarczający dla legalizowania go.
          Sam jednak podałeś równie prymitywny argument:
          kto sięga po skręta -> sięga.. po coś (sam nie wiem co, ale być może tak jest,
          skoro tak piszesz)

kto sięgnie po papierosa -> sięgnie po skręta

kto strzela z wiatrówki do wróbli -> będzie strzelał z broni palnej do ludzi

kto się napije wódki -> sięgnie po denaturat

kto zje masło -> zje też margarynę

To właśnie rodzaj argumentu po jaki sięgasz.
          • Gość: corgan ja zeżrę kilo margaryny a ty kilo kokainy IP: *.chello.pl 29.05.10, 23:48
            zobaczymy kto na tym lepiej zdrowotnie wyjdzie, co?

> kto zje masło -> zje też margarynę

Nie wiedziałem że masło i margaryna coby nie mówić wynalazki babilonu powodują
            takie same schizy jak marichuana albo koka.
        • Gość: copacabana Re: ganja pokazuje w jakim swiecie zyjemy... IP: *.dreamhost.com 30.05.10, 01:56
          ggrdl napisał:

> Gość portalu: smoothest napisał(a):
          >
          > > ta cala debata tylko pokazuje w jak absurdalny ustroju zyjemy. jak
          > > NATURALNA roslina moze byc nielegalna.
          >
          > Jakże bardzo trzeba być ograniczonym, by temu się dziwować.

Czemu się dziwić? Syndrom wycofania miesza mu w głowie, ćpunowi.
        • p.s.j Re: ganja pokazuje w jakim swiecie zyjemy... 26.08.10, 11:01
          to, że alkohol jest naturalny, to prawda, ale raczej półprawda w kontekście
          dyskusji. Gdzie powstaje, jeśli mógłbyś wskazać, naturalny alkohol w stężeniach
          40%? Bo wydaje się, że bez daleko posuniętej ingerencji człowieka + technologii
          naturalnie alkohol w takiej postaci nie występuje.
      • Gość: corgan czy chodzi o to żeby 1 babilon zastąpic drugim? IP: *.chello.pl 29.05.10, 23:51
        ten stary powiedzmy patriarchalno-tradycyjno-konserwatywny zastąpić nowym
        lewacko-nowoczesnym?

chyba o to głownie się toczy wojna żeby 1 stare g...wno wtłaczane do mózgów
        zastąpić tym drugim? podobno lepszym?
      • Gość: halogen Re: ganja pokazuje w jakim swiecie zyjemy... IP: *.dreamhost.com 30.05.10, 01:53
        > ta cala debata tylko pokazuje w jak absurdalny ustroju zyjemy. jak
        > NATURALNA roslina moze byc nielegalna. moze babilon sie boi ze jak
        > ludzie beda palic, to nie beda wierzyc w bzdury propagowane przez
        > media,

Tacy co palili wlaśnie te brednie wymyślili i najłatwiej w nie wierzą.
    • Gość: breaking_bad Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: *.de.telia.net 29.05.10, 20:16
      Koleś, pomyliłeś chyba Pederastę, z Rastą ;)

Zamiast pisać nieprzemyślane komentarze, zacznij czytać ze zrozumieniem.
      1. Terminu "środki chemiczne" można użyć do określania narkotyków powstałych w
      warunkach laboratoryjnych: np. LSD, Amfetamina itp. Marihuana jest w 100% naturalna.
      2. Zdrowe dotychczas społeczeństwo? Masz na myśli nasz zapijaczony naród?
      3. Niszczące osobowość? Podaj proszę link do wiarygodnych źródeł, badań chętnie
      się dokształcę.

Wiem, że jesteś osobą chcącą pouczać innych, mówić jak mają żyć. Są jednak
      ludzie o innych poglądach- wierzących w wolność i w wybór. Ludzie, którzy nie
      chcą by rząd zaglądał im do łóżka i mówił co mają robić by dostawać śmieciową
      emeryturę. Wiedz, że są ludzie, którzy MYŚLĄ, potrafią się o siebie sami
      zatroszczyć i wiedzą co im szkodzi, a co nie.
      • ojciecswiety Wolność !! 29.05.10, 20:29
        Co Bóg uczynił niechaj dla ludzi będzie...:)

amen
        buuuuuuf
      • Gość: sniff Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: *.dreamhost.com 30.05.10, 02:03
        Gość portalu: breaking_bad napisał(a):

> 2. Zdrowe dotychczas społeczeństwo? Masz na myśli nasz zapijaczony > naród?

Wytrzezwieje od marychy?
        • bojownik_wolnosci Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K 30.05.10, 10:44
          PKF normalnie szok:)
          www.youtube.com/watch?v=jW1OwYZEs_c
          Pytasz się czy marihuana może zmienić polską duszę?
          www.youtube.com/watch?v=KGUos3bNpro
    • Gość: uwalniamziolo Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia Konopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 20:34
      kto nie skacze ten z policji, hop hop hop
    • Gość: mie Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.10, 20:36
      morda psie! sam jesteś degenerat, idz sie lepiej zachlej swoją ukochaną wódą!
    • Gość: Kotek Łaciaty Od keidy marihuana jest środkiem chemicznym? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 20:51
      I co marihuana ma wspólnego z pederastami? Chyba tyle samo, co piwo
      z zoofilami.
      • thiass Re: Od keidy marihuana jest środkiem chemicznym? 29.05.10, 21:01
        Jak się pozwoli na jedno, to drugiego już prosta droga. Tak samo było
        ze spodniami dla kobiet. :) Lubie określenie zdrowy naród. Zawsze się
        nim pokrzepiam, gdy jestem przeziębiony.
        • pinderklak Od kiedy dzumienie to natura? 29.05.10, 21:17

Mądrołki- podajcie przykład zwierzęcia które smoczy zielsko.
          Babilon? No ja się za bardzo na tym nie znam, ale wydaje mi się, że się przepaliliście i tak wam zostało.
          • Gość: br_ba Re: Od kiedy dzumienie to natura? IP: *.wkwtor.vivi2.kapper.net 29.05.10, 22:03
            Takiś cwany? Podaj więc proszę nazwę zwierzęcia które żłopie piwo.

Ale ok, podam Ci zwierzęta, które pożywiają się konopią: sarny, dziki, ślimaki,
            zające i pewnie cała reszta leśnej ferajny...
            • pinderklak Re: Od kiedy dzumienie to natura? 29.05.10, 22:12
              Gość portalu: br_ba napisał(a):

> Takiś cwany? Podaj więc proszę nazwę zwierzęcia które żłopie piwo.
              >
              > Ale ok, podam Ci zwierzęta, które pożywiają się konopią: sarny, dziki, ślimaki,
              > zające i pewnie cała reszta leśnej ferajny...
              Może i jedzą ale nie palą tylko po to żeby się w jełopie pokręciło.
              • Gość: breaking Re: Od kiedy dzumienie to natura? IP: *.inetservices.com 29.05.10, 22:20
                Hej, zdajesz sobie sprawę, że właśnie rozmawiamy o zwierzątkach palących jointy? ;)
                Ja się poddaję, nie mam więcej pytań do Ciebie, przyjacielu...
                • Gość: es Re: Od kiedy dzumienie to natura? IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 29.05.10, 23:23
                  Renifery jedzą trawę (taką zwykłą, nie marihuanę), przy okazji jedzenia trawy
                  wcinają grzyby psychodeliczne. Są pod ich wpływem. Mało tego. Substancje
                  psychoaktywne występują w mięsie reniferów, osoby jedzące mięso reniferów przez
                  dłuższy czas wspominają o specyficznym smaku tegoż i o pewnym uzależnieniu od
                  mięsa, po zaprzestaniu - np. przez wyjazd. Gdzieś o tym czytałem.

Człowiek nie jest do końca zwierzęciem "naturalnym". Po to stworzył kulturę, by
                  od natury się troszkę uniezależnić.
          • Gość: pijanyszpak Re: Od kiedy dzumienie to natura? IP: *.dreamhost.com 30.05.10, 02:06
            > Mądrołki- podajcie przykład zwierzęcia które smoczy zielsko.

Ale jest sporo takich, które lubią sobie lampkę "golnąć" (w naturze!)
            I co jest naturalne?
          • zewszad_i_znikad Re: Od kiedy dzumienie to natura? 30.05.10, 11:26
            pinderklak napisał:
            > Mądrołki- podajcie przykład zwierzęcia które smoczy zielsko.

Jasne, że zwierzęta nie palą (tym bardziej, że nie ujarzmiły ognia,
            więc raczej się go boją, podobnie jak praludzie dawno temu). (Z
            drugiej strony - czy wszyscy użytkownicy konopi je palą? Ciasteczka
            z haszem są dużo zdrowsze. ;)) Ale nie jest prawdą, że tylko ludzie
            zażywają substancje psychoaktywne. Wiele zwierząt potrafi się nieźle
            urżnąć sfermentowanymi owocami. ;) Koty uwielbiają kocimiętkę,
            dostają bzika na jej widok, wcinają ją, a nawet się w niej tarzają.
            I to nie tylko domowe buraski, nawet tygrysy są podatne na czar
            kocimiętki. No i zobacz - teoretycznie z ewolucyjnego punktu
            widzenia odurzanie się zdecydowanie jest niekorzystne, przynajmniej
            dla zwierząt żyjących samotnie (taki np. tygrys do takich należy),
            które w razie czego mogą nie być w stanie trafnie ocenić
            niebezpieczeństwa, a nie mają wokół siebie innych osobników, które
            mogłyby je chronić podczas "fazy". A jednak popęd tymczasowego
            zmieniania stanu świadomości czy samopoczucia wydaje się dość
            powszechny, na pewno nie występuje wyłącznie u ludzi.
    • Gość: jeszcze1.pl to lepiej ze dzieci nie beda z toba IP: *.bb.sky.com 29.05.10, 21:05
      powinni cie wysterylizowac poki jeszcze byl czas.glupota odeszlaby bezpotomnie
    • Gość: MasterBlaster Kto sponsorował to badziewie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 21:05
      Ten *%#@ właściciel smartszopa, który jest niczym więcej jak dealerem
      nartkotyków w przebraniu. Jakiś wszawy dresik, zarabia na betę, kokę i
      dz1wki. Ten "biznes" pozinno się albo zdelegalizować albo od razu
      koktajlami mołotowa
      • Gość: es Re: Kto sponsorował to badziewie? IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 29.05.10, 23:27
        podobnie właściciel monopolowego, który jest rozbijaczem rodzin alkoholików,
        albo koleś z kiosku z fajkami, który funduje raka swoim klientom. Nie mówiąc o
        dilerach samochodów, to sprawcy kilkuset wypadków samochodowych tygodniowo.
    • Gość: Zielony Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatrzy... IP: 109.243.173.* 29.05.10, 21:20
      Slonsk za LEGALIZACJA KONOPI !
    • Gość: zielony Ostrava-Stodolni IP: 109.243.173.* 29.05.10, 21:27
      Zapraszamy do Ostravy na Stodolni ,lubiacych zielone klimaty !
    • mroowa49 Re: Przepychanki z policją na Marszu Wyzwolenia K 29.05.10, 21:29
      Ty sobie chłopie nieźle radzisz ze zniszczeniem osobowości bez jakichkolwiek środków. Co bierzesz?
    • Gość: MIŚ No to się policja wykazała... IP: 83.243.107.* 29.05.10, 21:31
      ... znowu w statystykach będzie można błysnąć, jak to się dzielnie z
      przestępczością walczy. Przy okazji można trochę nadrobić w stosunku do
      sytuacji, gdy policjanci spieprzają bojąc się interweniować. No ale złapią
      kilkunastu dzieciaków z gramem zioła i się wyrówna.
    • benek231 Kwestia prawa do zgromadzen i demonstracji... :O) 29.05.10, 21:42
      "Poinformowaliśmy, że to zgromadzenie jest nielegalne i policjanci przystąpili
      do legitymowania."

*Nawet w mysl Konstytucji wyznaniowej Polski parafianie maja prawo do zgromadzen
      i demonstracji, czyli opisane zgromadzenie bylo jak najbardziej legalne, choc
      nie konsultowane z wladzami.
      Policji najwyrazniej popieprzyl sie obowiazek zapewnienia bezpieczenstwa, i
      dopilnowywania porzadku, z prawem do legalizacji zgromadzen, zatem nalezy
      wyprowadzac ich z bledu.
    • excrement Odurzanie dzieci religią jest, niestety, legalne.. 29.05.10, 21:50
    • Gość: LosGatos A ty czegoś sie najarał że tak pier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 21:57
      Staszewski już dawno pisał o "zdrowym społeczeństwie"
      .. zaczepia mnie pijanych meneli wielu
      jutro spotkają się w kościele...

zdrowie aż tryska przez wielkie RZ
    • Gość: orson32 Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatrzy... IP: 85.222.87.* 29.05.10, 22:00
      ta banda idiotów, która przeszła dziś ulicami powinna posprzątać po
      sobie bo zostawili po sobie taki syf jakby przeszło ulicami dziesiątki
      tysięcy ludzi.Radze wziąć się do pracy a nie do protestowania!A jeśli
      się nie podoba to zapraszam do Holandii tam was na pewno przyjmą z
      otwartymi rękoma!
      • Gość: breaking_b Re: Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatr IP: *.inetservices.com 29.05.10, 22:15
        yyy... zdajesz sobie sprawę, że właśnie przeszło tamtędy 10 tys. ludzi?

Oczywiście masz całkowitą rację! Wyp...ć stąd! Jedźcie do Holandii, USA, Kanady,
        Czech, Szwajcarii, Wielkiej Brytanii... Wyp...ć wszyscy! Wyp...ć!!! Słyszycie...
        Hej... Jest tu kto?...
      • Gość: Mario Re: Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatr IP: *.chello.pl 30.05.10, 09:20
        A skad wiesz ze oni nie pracuja debilku? W sobote byl marsz, wiec wiekszosc
        ludzi ma wolne w ten dzien. Wez sie lepiej do roboty zamiast sie wp...dalac w
        zycie innych ludzi.
    • Gość: S hwdp, kto nie skacze blablabla IP: *.centertel.pl 29.05.10, 22:11
      byłem na marszu po raz pierwszy i całość podobała mi się bardzo do
      finałowego momentu, kiedy to jeden z organizatorów poszedł z jointem
      do dwóch policjantów i kazał się aresztować... ok, rozumiem ten akt,
      żeby ośmieszyć debilny system z karaniem posiadania drobnych ilości i
      rozumiem, że sam nie nawoływał stadionowymi hasłami "kto nie skacze
      ten z policji", "zawsze i wszędzie..." itp., ale powinien mieć
      świadomość, że później reakcje tłumu jest ciężko opanować. ta akcja
      na bank nie poprawi stosunku stołecznej policji do nas ("pokojowych"
      palaczy). yo!
    • jacekzwawy Przeciw mafii za legalizacją wszystkich narkotyków 29.05.10, 22:13
      A ja jestem za legalizacją wszystkich narkotyków. Powinny być dostępne
      w stanie czystym w aptece.

Dlaczego narkotyki dzielimy na legalne (alkohol) i nielegalne marihuana,
      kokaina)? Dlaczego brakiem legalizacji od stu lat tuczymy mafie, przestępczość
      zorganizowaną?

Myślę, że prohibicja w USA dostatecznie pokazała w czyim interesie jest
      zakazywanie ludziom narkotyków - w interesie zorganizowanych band.

BTW: to samo dotyczy legalizacji burdeli - są nielegalne i z tego żyje mafia.

Pogląd, że da się skutecznie zakazać zwykłym ludziom tego, czego większość z
      nich pragnie (seks, alkohol, inne narkotyki) to niebezpieczna mrzonka.

A w ogóle mam wrażenie, ze to właśnie bandyci opłacają niektórych polityków po
      to, aby utrzymać stan prawny, w którym narkotyki są nielegalne. Gdyby je
      zalegalizowano, to mafia straciłaby źródła dochodów i przestała istnieć.
    • gelbigel Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatrzy... 29.05.10, 22:24
      Najlepszy argument koleś podał na końcu:

ci którzy w zeszłym roku zostali aresztowani za posiadanie chyab nie bardzo ogarniali o co chodzi. Czyli przymuleni zupełnie nie uzależnieni typowi użytkownicy marihuany. Ale o sochozii??!?!?
      • Gość: lolekson Re: Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatr IP: *.npgo.pl 30.05.10, 02:10
        +1, oczywiscie ludzie wierzą, że gdyby marihuana była legalna to mafia już by
        nie czerpała z tego zysków? a czym sie ta sytuacja różni od obecnej? teraz jest
        nielegalna, mafia zarabia - potem będzie trawa legalna,ale u dilera będzie
        tańsza i tak na swoje zarobią haaaalooo?
        • jacekzwawy Mafia nie może zarabiac na legalnych narkotykach! 30.05.10, 02:34
          Przykład zakończenia prohibicji alkoholowej w USA przeczy temu, że mafia może
          zarabiać na legalnych narkotykach.

Po prostu ludzie mając wybór wolą kupić narkotyk (wódkę kokainę, marihuanę) w
          legalnym miejscu, z możliwością reklamacji i gwarancją jakości.
          • w.i.l Zaćpany na śmierć nie będzie już zgłaszał reklama- 30.05.10, 10:25
            cji...
            Z grobu.
            • Gość: breaking_bad Re: Zaćpany na śmierć nie będzie już zgłaszał rek IP: 78.46.75.* 30.05.10, 10:50
              w.i.l., błysnąłeś już erudycją w pierwszym poście. Idź lepiej do kościoła
              i przestań się kompromitować.

Marihuana nikogo nie zabiła.

Przypominam, że mówimy o depenalizacji marihuany. Nie kokainy, heroiny,
              czy amfetaminy.
            • bojownik_wolnosci Re: Zaćpany na śmierć nie będzie już zgłaszał rek 30.05.10, 10:51
              Porównaj sobie co bardziej szkodzi na podstawnie naukowego opracowania informacji:
              www.drugwarfacts.org/cms/node/28
          • dorsai68 Chybiony przykład. 30.05.10, 10:55
            Tam,w USA, nieco inne prawo obowiązuje. Tu mowa o legalizacji w warunkach polskich, a więc w kraju, w którym są legalne i nielegalne papierosy, oraz legalny i nielegalny alkohol.

Jako używka, marihuana zostałaby zapewne obciążona podatkiem akcyzowym. Czarny rynek wcale by więc nie zniknął. Zmieniłby się jedynie status dealera, w przypadku złapania na sprzedaży, nie podpadałby pod kodeks karny, a karno-skarbowy.
        • bobasz Re: Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatr 04.07.10, 14:31
          Gość portalu: lolekson napisał(a):

> +1, oczywiscie ludzie wierzą, że gdyby marihuana była legalna to mafia już by
          > nie czerpała z tego zysków? a czym sie ta sytuacja różni od obecnej? teraz jest
          > nielegalna, mafia zarabia - potem będzie trawa legalna,ale u dilera będzie
          > tańsza i tak na swoje zarobią haaaalooo?

To dlaczego nie kupujesz nielegalnego alkoholu, precież tani?
    • Gość: ja Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatrzy... IP: *.chello.pl 29.05.10, 22:54
      a o tym, że "aresztowany" wykrzykiwał teksty w stylu; palę maryśkę, strzelcie
      mi w łeb (nie dosłownie, ale sens taki) ktoś zapomniał?
      • Gość: es Re: Awantura na Marszu Wyzwolenia Konopi. 35 zatr IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 29.05.10, 23:30
        warszawska policja ostatnio zasłynęła tym, że najpierw strzela, potem szuka
        usprawiedliwienia. Wszyscy są pod wrażeniem poziomu policji w stolicy.

Nie zdziwcie się, panowie policjanci, jak będziecie coraz częściej dostawać
        oklep od ludzi, tylko za to, że jesteście policjantami.
    • Gość: Rychu 0 tolerancji dla dragów. IP: *.spray.net.pl 29.05.10, 23:28
      Brawo policja!
    • Gość: jawiem Jak na nich patrzę... IP: *.ramtel.pl 29.05.10, 23:34
      Uważam, że prawo jest za surowe w kwestii łapania za posiadanie przy sobie
      śladowych ilości ziela, czy innej używki. Człowiek, który zamiast alkoholu
      woli zapalić, może w razie "wpadki" namieszać sobie w papierach całkiem
      konkretnie, co odbija się na szkole, karierze zawodowej itp. To jest złe.
      Jednak jak widzę to lewactwo, które wylega na ulice przy okazji takich
      manifestacji, to jednak zastanawiam się dwa razy nad poparciem dla inicjatyw w
      stylu "uwolnienia konopi".
      Mnie takimi metodami nie przekonają, a ten idiota, który krzyczał z platformy,
      powinien odpowiedzieć za swoją głupotę. Tak samo idiotami są ci złapani za
      posiadanie podczas takiej manifestacji, gdzie kręci się pełno policji.
      Zostawmy ziele naturze, kto chce niech sadzi, kto chce niech pali.
      Niech pali w miejscu publicznym pod groźbą mandatu jak za picie piwa, niech
      się nie afiszuje i niech nie waży się leczyć za pieniądze podatników, jak nie
      poradzi sobie ze swoim "hobby". Można powiedzieć, że marihuana nie uzależnia
      fizycznie, ale psychikę może zryć konkretnie (fizycznie poniekąd), jak ze
      wszystkim, trzeba znać umiar.
      • Gość: dsa Re: Jak na nich patrzę... IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 30.05.10, 08:10
        najpierw sobie ułóż w główce, co chcesz napisać, a potem zabieraj się za
        stukanie w klawiaturę. Sorry, ale wyszedł sprzeczny bełkot.
      • Gość: Rychu Re: Jak na nich patrzę... IP: *.spray.net.pl 30.05.10, 13:48
        > Człowiek, który zamiast alkoholu woli zapalić, może w razie "wpadki"
        > namieszać sobie w papierach całkiem konkretnie, co odbija się na
        > szkole, karierze zawodowej itp.

Niech więc nie pali. Sięga po to g**no - robi to świadomie i to jego problem.
        • Gość: med Re: Jak na nich patrzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 14:51
          Nie obrażaj maryśki. Gó..nem to jest twoja wóda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka