Dodaj do ulubionych

Oświetlenie osiedla lekka przesada

23.06.10, 23:15
Chyba gazikowi za bardzo sie powodzi...oswietlenie osiedla jak podczas jakiegoś przesłuchania.Spokojnie na balkon nie mozna wyjsc bo razi w oczy, noc to noc a nie z nocy czlowiekowi dzien robia ...
Obserwuj wątek
    • kony1500100900 Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 24.06.10, 13:26
      Ludzie, weźcie się zdecydujecie nie było oświetlenia to narzekaliście że jest za ciemno, jest oświetlenie to też źle. Niestety większość naszego narodu taka jest w zimie za zimno w lato za gorąco...
      • anturia5 Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 25.06.10, 08:09
        Popieram, marudny ten nasz naród
        • route67 Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 25.06.10, 09:39
          może i marudny, ale dużo zależy od tego z którego piętra jesteście.
          Ja mieszkam na 1, lampę mam prosto w okno. W mieszkaniu jest jasno jak w dzień.
          Na normalnych osiedlach daje się lampy nie walące po oknach...
          To jest nie do wytrzymania, jasne - można kupić stalowe rolety...

no ale tutaj nic nie zaskakuje, zdziwiłbym się gdyby choć raz coś było jak
          należy. I to nie kwestia narzekactwa, bo wystarczy przejść się po innych
          osiedlach i sobie porównać...

• damian2009 Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 27.06.10, 11:52
            oświetlenie to jeszcze nic- można zrozumieć ze swieci w oczy i przeszkadza-)ale o hałasie na terenie gazomontazu (jak ktoś kiedyś wspomniał!)to jestem zdziwiony- jakby ktoś nie widział wcześniej że nie jest to niestety wyspa tylko zwykły zakład pracy i nawet to przeszkadza w 103-)
            • kozi82 Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 28.06.10, 15:21
              Prosze sie przejechac na osiedle przy lesie na ul. Skrajnej, maja lampy takie jak gazik zalozyl a od strony okien mieszkancow lampy sa zasloniete blacha -dobrze to wyglada-wszyscy sa zadowoleni :) Mozna mozna :)Lampy dobry pomysl ale nie 3 szt prawie kolo siebie:( To ze halas przeszkadza to swoja droga, pyl na rzeczach ktore wyszly pare min z prania to bardziej mnie dotyka mam male dzieci i zakladanie ubran z nalotem.... kiepski pomysl. Gazik nie ma pojecia o zakladaniu i tworzeniu osiedli...niby cos chca a nie bardzo im to wychodzi, clzowiek zaluje czaami ze wybralto osiedle...bo ciagle cos nie tak. Ostatnio slyszalam o zrywaniu plytek na balkonach bo izolacja im nie wyszla -masakra :)
              • kaz-am Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 29.06.10, 10:10
                A ja się cieszę,że są lampy na osiedlu.Rozumiem,że swieci po
                oknach,ale uważam ,że jest nie jeste juz ciemno jak w ...
                A jeżeli chodzi o zrywanie płytek na balkonach,to na osiedlu przy
                Powstańców zryweaqli płytki w zeszłym roku.Ludzie też byli
                zbulwersowani bo Gazomontaż nie chciał póżniej płytek położyc i
                jeszcze chciał żeby mieszkańcy połozyli je sami.Masakra.
                • inwestor_gazomontaz Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 29.06.10, 13:18
                  Gazomontaż uprzejmie informuje, iż na Osiedlu Powstańców nigdy
                  żadnych płytek nie zrywał.
                  • kaz-am Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 04.07.10, 17:24
                    To co w takim razie było robione na tych balkonach.Sama widziałam robotników, ktorzy się po nich kręcili.
    • bazaradziwie Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 02.07.10, 07:02
      kozi82 ma rację , pozdr.
      • wierny_1 Re: Oświetlenie osiedla lekka przesada 04.07.10, 23:48
        Witam, ponieważ nie mogliśmy wyegzekwowac w ramach rękojmi naprawy balkonów i tarasów sami mieszkańcy wyremontowali je. Co prawda dostaliśmy niewielką kwotę pieniędzy ale była to raczej forma rekompensaty za zgodę na położenie kabla wysokiego napięcia. Zastanawiam się kto pisze jakie kłamstwa ze strony dewelopera. Mieszkając od 7 lat na Powstańców nauczyłem się jednego. Brać wszystko na piśmie i walczyć o swoje. My daliśmy ciała na początku dlatego za remont tarasów zapłaciliśmy z własnej kieszeni.
        • kiola Logika Gazika :P 12.07.10, 13:19
          normalnie aż mnie skręca - co za ludzie w tym Gaziku pracują, myślenie logiczne
          to chyba nie wchodzi w zakres ich obowiązków...
          wyglądam sobie właśnie przez okno i co widzę - ZAPALONE LATARNIE!!! tak o g. 13
          w dzień - w słoneczne lato - Gazomontaż oświetla osiedla - BRAWO!!!
          pewnie wieczorem będzie ciemno, bo w Gaziku już nikt nie pracuje, więc po co
          oświetlać?!?

hmmmm.... a może p. Ania właśnie oprowadza potencjalnych, przyszłych lokatorów i
          Gazik chce zaimponować jak się bogato żyje na osiedlu rzetelnego inwestora,
          który dba o swoich mieszkańców i nawet w dzień zapala dla nich latarnie :)
          • jessie304 Re: Logika Gazika :P 17.07.10, 11:45
            Szkoda słów. Hałas jest- ja pracuje, ale jak rano wstaje to już
            długo przed budzikiem słysze odrdzewianie rur. Pan, który podlewa
            zdechłą ''zieleń'' ale to ok. przecież musi rano.
            Lampy mi nie przeszkadzaja , ale moze komuś tak jak mieszkają na
            poziomie lamp.
            ooooooooo Gazik juz wczesnej oszukiwał>>>>>>>>>>>>>>>>jak czytam o
            wcześniejszym osieldu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka